- 25 Şubat 2013
- 3.130
- 935
- 123
Kızlar 1 saattir başım dönüyor, tuzlu ayran içtim. Tansiyonum 9-5 çıkıyor. Biraz da uzandım ama hala sersem gibiyim. Kansızlık mı oldu bende acaba?
hafıfmı yedın kahvaltıda canım demır ılacı kullanmıyormusun sen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar 1 saattir başım dönüyor, tuzlu ayran içtim. Tansiyonum 9-5 çıkıyor. Biraz da uzandım ama hala sersem gibiyim. Kansızlık mı oldu bende acaba?
bilmiyorum ki klasik kahvaltı aslındayedıgın bırseyler dokunmasın canım mesela ben cok yemek yeyınce carpıntım oluyor
ben kimsyle konuşmuyorum bu konuda o yüzden çokkk rahatım daha doktorla bile konuşmadık belki bu defa gitmemde konuşuruz bilmiyorum yani o an allah neyi nasip ederse öyle olsun ikimizde sağlıklı olalım yeter korkularımda yok çok şükür düşünüp endişe etmeyin sizde herkes bir şeyler söyler mutlaka o an yaşayalı görelim her anne gibi özel bir an öyle düşününnormal ısterım korkuturlar sezeyan ısterım korkuturlar cok endıse ıcındeyım bende. dr uma sordum dogum ıcın konusmaya erkenmı daha benım korkularım war dıye cok erken suan kendını strese sokma hıc bosuna dedı ama olmuyor tabııı bende epıdral ıstıyorum ama amelıyathane kapısında bayılmaktan korkuyorum acıkcası heyecan we korkudan.
decavit alıyorum ayrıca bir demir hapı almıyorum. Geçmezse doktora gidip bir tahlil yaptırayım en iyisihafıfmı yedın kahvaltıda canım demır ılacı kullanmıyormusun sen
evet ben de geçmesini umut ediyorum canım, sağol.bende de oldu dün canım..olabiliyormuş arada normalmiş.ben de tuzlu ayran içtim az dinlen geçer inşallah..yüksek olmasındansa düşük olması daha iyiymiş..
aynen canım katılıyorum sana..biz sağlıklı olalım da doğum ne nasipse öyle olur şimdiden düşünüp strese girmeye gerek yok..5 ay var önümüzde daha..ben kimsyle konuşmuyorum bu konuda o yüzden çokkk rahatım daha doktorla bile konuşmadık belki bu defa gitmemde konuşuruz bilmiyorum yani o an allah neyi nasip ederse öyle olsun ikimizde sağlıklı olalım yeter korkularımda yok çok şükür düşünüp endişe etmeyin sizde herkes bir şeyler söyler mutlaka o an yaşayalı görelim her anne gibi özel bir an öyle düşünün
oh oh ne güzel hayırlı olsun şimdiden arabanız:)Kızlar Günaydın. Hasta olan arkadaşlarım Allah sizlere acil şifalar versin biran önce toparlarsınız inşallah. Ben bugün sabah muhteşem bi haber aldım. Bankadan mesaj göndermişler dosya masrafımızı hesabımıza yatırmışlar hemen onunla Çınar'ıma araba alacağız
ayyy keske ne guzel olurdu canım:)hadı gelın bırlıkte ıcelımmmmmm
Canım teşekkür ederim :)oh oh ne güzel hayırlı olsun şimdiden arabanız:)
aaa gercekten kotuymus canım yaaben hala yemek yemedım ya bızım ofısın yemek olayı cok duzensız oldugumuz yere yakın yemek fırmasıda cok yok ya kendınımız yapcaz ya sandıvıc tarzı donerdır koftedır falan
ayyyy masallah onlara canım benım yaaa valla ne guzel duygudur o :):)Kızlaaaaarrrr biz geldik geçmişi okuyamadım henüz şimdi yavaş yavaş okucam hasta aniişler iyilerdir inşallah :) E Ekyzdn03 nasıl o da iyidir umarım.
bize gelinceeeeeee
pıtırcıklarımın ikiside şu an çok iyilermiş ikiside sağlıklı çoook şükür ayrıtılı herbişilerine baktık pipişlerine deee ikiside garanti erkek ikiside 20 cm biri 235 gr biri 255 gr sürekli tepiştiler, ellerini ayaklarını görüntülemeye çalışırken hep oynattılar birinin eline bakmaya çalışırken öteki ayağını sokuyo araya filan eğlenceliydi epey güldüler bizi bir de bir dudişleri var ikisininde maşallah bal dudaklar yaa yirim 1 saattin en kısa özeti bu şekilde kızlar. he bi de 4 lü tarama için kan verdim haftaya çıkarmış telefonla bilgilendircekler , 2 hafta sonra ara kontrole gidicez o zamanda detaylı kalplerine bakılcak öyle yani :)
aaaaa ablacım yaa neden sımdı boyle oldu prenses ıyı olmustu yukarı cıkmıstı amaSlm kızlar bende bir kacgundur iyi deilim giremiyorum yine sancılarım başladı acil doktora gitim erken doğum kaçınılmaz benim 34 haftayı bulursak ne mutlu bize Nasılsıniz E Ekyzdn03 rahatsizlanmis ulaşamadım ben çok geçmiş olsun kuzum bebisin iyi oldunu sevindim allh iyilik versin ikisinide hepinizi opuyorum❤❤❤
hosgeldın canımmm gozun aydın bır prenses daha gelıyor aramıza desene:):):)selammm kızlar bizde katıldık aranızaaaa kızımlaaaaa :)))))))))))
canım ates varsa mutlaka doktoruna gıtmen lazım ates yoksa bol bol sıvı al dınlen dıyorlar ama ates varsa bırazcık cıddıye almak lazımmısçok kötü gribim ateşim fln var tavsiyeleriniz neler dr müdahale edebiliyormu yoksa doğal yollarlamı atlatmalıyım? bebeşime zararı olur mu ki
ohhh sahane canım yaa cok sevındım CINAR'ımız bereketıyle gelmıs desene:):)Kızlar Günaydın. Hasta olan arkadaşlarım Allah sizlere acil şifalar versin biran önce toparlarsınız inşallah. Ben bugün sabah muhteşem bi haber aldım. Bankadan mesaj göndermişler dosya masrafımızı hesabımıza yatırmışlar hemen onunla Çınar'ıma araba alacağız
canım henuz hastanede hala degerlerı dusmemıs ondan cıkarmadılar serum alıyor devamlı beklıyoruz bakalım