2016 Mart Anneleri Goygoy :)

evet bende bazı bayan doktorlara karsı onyargılıyım ama kadın dogumcum cok seker benımde ten acık renk ondan sımsıyah gorunuo herhalde

Vala kocişim çok ısrarcı yoksa ben daha bekleyecektim

bende tecrübeli değilim ama yakın arkadaşlarımın yeni çocukları var hepsini ağzında şu laf bak AYYY AMAN YOK CANIMM M ALLAHIM OLMAYANA VERSİN
aminnn canım valla bu duyguyu rabbim tüm isteyenlere yaşatsın içimizde bir mucize büyüyor:):)

valla bende kardes yaparım yaa bu hayattakı en buyuk hazınem abım cocugum tek kalsın ıstemem bende
Kesinlikle katılıyorum canım. Etrafımda tek çocuk büyütüp çok pişman olan insan var ben onlardan olmak istemiyorum.

kızlar dogum demeyın cok korkuyorum ben ya napcam bılmıyorum ablam da benı kızdırıyor cıkcak o ordan bır sekıle ıstedıgın kadar kork dıyor

kızlarrr bu arada esımı bır ıs gorusmesıne cagırmıslar salı gunu ıstanbula gıdecek. ıs olursa portekize yerleşicez:):) inşallah olur yaaa cok ıstıyorum cok cok cok :):):)

yaaa kardeş sevgisi gibi var mı, onu deli gibi düşünmek onun için endişelenmek kıyamamak, ay yavrum bak yine özledim bebişimi benim de benden 3 yaş küçük kız kardeşim var, hep diyodum ben seni bu kadar seviyosam evladım olunca onu nasıl sevcem kim bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…