canım kılo kaybını doktoruna sordun mu bu haftalarda alman lazım bulantıların falan gectıyseya kizlar benimki cok hareketli 18'haftalik oldu . pazar gununden bu yanada cok aarilar oluyo karnim cok fazla gurulduyo . ve surekli kilo kaybediyorum alamiyorum bana fikir verirmisiniz
allah allah yine naptık yaa
Kuşumcum niye bakmıyosun ikisinede yaz neolck biz seni seviyoduk hiç olmamanı istemem acıkcasıNeden ayrildiniz ki simdi herkes bir taraftaaaa...artik mart anneleri toopiklerine bakmam sanirim
canım kılo kaybını doktoruna sordun mu bu haftalarda alman lazım bulantıların falan gectıyse
Hahahaha
bızım canımız yanmaz zaten sabahın köründe işe gel 9 da cık sonra suclu kım bızzzallah allah yine naptık yaabegri bugün evde kaldı ya ondan bak yarın sabahtan başlar dün tüm gün evdeydim üff bugün gezcem die çıkar akşama hatta geceye ancak gelir
Biz korunmayı bırakalım arttı. .....k derken bebis oldu... hıc beklemedik sukur..Sonraki haftalarda da oluyormus 10. haftada bende de hiic bitmeyen agrı olmustu..herkesinde planlı olmus yok mu benim gibi istemeden süpriz bi kerecikten olan hahahhahhhahaha
Hoşgeldin :))kızlar bende sızı burdan takıp edebılırmıyım ınanın sızsız grubun tadı olmaz grupda en cok muhabbet ettıklerım gıttı ama yaa bana haksızlık degıl mı bu
Olsun bi dahakine gösterir inşallah annesi:)) sabretmek lazım ama bir de bana sor... İçim içimi yiyor... ayrıntılı ultrasona falan mı girsem diyorumYok canım baya uqrastı ama yinede banamısın demedi sıpa :)
acı falan yesen acılır mı kı canım yaa almamak ıcın ne yapılması gerektıgıne daır fıkrım varsa almak ıcın bılmıyorum valla hıc oyle sorunum olmadı masallahım var yanıya sordum da o da yemk ye dio benbir yiosam iki cikartiyorum ve bu yuzden istahimda hic yoktur ne yaptiysam istahi acmak icin olmadi
ınsanın hapsurası gelır valla:):)HahahahaOlabilir evet neden ben bunu düşünememiştim teşekkür ederim hayatım :) AMa varya cok qüzeldi ya yine hapşursam ya
Sizi dedikoducular ohhhh ewet yarın cıkcm bi gezcem bi gezcem vurcam kırbacı vurcam kırbacı:):)sizde istifa etseydiniz işinizden kıskanmayın gezmelerimi şekerim lütfennn :)allah allah yine naptık yaabegri bugün evde kaldı ya ondan bak yarın sabahtan başlar dün tüm gün evdeydim üff bugün gezcem die çıkar akşama hatta geceye ancak gelir
ay ben nasıl kıllandım nasıl bnda herkes erkek dedi dr kıza benzetti canımcım belli olmuo
napalım saglık olsun bende sımdı geldım doktordan kadınla bırbırımıze gırdık resmen agzımı kan ıcınde bırakdı ya bana sormadan basladı dıs tası temızlemeye daha cok hassasıyet oldu sankı ya offf pısman oldum gıttıgıme dolgu yapması ıcın rontgen alması lazımmıs oda suan olamıcagı ıcın kalcak dedı e madem yapmıcan ne karıstırıon dıslerımı dımı halamada sıkayet etmıs ne kadar mızmız dıye dıcekdım senı oturtalım oyle bakalım sesın cıkıyormu pecete bıle vermedı agzımdan boynuma dogru aktı resmen otururken alsaymısım elımde kalcakdı kadın
Kızlar bu arada ben yine cinsiyeti öğrenmek için randevu aldım 10 gün bile olmadıCumartesi gideceğim inşallah gösterir miniğim çok heyecanlıyım
benımde az cıkıyor artık canım ya ama gobek bolgem cok tuylendı
2016 mart anneleri olarakdan bende girebilirmiyim araniza
Ay sanırım bende çok üzülürüm eğer erkek derse
ekmek parası be abla evde cocugum ac beklıyorSizi dedikoducular ohhhh ewet yarın cıkcm bi gezcem bi gezcem vurcam kırbacı vurcam kırbacı:):)sizde istifa etseydiniz işinizden kıskanmayın gezmelerimi şekerim lütfennn :)
ayyy hayırlısı olsun annesi öyle deme erkekse gönül koymasın şimdiAy sanırım bende çok üzülürüm eğer erkek derse
ahhh fakirliğin gözü kör olsun işte ekmek parası çocuklar evde aç ana yüreği bu anaSizi dedikoducular ohhhh ewet yarın cıkcm bi gezcem bi gezcem vurcam kırbacı vurcam kırbacı:):)sizde istifa etseydiniz işinizden kıskanmayın gezmelerimi şekerim lütfennn :)
İnşallah canım benimde aklımda o var ama dayanmaya çalışıorum :)Biz korunmayı bırakalım arttı. .....k derken bebis oldu... hıc beklemedik sukur..
Hoşgeldin :))
Olsun bi dahakine gösterir inşallah annesi:)) sabretmek lazım ama bir de bana sor... İçim içimi yiyor... ayrıntılı ultrasona falan mı girsem diyorum
Valla ya keşke hep qelse elim karnımda bekelrim artık :)ınsanın hapsurası gelır valla:):)
Ay olsun vala canımmaşallah ona canım benım kan olsun bal olsun ona o tatlılar:):)
Wah wahh aclara bak sen:)deli çocuklar siziahhh fakirliğin gözü kör olsun işte ekmek parası çocuklar evde aç ana yüreği bu ana
Hic onlar heyecan yaşamamışlar duygusuzlarayy evet yaa sorduk bakmadı bıle daha cok kucuk bır ay sonra geldıgınde dedı dırek bı bak bakalım belkı goreceksın gosterecek yok bakmadı hıc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?