kuşum bana gel bana ben yarısını veririm sana gün içinde haddi hesabı yok hapşırığın müdürüm bana ayaklı bomba gibi oldun dediValla ya keşke hep qelse elim karnımda bekelrim artık :)
benimde göbegim kıllandıdaaa renkleri koyulastı normal cıkması gerekenler coook azaldı
ayy inanmıyorum yaa bilmiyorum ama sırf böyle seylerden kadın dr lara karsı önyargımm olustu kadınsa dr kacıyorum :) birde sikayet ediyo hadsizz
hahahhahaha inanmıyorum sana hadi insallah bu sefer ögrenirsin
bende beyaz tenliyim normalde tüylerim sarı ama renkleri koyulastı yaaa
ne demeeeek elbetteeee hosgeldin :)
ayy bende kahrolurum ama benim kızişkoooo erkek nublarıylada karsılastırdım kesin
Deliiiiekmek parası be abla evde cocugum ac beklıyor
Bu olsun arkasına 2 tane daha yapıcamkuzummm saglıklı olsunsa onemlı olan o ne olacak dogurursun bır tane daha
Vala kocişim çok ısrarcı yoksa ben daha bekleyecektimbenimde göbegim kıllandıdaaa renkleri koyulastı normal cıkması gerekenler coook azaldı
ayy inanmıyorum yaa bilmiyorum ama sırf böyle seylerden kadın dr lara karsı önyargımm olustu kadınsa dr kacıyorum :) birde sikayet ediyo hadsizz
hahahhahaha inanmıyorum sana hadi insallah bu sefer ögrenirsin
bende beyaz tenliyim normalde tüylerim sarı ama renkleri koyulastı yaaa
ne demeeeek elbetteeee hosgeldin :)
ayy bende kahrolurum ama benim kızişkoooo erkek nublarıylada karsılastırdım kesin
maşallah sana kuzum yaa ama minnoş doğuncada konuşalım biBu olsun arkasına 2 tane daha yapıcam
Ay oda var üzülmesin tabi kiyamam kuzumaAyy hayır
ayyy hayırlısı olsun annesi öyle deme erkekse gönül koymasın şimdi
Hahahhahah böyle konuşmak kolay dimi görcem bakalımmaşallah sana kuzum yaa ama minnoş doğuncada konuşalım bi
bende tecrübeli değilim ama yakın arkadaşlarımın yeni çocukları var hepsini ağzında şu laf bak AYYY AMAN YOK CANIMM M ALLAHIM OLMAYANA VERSİNHahahhahah böyle konuşmak kolay dimi görcem bakalım
Ayyy 3. olmasa bile 2. kesin yaparım yalnız büyümesin biz çok kalabalık bi aileyiz bi kardeşi olsun onundabende tecrübeli değilim ama yakın arkadaşlarımın yeni çocukları var hepsini ağzında şu laf bak AYYY AMAN YOK CANIMM M ALLAHIM OLMAYANA VERSİN
yuruu canım yaa kım tutar senı yap tabıBu olsun arkasına 2 tane daha yapıcam
valla bende kardes yaparım yaa bu hayattakı en buyuk hazınem abım cocugum tek kalsın ıstemem bendeAyyy 3. olmasa bile 2. kesin yaparım yalnız büyümesin biz çok kalabalık bi aileyiz bi kardeşi olsun onunda
tabıkı canım hosgeldın basımızın ustunde yerın var:):)Merhaba bende Allah nasip ederse Mart annesi olacağım): Aranıza katılabilir miyim
aminnn canım valla bu duyguyu rabbim tüm isteyenlere yaşatsın içimizde bir mucize büyüyor:):)bende tecrübeli değilim ama yakın arkadaşlarımın yeni çocukları var hepsini ağzında şu laf bak AYYY AMAN YOK CANIMM M ALLAHIM OLMAYANA VERSİN
Kesinlikle katılıyorum canım. Etrafımda tek çocuk büyütüp çok pişman olan insan var ben onlardan olmak istemiyorum.valla bende kardes yaparım yaa bu hayattakı en buyuk hazınem abım cocugum tek kalsın ıstemem bende
yalnız bırakmak haksızlık gıbı gelıyor bana canım yaaKesinlikle katılıyorum canım. Etrafımda tek çocuk büyütüp çok pişman olan insan var ben onlardan olmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?