Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de cuma günü gideceğim inşallah saat 10 da randevumuz..Güzel haberlerle dönelim İnşallah..kızlar ben cumartesi minikomu görmeye gidiyorum sabah 09.40
amin kuşum inşallah musmutlu dönelim sen benden önce bekliyoruz yaz mutlakaben de cuma günü gideceğim inşallah saat 10 da randevumuz..Güzel haberlerle dönelim İnşallah..
canım defne çok güzel sadece defne olarak bile kalabilir ben iki isime karşıyım zaten biri kullanılıyor boşuna eziyet çocuğa yavrumakızlar ısım konusunu dusunmeye basladık esımle kız olunca defne koyarım dıyordum sımdı esımde yanına guzel bır ısım arıyor bakalım defnenın yanına ne koyucaz kızısımaaa
günaydın canım anlaşıldı türkiye genel olarak kapalı bugün burdan yağmur başladı bile şimdi evde olmak vardı yaaagünaydın kızlar....bugün balıkesir de de hava kapalı.....
bana ıkı ısım cok hos gelıyor ya hep anneme demısımdır neden ıkı ısım koymadın bana dıyecanım defne çok güzel sadece defne olarak bile kalabilir ben iki isime karşıyım zaten biri kullanılıyor boşuna eziyet çocuğa yavruma
yazarım canım inşallah..zaman geçmiyor sabırsızlanıyorum..İyi olsun yeter meleğim cinsiyeti net söylemese de razıyım..amin kuşum inşallah musmutlu dönelim sen benden önce bekliyoruz yaz mutlaka
Benimde yarın 3lü taramam inşallah güzel haberlerle döneriz...yazarım canım inşallah..zaman geçmiyor sabırsızlanıyorum..İyi olsun yeter meleğim cinsiyeti net söylemese de razıyım..
canım dikkat et yaa havalar kötü gerçekten yanıltıcı benimde burnum akıyor fakat her gün olan alerjimdir die geçiştiriyorum
aynen şimdi evde olmak vardı. ayaklarını uzatıp dinlenip bi de üstüne yağmur ohhh mis vallahi...günaydın canım anlaşıldı türkiye genel olarak kapalı bugün burdan yağmur başladı bile şimdi evde olmak vardı yaaa
kıyamammm canım dıkkat et kendıne aksam bır guzel vıckslende yatt
aa ozaman tamam şekerim sen iki isim koy mutlaka :)bana ıkı ısım cok hos gelıyor ya hep anneme demısımdır neden ıkı ısım koymadın bana dıye
bide kaçamak yapıp kahve :) ahhh ahhh hayali bile güzelaynen şimdi evde olmak vardı. ayaklarını uzatıp dinlenip bi de üstüne yağmur ohhh mis vallahi...
3 lüyü yaptıracaksın yani kuşum doktor bana gerek yok dedi ama cuamrtesi tekrardan soracam bakalımBenimde yarın 3lü taramam inşallah güzel haberlerle döneriz...
evet yağışlı diyolardı zaten yağsın bakalım normal artıkın ekimdeyiz :)gunaydın canımmm ewet yagmus yagacak gıbı sankıııı serın bırdeeee
çok şükür canım iyilerdir heralde :) yarım 10.45 de kontrolümüz var epey heyecanlıyım 1 ay oldu görmeyeli ve perşembe günü uzaktan kuzenimin 2.hamilelik haberini almıştık düşük yaşamış kıyamam dün akşam onlara gittik haliyle konuşulunca filan etkisinde kaldım heralde kabuslar gördüm yine ya bakıyodum çamaşırıma kıpkırmızı kan filan geliyodu bi kadın geliyodu evet düşük olabilir kaybedebiliriz filan diyodu nasıl ağlıyodum ama tam o sırada da birinin eli böyle 5 parmağını açmış karnıma dayamış dışardan onu görüyodum tutuyodum bırakmayın beni filan diyodumgunaydın harme burasıda kapalı canım ıkızler nasıl
kızlar ben cumartesi minikomu görmeye gidiyorum sabah 09.40
hadi güzel haberler alırız inşallah kızlar benimde yarın 10.45 de kontrolümüzben de cuma günü gideceğim inşallah saat 10 da randevumuz..Güzel haberlerle dönelim İnşallah..
Yaptırıyım diorum kuzum ya aklımda kalmasın şeker yüklemesini yaptırmayı düşünmüorum ama kimiside yaptır dio şaşırdım...3 lüyü yaptıracaksın yani kuşum doktor bana gerek yok dedi ama cuamrtesi tekrardan soracam bakalım
evet yağışlı diyolardı zaten yağsın bakalım normal artıkın ekimdeyiz :)ıdır
çok şükür canım iyilerdir heralde :) yarım 10.45 de kontrolümüz var epey heyecanlıyım 1 ay oldu görmeyeli ve perşembe günü uzaktan kuzenimin 2.hamilelik haberini almıştık düşük yaşamış kıyamam dün akşam onlara gittik haliyle konuşulunca filan etkisinde kaldım heralde kabuslar gördüm yine ya bakıyodum çamaşırıma kıpkırmızı kan filan geliyodu bi kadın geliyodu evet düşük olabilir kaybedebiliriz filan diyodu nasıl ağlıyodum ama tam o sırada da birinin eli böyle 5 parmağını açmış karnıma dayamış dışardan onu görüyodum tutuyodum bırakmayın beni filan diyodum
hadi güzel haberler alırız inşallah kızlar benimde yarın 10.45 de kontrolümüz
benım doktorum gerek yok dedı canım 2 lı guzel cıktı dıye yastan dolayı sorun yok dedı ben yaptırmıyıcamYaptırıyım diorum kuzum ya aklımda kalmasın şeker yüklemesini yaptırmayı düşünmüorum ama kimiside yaptır dio şaşırdım...