- 17 Eylül 2015
- 327
- 144
- 18
ara ara düşüp çıkıyo işte biraz daha bekliyim diyorum sonuçta ilaç yani. teşekkür ederim cnmgeçmiş olsun canım dikkat et kendine ateş olması sıkıntılı olabilirmiş..doktora git ateş yüksekse bence..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ara ara düşüp çıkıyo işte biraz daha bekliyim diyorum sonuçta ilaç yani. teşekkür ederim cnmgeçmiş olsun canım dikkat et kendine ateş olması sıkıntılı olabilirmiş..doktora git ateş yüksekse bence..
Sezeryan olursa kesinlikle genel olmalı zaten ben o riski qöze alamam..kızlar dogum hakkındakı dusuncelerınız netlesıyormu sezeryan olursa sanırım ben genel anestezı yapıcam ablamın dogum hıkayesı benı urkutuyor bıraz epıduralden korktum valla
yani aslında biizm netleşsede her şey sıpalarda bitiyor neye iizn vercekler bakalım kaç arkdaşım normal die gidip sezeryan oldu o yüzden ben hiç düşünmedim isteğim normal yönünde ama vücut, bebek ne ister bakalım normal olursa epidural olur sezeryan olursa spinal o anı görmek isterim baygın baygın olmak istemem :)kızlar dogum hakkındakı dusuncelerınız netlesıyormu sezeryan olursa sanırım ben genel anestezı yapıcam ablamın dogum hıkayesı benı urkutuyor bıraz epıduralden korktum valla
Sezeryan olursa kesinlikle genel olmalı zaten ben o riski qöze alamam..
yani aslında biizm netleşsede her şey sıpalarda bitiyor neye iizn vercekler bakalım kaç arkdaşım normal die gidip sezeryan oldu o yüzden ben hiç düşünmedim isteğim normal yönünde ama vücut, bebek ne ister bakalım normal olursa epidural olur sezeryan olursa spinal o anı görmek isterim baygın baygın olmak istemem :)
Ben epıdurala karşıyım Allah korusun sonuçta belinden iqne yapıolar yaepıdural rısklı degıl aslında anestezı uzmanını ıyı bulman lazımda ablam dogumda yasadıgını anlattı benı o korkuttu ıkı tarafdan karnını cekıyorlarmısya o duygu ablamın tansıyonunu dusurmus bende sezeryan olcaksa genel olsun ozaman dıyorum ama normal yaparsam epıdural ıstıcem
valla içinizde en belirsizi benim doğum olur heralde kızlar normal hep çok istiyordum, ama tabi her şey gidişata bağlı, bir de şimdi ikiz olunca iki bebişin birden pozisyona girmesi lazım normal doğum için, hayırlısıyla sağlıkla gelsinlerde nasıl olursa olsun diyorumkızlar dogum hakkındakı dusuncelerınız netlesıyormu sezeryan olursa sanırım ben genel anestezı yapıcam ablamın dogum hıkayesı benı urkutuyor bıraz epıduralden korktum valla
Selam arkadaşlar ben de 17 hafta 5 günlük hamileyim heryerim dökülüyo burnum akıyo işteyim dinlenemiyorum cok zor oluyor atlatması havalarda dengesiz ve biz hamile olduğumuz için bağışıklığımız da düşüyor haliyle.geçmiş olsun çok ara ara düşüp çıkıyor ama kafam kazan. şuan işteyim keşke bende yatabilsemmm
anladım cnm geçer inşallah..ara ara düşüp çıkıyo işte biraz daha bekliyim diyorum sonuçta ilaç yani. teşekkür ederim cnm
karnın acmı canımKızlar 1 saattir başım dönüyor, tuzlu ayran içtim. Tansiyonum 9-5 çıkıyor. Biraz da uzandım ama hala sersem gibiyim. Kansızlık mı oldu bende acaba?
değil canım ,sabah bölümde kahvaltı yaptık. çok bile yedim aslında.karnın acmı canım
yedıgın bırseyler dokunmasın canım mesela ben cok yemek yeyınce carpıntım oluyordeğil canım ,sabah bölümde kahvaltı yaptık. çok bile yedim aslında.
bende de oldu dün canım..olabiliyormuş arada normalmiş.ben de tuzlu ayran içtim az dinlen geçer inşallah..yüksek olmasındansa düşük olması daha iyiymiş..Kızlar 1 saattir başım dönüyor, tuzlu ayran içtim. Tansiyonum 9-5 çıkıyor. Biraz da uzandım ama hala sersem gibiyim. Kansızlık mı oldu bende acaba?
normal ısterım korkuturlar sezeyan ısterım korkuturlar cok endıse ıcındeyım bende. dr uma sordum dogum ıcın konusmaya erkenmı daha benım korkularım war dıye cok erken suan kendını strese sokma hıc bosuna dedı ama olmuyor tabııı bende epıdral ıstıyorum ama amelıyathane kapısında bayılmaktan korkuyorum acıkcası heyecan we korkudan.
Selam arkadaşlar ben de 17 hafta 5 günlük hamileyim heryerim dökülüyo burnum akıyo işteyim dinlenemiyorum cok zor oluyor atlatması havalarda dengesiz ve biz hamile olduğumuz için bağışıklığımız da düşüyor haliyle.