• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

valla ben doruk dıyorum esım ondan vazgecırmek ıstıyoru:KK70::KK70: bır cok secenegımız var henuz DORUK, KAYRA, CINAR, TOPRAK,CANER,UMUT :):) sec begen al yanı
bız oglan olursa yiğit koymayı ıstıyorduk yada umut ama kızanım oldu sımdıde prensesıme ısım secemıyorummm

valla kızlar ben yaptırıcam mecburen cunku aılede seker hastalıgı var o yuzden yaptırmam lazım :KK43: bana da hıc mantıklı bır seymıs gıbı gelmıyor ama baska da carem yok gıbı sımdılık @bsrd

canım ınan gerek yok benım annem babam seker hastası anneanem desen oyleydı babaannem oyleydı doktorum seker yuklemesı cok gereksız dıyor cocuga bır anda seker verılıo cunkı benım sekerımede bakılıcak ama dedıgım gıbı sabah ac karnına gıdıcem bır kan verıcem ardından kahvaltı yapıosun bal tereyag falanda yıyorsun kahvaltıda sana lıste verıo ondan sonra tekrar bır kan alıyorlar bu sekılde daha saglıklı bence benım esımde seker hastası ama babadan gecmıyormus doktorum oyle soyledı esım benım sekerıme sureklı bakıo ac tok cok ıyı valla

Bizde kızımıza İKRA BUĞLEM ismini vericez Allah izin verirse :KK200::nazar:

ınanmıyorum kusum buglem bende ıstıyordum ama annemın ısmını koyucam dıye vazgecmısdım hemıde oglus olcakmıs cok guzel buglemın anlamı cok ıyı dusunmussun cımcımeye cok yakısıcak emınım

Guzel teyzoslar kizima şura ismini koymak istiyorum babasi iki isim koyalim diye tutturdu yanina isim ariyoruz yardimci olurmusunuz

Esimde nisa isminin yanina sen isim bul onu koyalim diyo oda kurani kerimde 4.surenin ismi kadin anlamina geliyo

o donem donem oluyor canım sat tarıhıme yakın mesela artıyor dıger zamanlar azaldı bıraz
Allah korusun bebeğin kalp atışı durunca hamilelik belirtileri son bulur diye bi yazı okumuştum. Bendeki ilk ve tek belirtide göğüs hassasiyeti olunca sürekli kontrol etme ihtiyacı hissediyorum :((

begri begri canimmm benimmm cok buyuk gecmis olsun dikkat et kendineee mandalina portakal ye bol.bol dinlen...bebisine iyi bak :KK52:

SELAM kizlar nasilsinizzzz..bendeki kusma sorunu hala devam etmekteeeee..9 ay cekmekten korkuyorummm..serum almadim.bu haftaaaa devam ediyorrrr bakalimsonum n3 olacak:oops:

canım kacıncı haftada dortlu test oluyor kı ben daha erken dıye dusunuyordum ama
canım 16-20 arası filan yapılıyo diye biliyorum biz şu an son usg ye göre 18+3 üz sata göre 19+1 tam zamanı yani

SELAM kizlar nasilsinizzzz..bendeki kusma sorunu hala devam etmekteeeee..9 ay cekmekten korkuyorummm..serum almadim.bu haftaaaa devam ediyorrrr bakalimsonum n3 olacak:oops:
yavrum ne çektin be kusmalardan kıyamam inşallah geçer ya 4.ayı doldurcan nerdeyse yani

yavrum ne çektin be kusmalardan kıyamam inşallah geçer ya 4.ayı doldurcan nerdeyse yani
Hic sormaaaa.guzelim.yaaaaaa...vallahi disari cikmaya korkar oldummm..yemek.yerken oh be dodum diyemiyorummm yedikce gidiyor..ben nasil.ucaga binecemmm:KK17:

halamı canım bende bu sabah bulantı ıle uyandım ama ıyıyım sımdı doktorun ne dıyor bu duruma

devam ediyorsa serum al derim ben. Düne kadar ilaç alıyordum sabahları. Bu sabah almadım. Sabah kalkınca yine kustum, midem de bulandı ama eskiye göre daha iyi gibiyim. ilk hamileliğimde de böyle olmuştu benim sonuna kadar devam etmişti ama azalarak. inşallah senin de azalır ve biter canım. insanın hayatını mahvediyor bulantılar :(

geçmiş olsuncanım ....benimde oluyo ama sadece sabahları....

Back