• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

kızlar ya memleketten biber getirmiştik kırmızı biberleri akşam közledim dolaba atayım diye sabah da soydum kabuklarını temizledim falan acıymış galiba ellerim çok yanıyo:( ne geçirir acısını acaba?

Günaydın kızlar...Yağmurlu bu sabah İstanbul..
Gece yatarken yastıkla destek yapıyordum karnımın yan tarafına, dün gece yastıksız uyumuşum. Kalktım yattığım taraf epey ağrımış :110:

kızlar ya memleketten biber getirmiştik kırmızı biberleri akşam közledim dolaba atayım diye sabah da soydum kabuklarını temizledim falan acıymış galiba ellerim çok yanıyo:KK43: ne geçirir acısını acaba?
Silverdin ya da anestol krem diyeceğim ama hamilelikte kullanılıyor mu bilmiyorum. Bir de zeytinyağı sürebilirsin.

Günaydın kizlarr bugün hawa yağmurlu artık kis geldi galibaaa. Bu sabah sağ alt kasigimin orda agriyla uyandım yururken dahi agriyordu içeride neler oluyor ogrenebilsekkkk

Günaydın kizlarr bugün hawa yağmurlu artık kis geldi galibaaa. Bu sabah sağ alt kasigimin orda agriyla uyandım yururken dahi agriyordu içeride neler oluyor ogrenebilsekkkk
günaydın canım demi nee güzel olurdu biz de bilebilsek:)

çok kötü gribim ateşim fln var tavsiyeleriniz neler dr müdahale edebiliyormu yoksa doğal yollarlamı atlatmalıyım? bebeşime zararı olur mu ki :KK61:

çok kötü gribim ateşim fln var tavsiyeleriniz neler dr müdahale edebiliyormu yoksa doğal yollarlamı atlatmalıyım? bebeşime zararı olur mu ki :KK61:
Canım walla ben geçen hafta oldum ama çok şükür atesimde yoktu vicks sürdum heryerime uyudum uyandım geçti çok şükür birde ıhlamur iç ama ateş ciddiyse hemen Dr aa

canım E Ekyzdn03 hastanede hala çıkamadı değerleri düşmüyormuş serum alıyor sürekli bakalım değerleri düşerse çıkacak
Rabbim acil şifalar versin İnşallah düşer değerleri biran önce...Ben geçen hafta aldım bir serum bitene kadar patladım gitmek istiyorum eve diye..Hastane ortamı kötü oluyor kimseyi düşürmesin Rabbim..

Günaydın kızlar, hayırlı haberler alacağımız güzel bir gün olsun inşallah :KK68:

aaa canım ozaman senin 1 TL lik tartı yalan oldu hahaha en azından ona sevin bende cumartesi gidiyorum bakalım kilo ne durumda
aynen canım çok şükür yanlışmış :)
ben oleyım ozaman 71.50 kg ya 69.50 ıle hamıle kaldım dusun evlendıgım gıbı 12 kg aldım ben :KK42:
Allah korusun olur mu öyle şey herkesin bünyesine göre canım benim hiç takma sakın
merhaba kızlar mutluluktan uçuyorum bugün kızım olacağını öğrendim. E Ekyzdn03 bak @elif190 haklı çıktı :KK24: beni de listeye ekle canım :KK45: yaş 26 ilk bebek sat:6 haziran(18 haziran değerlendirmek lazım) bdt:22 mart cinsiyet:kız
hayırlı olsun prensesiniiiz :)

Canım walla ben geçen hafta oldum ama çok şükür atesimde yoktu vicks sürdum heryerime uyudum uyandım geçti çok şükür birde ıhlamur iç ama ateş ciddiyse hemen Dr aa
geçmiş olsun çok ara ara düşüp çıkıyor ama kafam kazan. şuan işteyim keşke bende yatabilsemmm :(

geçmiş olsun canım dikkat et kendine ateş olması sıkıntılı olabilirmiş..doktora git ateş yüksekse bence..

Günaydın kızlar, hayırlı haberler alacağımız güzel bir gün olsun inşallah :KK68:

aynen canım çok şükür yanlışmış :)

Allah korusun olur mu öyle şey herkesin bünyesine göre canım benim hiç takma sakın

hayırlı olsun prensesiniiiz :)

bakınca oyle asırı kg lu da durmuyorum ne bılıyım bende anlamadım kg da almıyorum doktor normal dıyor

Back