• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Göğüs hassasiyetiniz devam ediyor mu geçti mi? Benim bazen çok şiddetli oluyor, bazende hiçbir şey hissetmiyorum.

günaydın güzel tatlıs annelerrrr:):) nolur herkes kendıne cok dıkkat etsın salgın var havalar degısıyor koruyamıyoruz kendımızı

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Göğüs hassasiyetiniz devam ediyor mu geçti mi? Benim bazen çok şiddetli oluyor, bazende hiçbir şey hissetmiyorum.
o donem donem oluyor canım sat tarıhıme yakın mesela artıyor dıger zamanlar azaldı bıraz

Gunaydinlar anneler.. benim dersim bufun 5 bckta başlıyor 7 de bitiyor.. onun için 1 saat yol gidio gelicem sinir bozucu :)
Bebisin bu hafta görmeye gidecekler den biri de benim. Taa bir ay öncesinden cumartesiye aldım babasiyla gidelim diye :KK70: 1 ay tam olmadı ama o kadar uzun geldi ki bana.. cok merak ediyorum bebeğimi... insallah güzel haberlerle geliriz.
İsim konusunda babası illa ben koyucam diyor. Şuan aklımızda BEREN ismi var. Güçlü akıllı demekmis insan ismiyle uyumlu yaşar derler bakalım :) büyük ihtimal beren olacak bebegimizin ismi.
ayy beren ısmı cok guzel tatlım yaa kesınlıkle bende anlamına bakıp karar vermeye calısıyorum dedıgın gıbı anlamlarını ınsanların tasıdıklarını dusunuyorum

kadından once yag almıslar yoksa dogum mumkun degılmıs sonra sezeryan yapmıslar bu sefer cocuk dogmus ama doymak bılmıyormus mama ıcın sponsor bulmuslar anam ne kotu
Allah yardım etsin qerçekten çok zordur eminim ya..

seker yuklemesı ıstedıler dıye yaptırma canım sakın onun yerıne ac ken bır baktır ondan sonrada kahvaltını yap normal tekrar kan ver baktır ablam oyle baktırdı ben kesınlıkle yaptırmayı dusunmuyorum bır defada ınanılmaz seker yuklenıyor cocugumada banada yazık
valla kızlar ben yaptırıcam mecburen cunku aılede seker hastalıgı var o yuzden yaptırmam lazım :( bana da hıc mantıklı bır seymıs gıbı gelmıyor ama baska da carem yok gıbı sımdılık B bsrd

Kızlar kuzenimde hamile bebeqine ensesi kalın down sendromlu olabilir beyninde bi sıvı qördüm ama emin deilim demiş çok üzülüo ne dicemi şaşırdım ya :KK42::KK61:
canım benım yanı seyı hatırlat kuzenıne rısklı dedıklerı 1/200 falan oluyor soyle dusun 200 anneye bunu soyluyorlar 199 u saglıklı bebek doguruyor benım etrafımda down rıskı var dıyıp normal dogan ıkı bebek var cok yakınım olan

valla kızlar ben yaptırıcam mecburen cunku aılede seker hastalıgı var o yuzden yaptırmam lazım :KK43: bana da hıc mantıklı bır seymıs gıbı gelmıyor ama baska da carem yok gıbı sımdılık B bsrd

ya bebikler benim dayım dr eşi hemşire. ikisine de sordum ki yengem yaptırmış. saçmalama abartıldığı gibi değil ebbeğe bir zararı yok ki o yüklenen şekeri gün içerisinde tüketenler var kafana takma yaptır kafanda soru işareti kalmaz dedi.

Gunaydinlar anneler.. benim dersim bufun 5 bckta başlıyor 7 de bitiyor.. onun için 1 saat yol gidio gelicem sinir bozucu :)
Bebisin bu hafta görmeye gidecekler den biri de benim. Taa bir ay öncesinden cumartesiye aldım babasiyla gidelim diye :KK70: 1 ay tam olmadı ama o kadar uzun geldi ki bana.. cok merak ediyorum bebeğimi... insallah güzel haberlerle geliriz.
İsim konusunda babası illa ben koyucam diyor. Şuan aklımızda BEREN ismi var. Güçlü akıllı demekmis insan ismiyle uyumlu yaşar derler bakalım :) büyük ihtimal beren olacak bebegimizin ismi.
ayyy bende ılk beren dıyenlerdenım canm yaa hatta derın beren olarak dusunuyordum sonra su beren saat warya nefret ettım ondan ve wazgectım defneye karar werdım ama derın ısmıde hala cazıp gelıyor.

:KK70:

ayy beren ısmı cok guzel tatlım yaa kesınlıkle bende anlamına bakıp karar vermeye calısıyorum dedıgın gıbı anlamlarını ınsanların tasıdıklarını dusunuyorum
Aynen canim anlam çok önemli kulağa hoş gelmesinin yanında... Eşimin o kadar çok kuralı vardı ki.. yok iki isim asla olmayacak türkçe karakter olmayacak cok uzun olmayacak.. :D beren hem anlamı güzel hem tüm isteklerine uygun oldu. Siz isim düşündünüz mu ?

yeehhh maşallah :KK70:

bende yarın 4 lü tarama için kan vericem 1 haftaya filan mı çıkıyo bu tarz test sonuçları kızlar ilk defa test oluciizde :)
canım kacıncı haftada dortlu test oluyor kı ben daha erken dıye dusunuyordum ama

ayyy bende ılk beren dıyenlerdenım canm yaa hatta derın beren olarak dusunuyordum sonra su beren saat warya nefret ettım ondan ve wazgectım defneye karar werdım ama derın ısmıde hala cazıp gelıyor.
Defne de çok güzel canım. Derin ben de düşünmüştüm eşim istemedi anlamsız buldu bi de nedense dalga geçerler dedi bilmiyorum. Defne ismi çok güzel ama. Beren suan aklımızda bakalım kimin ismi olduğu umrumda degil pek :D minigimizi doğsun da sağlıkla. Annem bebekten bahsederken beren demeye başladı bile :D

:KK70:

Aynen canim anlam çok önemli kulağa hoş gelmesinin yanında... Eşimin o kadar çok kuralı vardı ki.. yok iki isim asla olmayacak türkçe karakter olmayacak cok uzun olmayacak.. :KK70: beren hem anlamı güzel hem tüm isteklerine uygun oldu. Siz isim düşündünüz mu ?
valla ben doruk dıyorum esım ondan vazgecırmek ıstıyoru:D:D bır cok secenegımız var henuz DORUK, KAYRA, CINAR, TOPRAK,CANER,UMUT :):) sec begen al yanı

valla ben doruk dıyorum esım ondan vazgecırmek ıstıyoru:KK70::KK70: bır cok secenegımız var henuz DORUK, KAYRA, CINAR, TOPRAK,CANER,UMUT :):) sec begen al yanı
Çok güzel isimler:) çınar ve toprak ayrı bi beğendim :)) doruk da cok güzel. İnşallah senin istediğin olur :D

Çok güzel isimler:) çınar ve toprak ayrı bi beğendim :)) doruk da cok güzel. İnşallah senin istediğin olur :KK70:
yaa hayır ben doruk ıstıyorum dıye tuttursam esım bır sey demez olur ama benımde ıcıme sınmez oyle yazık az da olsa hakkı var yanı :p:D:D:D:D:

Back