2016 Mart Anneleri Goygoy :)

ya kizlar benimki cok hareketli 18'haftalik oldu . pazar gununden bu yanada cok aarilar oluyo karnim cok fazla gurulduyo . ve surekli kilo kaybediyorum alamiyorum bana fikir verirmisiniz
canım kılo kaybını doktoruna sordun mu bu haftalarda alman lazım bulantıların falan gectıyse

allah allah yine naptık yaa begri bugün evde kaldı ya ondan bak yarın sabahtan başlar dün tüm gün evdeydim üff bugün gezcem die çıkar akşama hatta geceye ancak gelir
bızım canımız yanmaz zaten sabahın köründe işe gel 9 da cık sonra suclu kım bızzz :

Sonraki haftalarda da oluyormus 10. haftada bende de hiic bitmeyen agrı olmustu.. herkesinde planlı olmus yok mu benim gibi istemeden süpriz bi kerecikten olan hahahhahhhahaha
Biz korunmayı bırakalım arttı. .....k derken bebis oldu... hıc beklemedik sukur..
kızlar bende sızı burdan takıp edebılırmıyım ınanın sızsız grubun tadı olmaz grupda en cok muhabbet ettıklerım gıttı ama yaa bana haksızlık degıl mı bu
Hoşgeldin :))
Yok canım baya uqrastı ama yinede banamısın demedi sıpa :)
Olsun bi dahakine gösterir inşallah annesi:)) sabretmek lazım ama bir de bana sor... İçim içimi yiyor... ayrıntılı ultrasona falan mı girsem diyorum

ya sordum da o da yemk ye dio benbir yiosam iki cikartiyorum ve bu yuzden istahimda hic yoktur ne yaptiysam istahi acmak icin olmadi
acı falan yesen acılır mı kı canım yaa almamak ıcın ne yapılması gerektıgıne daır fıkrım varsa almak ıcın bılmıyorum valla hıc oyle sorunum olmadı masallahım var yanı

allah allah yine naptık yaa begri bugün evde kaldı ya ondan bak yarın sabahtan başlar dün tüm gün evdeydim üff bugün gezcem die çıkar akşama hatta geceye ancak gelir
Sizi dedikoducular ohhhh ewet yarın cıkcm bi gezcem bi gezcem vurcam kırbacı vurcam kırbacı:):)sizde istifa etseydiniz işinizden kıskanmayın gezmelerimi şekerim lütfennn :)

ay ben nasıl kıllandım nasıl bnda herkes erkek dedi dr kıza benzetti canımcım belli olmuo

benimde göbegim kıllandıdaaa renkleri koyulastı normal cıkması gerekenler coook azaldı

ayy inanmıyorum yaa bilmiyorum ama sırf böyle seylerden kadın dr lara karsı önyargımm olustu kadınsa dr kacıyorum :) birde sikayet ediyo hadsizz

Kızlar bu arada ben yine cinsiyeti öğrenmek için randevu aldım 10 gün bile olmadı Cumartesi gideceğim inşallah gösterir miniğim çok heyecanlıyım

hahahhahaha inanmıyorum sana hadi insallah bu sefer ögrenirsin

benımde az cıkıyor artık canım ya ama gobek bolgem cok tuylendı

bende beyaz tenliyim normalde tüylerim sarı ama renkleri koyulastı yaaa

2016 mart anneleri olarakdan bende girebilirmiyim araniza

ne demeeeek elbetteeee hosgeldin :)

Ay sanırım bende çok üzülürüm eğer erkek derse

ayy bende kahrolurum ama benim kızişkoooo erkek nublarıylada karsılastırdım kesin

Sizi dedikoducular ohhhh ewet yarın cıkcm bi gezcem bi gezcem vurcam kırbacı vurcam kırbacı:):)sizde istifa etseydiniz işinizden kıskanmayın gezmelerimi şekerim lütfennn :)
ahhh fakirliğin gözü kör olsun işte ekmek parası çocuklar evde aç ana yüreği bu ana

İnşallah canım benimde aklımda o var ama dayanmaya çalışıorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…