- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silverdin ya da anestol krem diyeceğim ama hamilelikte kullanılıyor mu bilmiyorum. Bir de zeytinyağı sürebilirsin.kızlar ya memleketten biber getirmiştik kırmızı biberleri akşam közledim dolaba atayım diye sabah da soydum kabuklarını temizledim falan acıymış galiba ellerim çok yanıyo ne geçirir acısını acaba?
sağol canım işyerindeyim şuan akşama kadar geçmezse evde sürerim..Silverdin ya da anestol krem diyeceğim ama hamilelikte kullanılıyor mu bilmiyorum. Bir de zeytinyağı sürebilirsin.
günaydın canım demi nee güzel olurdu biz de bilebilsek:)Günaydın kizlarr bugün hawa yağmurlu artık kis geldi galibaaa. Bu sabah sağ alt kasigimin orda agriyla uyandım yururken dahi agriyordu içeride neler oluyor ogrenebilsekkkk
Canım walla ben geçen hafta oldum ama çok şükür atesimde yoktu vicks sürdum heryerime uyudum uyandım geçti çok şükür birde ıhlamur iç ama ateş ciddiyse hemen Dr aaçok kötü gribim ateşim fln var tavsiyeleriniz neler dr müdahale edebiliyormu yoksa doğal yollarlamı atlatmalıyım? bebeşime zararı olur mu ki
Rabbim acil şifalar versin İnşallah düşer değerleri biran önce...Ben geçen hafta aldım bir serum bitene kadar patladım gitmek istiyorum eve diye..Hastane ortamı kötü oluyor kimseyi düşürmesin Rabbim..
aynen canım çok şükür yanlışmış :)aaa canım ozaman senin 1 TL lik tartı yalan oldu hahaha en azından ona sevin bende cumartesi gidiyorum bakalım kilo ne durumda
Allah korusun olur mu öyle şey herkesin bünyesine göre canım benim hiç takma sakınben oleyım ozaman 71.50 kg ya 69.50 ıle hamıle kaldım dusun evlendıgım gıbı 12 kg aldım ben
hayırlı olsun prensesiniiiz :)
geçmiş olsun çok ara ara düşüp çıkıyor ama kafam kazan. şuan işteyim keşke bende yatabilsemmmCanım walla ben geçen hafta oldum ama çok şükür atesimde yoktu vicks sürdum heryerime uyudum uyandım geçti çok şükür birde ıhlamur iç ama ateş ciddiyse hemen Dr aa
geçmiş olsun canım dikkat et kendine ateş olması sıkıntılı olabilirmiş..doktora git ateş yüksekse bence..çok kötü gribim ateşim fln var tavsiyeleriniz neler dr müdahale edebiliyormu yoksa doğal yollarlamı atlatmalıyım? bebeşime zararı olur mu ki
Günaydın kızlar, hayırlı haberler alacağımız güzel bir gün olsun inşallah
aynen canım çok şükür yanlışmış :)
Allah korusun olur mu öyle şey herkesin bünyesine göre canım benim hiç takma sakın
hayırlı olsun prensesiniiiz :)