- 14 Kasım 2011
- 1.303
- 501
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar isimden bahsetmişsiniz. Benim oğlumun adı Poyraz, aslında iki isimli bir de dedesinin ismini taşıyor. Şimdi ikinci bebeğim de erkek. Ben önceden Sarp ismini çok beğeniyordum ama şimdi aklımdan başka isimler de geçiyor. Doruk, Uras, Bora gibi... Sizce hangisi? :)
geldi geldi de sorun aç kaldım bugün yemek fenaydı allahım günah yazmasın bi çorba içebildim hemde çok açıkmıştımogle yemegınden sonra gelsın kahveler o zaman hemıde en kopuklusundennnnn
evet bende 2 ay kadar çektim canım bilirim Allah yardımcın olsun tez zamanda geçer inşallah, yolculuk ne zaman?Hic sormaaaa.guzelim.yaaaaaa...vallahi disari cikmaya korkar oldummm..yemek.yerken oh be dodum diyemiyorummm yedikce gidiyor..ben nasil.ucaga binecemmm
bende anlamına bakarak karar verdim oğluma eymen olacak allah nasip ederse anlamı çok talihli çok uğurlu çok şanslı ve sahabeden biriymiş çok beğendim umarım bizede şans getirir
Aynen canim anlam çok önemli kulağa hoş gelmesinin yanında... Eşimin o kadar çok kuralı vardı ki.. yok iki isim asla olmayacak türkçe karakter olmayacak cok uzun olmayacak.. beren hem anlamı güzel hem tüm isteklerine uygun oldu. Siz isim düşündünüz mu ?
kuşum yaa neydi bu kusma senin geçmek bilmedi kıyamam dikkat et bu arada ben tatildeydim kaçırdım sanırım senin cinsiyet belli oldumuSELAM kizlar nasilsinizzzz..bendeki kusma sorunu hala devam etmekteeeee..9 ay cekmekten korkuyorummm..serum almadim.bu haftaaaa devam ediyorrrr bakalimsonum n3 olacak
Allahım herşeyin normalini sağlıklısını versin...kadından once yag almıslar yoksa dogum mumkun degılmıs sonra sezeryan yapmıslar bu sefer cocuk dogmus ama doymak bılmıyormus mama ıcın sponsor bulmuslar anam ne kotu
öyle mi diyorsun? eşim de düşünecekmiş isim düşünsün bakalım. kız olsaydı ismi hazırdı Irmak olacaktı ama kısmet :)sarp yegenımın adı ayrıca aslan burcu ısmınden mıdır burcundanmı ele avuca sıgmıo 5 dk bır yerde oturmuyor valla
ayy yok canım hıc oyle dusunme benımde cok sukur baska hıc bır belırtım yok hareket falanda hıssetmıyorum karnımda bebısın yerını bıle bulamıyorum herkes kafa popo dıyor:):) ama cok saglıklıyız emın ol bır sıkıntı olsa hıssedersın tatlım benım ıcını ferah tut kotuyu cagırmaAllah korusun bebeğin kalp atışı durunca hamilelik belirtileri son bulur diye bi yazı okumuştum. Bendeki ilk ve tek belirtide göğüs hassasiyeti olunca sürekli kontrol etme ihtiyacı hissediyorum (
bakarım bakarım teyzesı:):) sen nasılsın nasıl gıdıyor bulantılar :):) oglusun nasıl?begri canimmm benimmm cok buyuk gecmis olsun dikkat et kendineee mandalina portakal ye bol.bol dinlen...bebisine iyi bak
yanııııaz da olsa mıııı ......
doruk doruk doruk dorukKızlar isimden bahsetmişsiniz. Benim oğlumun adı Poyraz, aslında iki isimli bir de dedesinin ismini taşıyor. Şimdi ikinci bebeğim de erkek. Ben önceden Sarp ismini çok beğeniyordum ama şimdi aklımdan başka isimler de geçiyor. Doruk, Uras, Bora gibi... Sizce hangisi? :)
adaş olsunlar diyorsun , olabilirdoruk doruk doruk doruk
Aynen canım zaten bi doktora daha qidicek oda üstüne ondurmuo baaya konuştum inşallah yoktur buda onlardan biri olur inşallah Allah yardım etsin cümlesine..canım benım yanı seyı hatırlat kuzenıne rısklı dedıklerı 1/200 falan oluyor soyle dusun 200 anneye bunu soyluyorlar 199 u saglıklı bebek doguruyor benım etrafımda down rıskı var dıyıp normal dogan ıkı bebek var cok yakınım olan
Ya qerçektenmi birdahaki bebeqine inşallah koyabilirsin canım bende cok beqendim çokta seviyorum o ismi yanınada ikra yı koydum çok hoşuma qitti :) Teşekkür ederiz teyzesiınanmıyorum kusum buglem bende ıstıyordum ama annemın ısmını koyucam dıye vazgecmısdım hemıde oglus olcakmıs cok guzel buglemın anlamı cok ıyı dusunmussun cımcımeye cok yakısıcak emınım
Ya qerçektenmi birdahaki bebeqine inşallah koyabilirsin canım bende cok beqendim çokta seviyorum o ismi yanınada ikra yı koydum çok hoşuma qitti :) Teşekkür ederiz teyzesi