• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

benım doktorum gerek yok dedı canım 2 lı guzel cıktı dıye yastan dolayı sorun yok dedı ben yaptırmıyıcam
Bendede bi sıkıntı çıkmadıda canım Allah şükür ama doktor qel yapalım deyince bende qidiyim dedim yapsın bakalım...

canım benım etkısınde kalmıssın ondan kotu dusunme oglusların cok ıyıdır umarım bende dun gece kabus gordum cok kotuydu bır uyandım dılım damagım kurumus
inşallah canım her kontrolden önce bu korkuları ve heyecanları yaşıcam sanırım, psikolojimiz ne durumdaysa artık hep kabuslar değişik rüyalar görüyoruz ben son zamanlarda hiç iyi rüya göremedim yani

Yaptırıyım diorum kuzum ya aklımda kalmasın şeker yüklemesini yaptırmayı düşünmüorum ama kimiside yaptır dio şaşırdım...
canım 3lüyü bilmiyorum ama ben şeker yüklemesi yaptirmicam kararlıyım ama doktor hayır sorun görüyorum illada yapalım derse tamam ama oda bir şey demezse kesin yaptirmicam kilolu başlamadım hamileliğe ve tatlıya bayılan ben hamilelikte nefret ettim hala yemiyorum yani bi bayramda yedim az buçuk... şirketten bir arkadaşmda hamile o kilolu başladı doktor ona yapalım demiş yaptırdı ve yüksek çıktı mesela

kızlar ısımden konu acılmıs herhalde herkes bebısıne ısım buldu mu bız daha cınsıyet bellı olmadan bulmusduk

kız olsaydı rahmetlı annemın ısmını koyucakdım ıncı su ama oglus gelıyor oglusumun ısmını babası buldu ates koyucaz benımde sevdıgım bır ısımdı tamam dedım bende

canım 3lüyü bilmiyorum ama ben şeker yüklemesi yaptirmicam kararlıyım ama doktor hayır sorun görüyorum illada yapalım derse tamam ama oda bir şey demezse kesin yaptirmicam kilolu başlamadım hamileliğe ve tatlıya bayılan ben hamilelikte nefret ettim hala yemiyorum yani bi bayramda yedim az buçuk... şirketten bir arkadaşmda hamile o kilolu başladı doktor ona yapalım demiş yaptırdı ve yüksek çıktı mesela

seker yuklemesı ıstedıler dıye yaptırma canım sakın onun yerıne ac ken bır baktır ondan sonrada kahvaltını yap normal tekrar kan ver baktır ablam oyle baktırdı ben kesınlıkle yaptırmayı dusunmuyorum bır defada ınanılmaz seker yuklenıyor cocugumada banada yazık

Kesinlikle katılıorum canım öle yapılması daha mantıklı düşünsene bi anda nekadar şeker vücuduna qirio ki bide aç oluosun düşün yani hiç qerek yok...

kızlar ısımden konu acılmıs herhalde herkes bebısıne ısım buldu mu bız daha cınsıyet bellı olmadan bulmusduk

kız olsaydı rahmetlı annemın ısmını koyucakdım ıncı su ama oglus gelıyor oglusumun ısmını babası buldu ates koyucaz benımde sevdıgım bır ısımdı tamam dedım bende
Bizde kızımıza İKRA BUĞLEM ismini vericez Allah izin verirse :KK200::nazar:

Kızlar bu yazıyı buldum okuyun isterseniz bi
Üçlü ve dörtlü test yaptırmayanlar:
Üçlü veya dörtlü test yaptırmayanlar şu risklerle karşı karşıya kalacaklarını bilmelidir:
1- Gebelikte bebekte down sendromu varsa bunu tespit edebilecek en başarılı testlerden birisi dörtlü
testtir. En iyi ultrasonografi cihazları bile bu kadar başarılı olamaz. Üçlü ve dörtlü test yapılmadığı taktirde bebekteki down sendromunun tespit edilmeme oranı yüksektir.
2- Trizomi 18 için durum farklıdır, bu hastalığa ait bulgular ultrason ile %90 gibi yüksek oranda tespit edilebilmektedir.

Gunaydinlar anneler.. benim dersim bufun 5 bckta başlıyor 7 de bitiyor.. onun için 1 saat yol gidio gelicem sinir bozucu :)
Bebisin bu hafta görmeye gidecekler den biri de benim. Taa bir ay öncesinden cumartesiye aldım babasiyla gidelim diye :D 1 ay tam olmadı ama o kadar uzun geldi ki bana.. cok merak ediyorum bebeğimi... insallah güzel haberlerle geliriz.
İsim konusunda babası illa ben koyucam diyor. Şuan aklımızda BEREN ismi var. Güçlü akıllı demekmis insan ismiyle uyumlu yaşar derler bakalım :) büyük ihtimal beren olacak bebegimizin ismi.

Kızlar bu yazıyı buldum okuyun isterseniz bi
Üçlü ve dörtlü test yaptırmayanlar:
Üçlü veya dörtlü test yaptırmayanlar şu risklerle karşı karşıya kalacaklarını bilmelidir:
1- Gebelikte bebekte down sendromu varsa bunu tespit edebilecek en başarılı testlerden birisi dörtlü
testtir. En iyi ultrasonografi cihazları bile bu kadar başarılı olamaz. Üçlü ve dörtlü test yapılmadığı taktirde bebekteki down sendromunun tespit edilmeme oranı yüksektir.
2- Trizomi 18 için durum farklıdır, bu hastalığa ait bulgular ultrason ile %90 gibi yüksek oranda tespit edilebilmektedir.
kuşum bende doktora soracam bakalım 4 lüyü yaptırırz belki ayyy nebilim bu işler çok karışıkmış yahu

kuşum bende doktora soracam bakalım 4 lüyü yaptırırz belki ayyy nebilim bu işler çok karışıkmış yahu
Aynen yaptırsan bi dert yaptırmasan bi dert insanın aklı kalıo acaba diosun benimde çok kafam karıştı...

kızlar bu haberı duydunuz mu

Avustrаlуа’dа 272 kilо аğırlığındаki bir kаdın аğrılаrı nеdеniуlе hаstаnеуе bаşvurdu. Gеbе оlduğu bilinеn kаdın асil оlаrаk sеzаrуеnе аlındı. Dоğаn bеbеk tüm dоktоrlаrı şаşırttı.

En sоn Günеу Afrikа’dа 1839 уılındа 17.2 kilоluk bеbеk dоğmuştu. Böуlеliklе 1839 уılındаki rеkоr kırılmış оldu.

Avustrаlуа’dа 272 kilо аğırlığındаki bir kаdın аğrılаrı nеdеniуlе hаstаnеуе bаşvurdu. Gеbе оlduğu bilinеn kаdın асil оlаrаk sеzаrуеnе аlındı. Dоğаn bеbеk tüm dоktоrlаrı şаşırttı.

En sоn Günеу Afrikа’dа 1839 уılındа 17.2 kilоluk bеbеk dоğmuştu. Böуlеliklе 1839 уılındаki rеkоr kırılmış оldu.
Hay maşallah :)

Bende yarın dörtlü tarama yaptırmak için hastaneye gitcem. İkili sonucu iyiydi inşallah buda iyi çıkar.

yeehhh maşallah :KK70:
Bende yarın dörtlü tarama yaptırmak için hastaneye gitcem. İkili sonucu iyiydi inşallah buda iyi çıkar.
bende yarın 4 lü tarama için kan vericem 1 haftaya filan mı çıkıyo bu tarz test sonuçları kızlar ilk defa test oluciizde :)

Back