• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Kızlar isimden bahsetmişsiniz. Benim oğlumun adı Poyraz, aslında iki isimli bir de dedesinin ismini taşıyor. Şimdi ikinci bebeğim de erkek. Ben önceden Sarp ismini çok beğeniyordum ama şimdi aklımdan başka isimler de geçiyor. Doruk, Uras, Bora gibi... Sizce hangisi? :)

Kızlar isimden bahsetmişsiniz. Benim oğlumun adı Poyraz, aslında iki isimli bir de dedesinin ismini taşıyor. Şimdi ikinci bebeğim de erkek. Ben önceden Sarp ismini çok beğeniyordum ama şimdi aklımdan başka isimler de geçiyor. Doruk, Uras, Bora gibi... Sizce hangisi? :)

sarp yegenımın adı ayrıca aslan burcu ısmınden mıdır burcundanmı ele avuca sıgmıo 5 dk bır yerde oturmuyor valla

Hic sormaaaa.guzelim.yaaaaaa...vallahi disari cikmaya korkar oldummm..yemek.yerken oh be dodum diyemiyorummm yedikce gidiyor..ben nasil.ucaga binecemmm:KK17:
evet bende 2 ay kadar çektim canım bilirim Allah yardımcın olsun tez zamanda geçer inşallah, yolculuk ne zaman?

:KK70:

Aynen canim anlam çok önemli kulağa hoş gelmesinin yanında... Eşimin o kadar çok kuralı vardı ki.. yok iki isim asla olmayacak türkçe karakter olmayacak cok uzun olmayacak.. :KK70: beren hem anlamı güzel hem tüm isteklerine uygun oldu. Siz isim düşündünüz mu ?
bende anlamına bakarak karar verdim oğluma eymen olacak allah nasip ederse anlamı çok talihli çok uğurlu çok şanslı ve sahabeden biriymiş çok beğendim umarım bizede şans getirir

SELAM kizlar nasilsinizzzz..bendeki kusma sorunu hala devam etmekteeeee..9 ay cekmekten korkuyorummm..serum almadim.bu haftaaaa devam ediyorrrr bakalimsonum n3 olacak:oops:
kuşum yaa neydi bu kusma senin geçmek bilmedi kıyamam dikkat et bu arada ben tatildeydim kaçırdım sanırım senin cinsiyet belli oldumu

kadından once yag almıslar yoksa dogum mumkun degılmıs sonra sezeryan yapmıslar bu sefer cocuk dogmus ama doymak bılmıyormus mama ıcın sponsor bulmuslar anam ne kotu
Allahım herşeyin normalini sağlıklısını versin...

sarp yegenımın adı ayrıca aslan burcu ısmınden mıdır burcundanmı ele avuca sıgmıo 5 dk bır yerde oturmuyor valla
öyle mi diyorsun? :rolleyes: eşim de düşünecekmiş isim düşünsün bakalım. kız olsaydı ismi hazırdı Irmak olacaktı ama kısmet :)

Allah korusun bebeğin kalp atışı durunca hamilelik belirtileri son bulur diye bi yazı okumuştum. Bendeki ilk ve tek belirtide göğüs hassasiyeti olunca sürekli kontrol etme ihtiyacı hissediyorum :KK43:(
ayy yok canım hıc oyle dusunme benımde cok sukur baska hıc bır belırtım yok hareket falanda hıssetmıyorum karnımda bebısın yerını bıle bulamıyorum herkes kafa popo dıyor:):) ama cok saglıklıyız emın ol bır sıkıntı olsa hıssedersın tatlım benım ıcını ferah tut kotuyu cagırma

doruk doruk doruk doruk :D:D

canım benım yanı seyı hatırlat kuzenıne rısklı dedıklerı 1/200 falan oluyor soyle dusun 200 anneye bunu soyluyorlar 199 u saglıklı bebek doguruyor benım etrafımda down rıskı var dıyıp normal dogan ıkı bebek var cok yakınım olan
Aynen canım zaten bi doktora daha qidicek oda üstüne ondurmuo baaya konuştum inşallah yoktur buda onlardan biri olur inşallah Allah yardım etsin cümlesine..

ınanmıyorum kusum buglem bende ıstıyordum ama annemın ısmını koyucam dıye vazgecmısdım hemıde oglus olcakmıs cok guzel buglemın anlamı cok ıyı dusunmussun cımcımeye cok yakısıcak emınım
Ya qerçektenmi birdahaki bebeqine inşallah koyabilirsin canım bende cok beqendim çokta seviyorum o ismi yanınada ikra yı koydum çok hoşuma qitti :) Teşekkür ederiz teyzesi :KK68:

Ya qerçektenmi birdahaki bebeqine inşallah koyabilirsin canım bende cok beqendim çokta seviyorum o ismi yanınada ikra yı koydum çok hoşuma qitti :) Teşekkür ederiz teyzesi :KK68:

ya ben annemın adını koymak ıstedıgım ıcın buglemı gerı plana atmısdım ıncıyı kullansın dıye ama buglem hep aklımda bakalım ıkıncıyı dusunursem ve kız olursa bakcaz artık

Back