2016 KLOMEN KULLANANLAR YAŞADIKLARIMIZI PAYLAŞALIM !

Canım bnde dün oldum çatlatma iğnesi dün gece beraber olduk bugünde sabah hergun yapalım diye dusundum doktor boş geçirmeyi n dort gün önemli dedi çok mu olur acaba bu akşam ilişki olmasa da yarın akşam mi olsa sence???çünkü bu sabah ilişki oldu
yumurta catlatma ignesinden yaklasik 36 saat sonra catliyor o yuzden doktorun dedigi gibi 3-4 gün önemli :KK66:

arkadaslar smdi bnm adetim duzensiz ama nadiren gecikir yada erken olurum ama cogunlukla 20-22 gunde bir olurum suan adetime 2 gun var pazartesi kan testi yaptirsam cikarmi varsa hamilelik :KK43: kesin yokturda umut iste :KK43:

Canım bnde dün oldum çatlatma iğnesi dün gece beraber olduk bugünde sabah hergun yapalım diye dusundum doktor boş geçirmeyi n dort gün önemli dedi çok mu olur acaba bu akşam ilişki olmasa da yarın akşam mi olsa sence???çünkü bu sabah ilişki oldu
Yani bilmiyorum ki doktorum bana kendi Dedi mesela çatlatma iğnesi oldum ertesi gün ilişkiye girin Dedi.sonraki gün boştu.ondan sonraki gün gittim bugünde iliskiye girin Dedi . O kadar

Canimm banada birsey soylee yaa su vakit gecmiyo bi turluuu ne zaman test yapayim bidahaa 10.gun silik gordum ama vuruldugum gunde dahildi yarin 12.gun olcakkk napimmmmmm

'Çatlama iğnesinden sonra hamilelik belirtileri ? Kasıklarda ağrı Göğüslerde hassatiyt ve ağrı Yorgunluk hissi Tuvalet ihtiyacının artaması Gereksiz uyku durumu, Mide bulantısı Durumu hakkında çok fazla şekilde merak yaşayan kadınlarımız bu iğneden 9-10 gün sonra da test yaptırıp sonuçları öğrenebilirler. '
dıyor bır makale...

'Çatlama iğnesinden sonra hamilelik belirtileri ? Kasıklarda ağrı Göğüslerde hassatiyt ve ağrı Yorgunluk hissi Tuvalet ihtiyacının artaması Gereksiz uyku durumu, Mide bulantısı Durumu hakkında çok fazla şekilde merak yaşayan kadınlarımız bu iğneden 9-10 gün sonra da test yaptırıp sonuçları öğrenebilirler. '
dıyor bır makale...

Sagol canim birdaha test yapicam napim

Canimm banada birsey soylee yaa su vakit gecmiyo bi turluuu ne zaman test yapayim bidahaa 10.gun silik gordum ama vuruldugum gunde dahildi yarin 12.gun olcakkk napimmmmmm
hmmmm. aslinda yumurta 1.5 gün sonra catladigi için yarin catlamadan sonra 11. günün olcak yani bata tahmini 4-5 kala olcak. istersen test yap ama silik ciksa bile kafanda soru isaretleri olcak acaba igne etkisi mi diye, negatif ciksa erken olduğu icin negatif olabilir.... bence 1-2 gün daha sabret öyle yap test :KK66:

Merhabalar bende pkoluyum.catlatma ignesi vurulali 14 gun oldu.belki erken ama idrarda negatif cikti.kan vermelimiyim sizce bilgisi olan varsa cok sevinirim:110:

Bu arada yazmayi unutmusum.klomene cvp vermedim ben.cok direnc gosteriyormusum.gonal f ye gectik

Merhabalar bende pkoluyum.catlatma ignesi vurulali 14 gun oldu.belki erken ama idrarda negatif cikti.kan vermelimiyim sizce bilgisi olan varsa cok sevinirim:110:
canim yumurta iğneden 1.5 gün sonra catlasidigini dikkate alirsak 12 ya da 13 günün ve adetine muhtemelen 1-2 gün kalmis. idrar testleri yanıltıcı olabilir yanlis çıkmış olabilir ama kan tahlili icin istersen 1-2 gün daha bekle adet olmazsan gidersin bence

canim yumurta iğneden 1.5 gün sonra catlasidigini dikkate alirsak 12 ya da 13 günün ve adetine muhtemelen 1-2 gün kalmis. idrar testleri yanıltıcı olabilir yanlis çıkmış olabilir ama kan tahlili icin istersen 1-2 gün daha bekle adet olmazsan gidersin bence
29 u adet tarihim.dogru soyluyosunuz. Tskr ederimmm

X