• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

benimde göbegim kıllandıdaaa renkleri koyulastı normal cıkması gerekenler coook azaldı

ayy inanmıyorum yaa bilmiyorum ama sırf böyle seylerden kadın dr lara karsı önyargımm olustu kadınsa dr kacıyorum :) birde sikayet ediyo hadsizz

hahahhahaha inanmıyorum sana hadi insallah bu sefer ögrenirsin

bende beyaz tenliyim normalde tüylerim sarı ama renkleri koyulastı yaaa

:KK68::KK68::KK68:

ne demeeeek elbetteeee hosgeldin :)

ayy bende kahrolurum ama benim kızişkoooo erkek nublarıylada karsılastırdım kesin :KK70::KK70:

evet bende bazı bayan doktorlara karsı onyargılıyım ama kadın dogumcum cok seker benımde ten acık renk ondan sımsıyah gorunuo herhalde

benimde göbegim kıllandıdaaa renkleri koyulastı normal cıkması gerekenler coook azaldı

ayy inanmıyorum yaa bilmiyorum ama sırf böyle seylerden kadın dr lara karsı önyargımm olustu kadınsa dr kacıyorum :) birde sikayet ediyo hadsizz

hahahhahaha inanmıyorum sana hadi insallah bu sefer ögrenirsin

bende beyaz tenliyim normalde tüylerim sarı ama renkleri koyulastı yaaa

:KK68::KK68::KK68:

ne demeeeek elbetteeee hosgeldin :)

ayy bende kahrolurum ama benim kızişkoooo erkek nublarıylada karsılastırdım kesin :KK70::KK70:
Vala kocişim çok ısrarcı yoksa ben daha bekleyecektim :KK48:

bende tecrübeli değilim ama yakın arkadaşlarımın yeni çocukları var hepsini ağzında şu laf bak AYYY AMAN YOK CANIMM M ALLAHIM OLMAYANA VERSİN :KK70:
aminnn canım valla bu duyguyu rabbim tüm isteyenlere yaşatsın içimizde bir mucize büyüyor:):)

kızlar dogum demeyın cok korkuyorum ben ya napcam bılmıyorum ablam da benı kızdırıyor cıkcak o ordan bır sekıle ıstedıgın kadar kork dıyor :KK42:

kızlarrr bu arada esımı bır ıs gorusmesıne cagırmıslar salı gunu ıstanbula gıdecek. ıs olursa portekize yerleşicez:):) inşallah olur yaaa cok ıstıyorum cok cok cok :):):)

yaaa kardeş sevgisi gibi var mı, onu deli gibi düşünmek onun için endişelenmek kıyamamak, ay yavrum bak yine özledim bebişimi :KK200: benim de benden 3 yaş küçük kız kardeşim var, hep diyodum ben seni bu kadar seviyosam evladım olunca onu nasıl sevcem kim bilir :KK48:

Back