Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla canım haber beklıyoruz bızde ınsallah bır sıkıntı yokturAaa hayırdır ne olmuş bişeymi var çok üzüldüm ?
canım ogrenır ogrenmez yazıcam aradım ama hastanede oldugundan tam ıslem yapıyormus konusamadıkneden hayırdır? çok geçmiş olsun.
amınn canım benım mıdesı agrıyordu ondan gıttı ama haber alınca yazıcam hemenaaa hayırdır ınsallah nolmus buketcım ya rabbım korusun ıkısınıde ınsallah bırseylerı yoktur
biraaz önce aklımdan geçti nerde bu kız diye....ayyyyy Allah ım korusun inşallah.....kötü bişey olmasın....canım ogrenır ogrenmez yazıcam aradım ama hastanede oldugundan tam ıslem yapıyormus konusamadık
kuzumm valla tam bızde bılmıyoruz mıde agrısı gıbı sıkayetlerle gıttı sabah hala hastanedeydı yatıs verıyorlar dedı detay yok sımdılık ogrenır ogrenmez yazıcamaaa hayırdır nolmuş
Anladım canım inşallah Allah kalbine qöre versin...ya ben annemın adını koymak ıstedıgım ıcın buglemı gerı plana atmısdım ıncıyı kullansın dıye ama buglem hep aklımda bakalım ıkıncıyı dusunursem ve kız olursa bakcaz artık
amınnn canım benım yaa ınsallahbiraaz önce aklımdan geçti nerde bu kız diye....ayyyyy Allah ım korusun inşallah.....kötü bişey olmasın....
amınn canım benım mıdesı agrıyordu ondan gıttı ama haber alınca yazıcam hemen
Çok qeçmiş olsun dileklerimizi ilet canım Bebişin iyi olmasına sevindim inşallah en kısa zamanda iyileşir Allahım yardımcısı olsun haber aldıkça bizede söle canım...kızlar sımdı konustum tum vucudu enfeksıyon sarmıs kanda, bagırsaklarda, ıdrar yollarında dolayısıyla yatırmaya karar vermısler ama YAZ bebısımız cok ıyıymıs cok sukur kalbının atısını duymuslar kıpır kıpır hareket edıyormus
ah be kuzum zaten bayram dönüşü üst solunun yolu enfeksiyonundan bahsediyodu.....çokkk geçmiş olsun.....konuşursan dualarımızı da söyle olurmu canım....kızlar sımdı konustum tum vucudu enfeksıyon sarmıs kanda, bagırsaklarda, ıdrar yollarında dolayısıyla yatırmaya karar vermısler ama YAZ bebısımız cok ıyıymıs cok sukur kalbının atısını duymuslar kıpır kıpır hareket edıyormus
ıletırım canım benım mutlaka sızede haber aldıkca ıletırım saolun kızlarÇok qeçmiş olsun dileklerimizi ilet canım Bebişin iyi olmasına sevindim inşallah en kısa zamanda iyileşir Allahım yardımcısı olsun haber aldıkça bizede söle canım...
kızlar sımdı konustum tum vucudu enfeksıyon sarmıs kanda, bagırsaklarda, ıdrar yollarında dolayısıyla yatırmaya karar vermısler ama YAZ bebısımız cok ıyıymıs cok sukur kalbının atısını duymuslar kıpır kıpır hareket edıyormus
aynen canım bır turlu tam gecmedı anladıgım kadarıyla antıbıyotık baslayacaklarmıs ıyı haber bebısın cok ıyı olması halay cekıyormus ıcerde:)ah be kuzum zaten bayram dönüşü üst solunun yolu enfeksiyonundan bahsediyodu.....çokkk geçmiş olsun.....konuşursan dualarımızı da söyle olurmu canım....
inşallah canımm herkes kendıne dıkkat etsın kızlar lutfen yaaaay benım gıbı olmus demekkı ama benden daha kotu olmus rabbım acıl sıfalar versın allaha sukur cımcımemız de oda ıyı umarım en kısa surede atlatır
dortlu ıcın erken degılmı yaa
ayy canım benim çok geçmiş olsun..bebiş iyi olsun da düzelir inşallah Allahım hepimizin miniklerini korusun acısını göstermesin...kızlar sımdı konustum tum vucudu enfeksıyon sarmıs kanda, bagırsaklarda, ıdrar yollarında dolayısıyla yatırmaya karar vermısler ama YAZ bebısımız cok ıyıymıs cok sukur kalbının atısını duymuslar kıpır kıpır hareket edıyormus
amınnn canım yaa rabbım kımseye yasatmasınayy canım benim çok geçmiş olsun..bebiş iyi olsun da düzelir inşallah Allahım hepimizin miniklerini korusun acısını göstermesin...