- 31 Temmuz 2010
- 395
- 372
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
29 mayısta adetin başladı 31 mayısta klomene başladın ben adetimin 5. günü klomene başlamıştım 10 günü kontrole çağırdı 15. günü çatlatma iğnemi olmuştum senin klomene başlaman erken olmuş sanki29 mayısda adetim başladı adetim 3 gün sürüyor herzaman düzenli 28 günd e bir oluyorum 31 mayısda başlattı dkt kolemen günde 2 tane içtim 5 gün boyunca 9 haziranda kontrole çağırdı .. yorumları okuyunca dkt beni çokmu geç çağırdı acaba kafam karıştı biraz..
aslında geç değil adetinin 12. günü olmuş oluyor ben 10. gün gittiğimde 3mm di yumurtam sonra büyüdü29 mayısda adetim başladı adetim 3 gün sürüyor herzaman düzenli 28 günd e bir oluyorum 31 mayısda başlattı dkt kolemen günde 2 tane içtim 5 gün boyunca 9 haziranda kontrole çağırdı .. yorumları okuyunca dkt beni çokmu geç çağırdı acaba kafam karıştı biraz..
Uzulme canm bende ilk defa duydm o hastalıgı sende.. Klomen ne gibi yan etki yapti bende bu ay ilk defa kullandm dünde ovitrelle catlatma ignesi vuruldm ama igne mahvetti beni dünden beri inanılmaz bi mide bulantısı var ignenin yan etkisi olabilr mi acaba? Bu sekilde benm gibi olan var mı??mrblar msj baya geç gördüm malesef bu hafta hep hastaydım klomen bende çok fazla yan etki yaptı .. lupus ise kandak bir hastalık kısaca vucut kendi hasta olmadığı halde kendi kendini hasta ediyor .. vucudun dışında veya iç organlarda benim ki şuan iç organlarda gibi göüküyor gerçi şun hiç bir organ fonksiyonunda problem yok çok şükür inşaallah ilerdede olmaz. bende sadece çok fazla güneş alerjisi oluyor hiç çıkmıyorum güneşe birde hamileyken bebeğim çok erken düştü o yüzden regl bitince claeksen iğne yapıyorum hamile kalmadan öncede .. Karışık anlattım ama çok zor bir hastalık sürekli ilaç kullanıyorsun çaresi yok ilaçda iyileştirmiyor sadece tutuyor hastalığı ...
Ben baya kötü oldum mide bulantısı baş dönmesi iştahsızlık çok halsizdim hatta ilacı içtiğim gün iş yerinde büyük bir baygınlık geçirdim tansiyonum falan baya kötü oldu bu yüzden izin aldım 5 gün ilaç bitene kadar hep yattım dkt herkeste olmaz ama sende çok fazla oldu dedi bakalım kontrole gittiğimzde inşallah iyi sonuç alırız..Uzulme canm bende ilk defa duydm o hastalıgı sende.. Klomen ne gibi yan etki yapti bende bu ay ilk defa kullandm dünde ovitrelle catlatma ignesi vuruldm ama igne mahvetti beni dünden beri inanılmaz bi mide bulantısı var ignenin yan etkisi olabilr mi acaba? Bu sekilde benm gibi olan var mı??
yorumları okuyunca banada erken geldi ama doktorun dedğini yaptım bakalım ne olacak..29 mayısta adetin başladı 31 mayısta klomene başladın ben adetimin 5. günü klomene başlamıştım 10 günü kontrole çağırdı 15. günü çatlatma iğnemi olmuştum senin klomene başlaman erken olmuş sanki
Demekki tek bende olmamıs. Cok bulantm var ne zaman gecerki acaba oufff.Ben baya kötü oldum mide bulantısı baş dönmesi iştahsızlık çok halsizdim hatta ilacı içtiğim gün iş yerinde büyük bir baygınlık geçirdim tansiyonum falan baya kötü oldu bu yüzden izin aldım 5 gün ilaç bitene kadar hep yattım dkt herkeste olmaz ama sende çok fazla oldu dedi bakalım kontrole gittiğimzde inşallah iyi sonuç alırız..
ilaç bitince bir anda geçiyor.. inşallah ilaçlar faydalı olurda rabbim hepimize sağlıklı mubarek evlatlar verir benim düşüğümde oldu insan kendini suçluyor o duyguyu tadınca tekrar olsun istiyorDemekki tek bende olmamıs. Cok bulantm var ne zaman gecerki acaba oufff.
üzme kendini rabbim inşallah hepimize nasip eder..Benim 2. aşılamam da negatif
Bilmiyormki canm. Benim mayıs 31de son kullandm bitti klomen.. 4 hazirandada cagrdi gittim 3tane yumurta oluşmuş dedi 5haziran sbah 10da catlatma ignesi vuruldm bu aksam icinde 6haziran aksam 10da iliski soylediArkadaslar dun klomen bitti yarin kontrole gidicem bnimkidemi erken acaba buyumemismidir ki yarin gitmessem haftaya sali gitmem gerekicek oda cok gec olmazmi
29 mayısda adetim başladı adetim 3 gün sürüyor herzaman düzenli 28 günd e bir oluyorum 31 mayısda başlattı dkt kolemen günde 2 tane içtim 5 gün boyunca 9 haziranda kontrole çağırdı .. yorumları okuyunca dkt beni çokmu geç çağırdı acaba kafam karıştı biraz..
Arkadaslar dun klomen bitti yarin kontrole gidicem bnimkidemi erken acaba buyumemismidir ki yarin gitmessem haftaya sali gitmem gerekicek oda cok gec olmazmi
Aslinda bana bittikten 3 gun sonra kontrole gel dedi ama cagirdigi gun hastanede degil galiba randevu alamadim bende carsamba gidicegime sali gidicem insallah bi sorun olmazBilmiyormki canm. Benim mayıs 31de son kullandm bitti klomen.. 4 hazirandada cagrdi gittim 3tane yumurta oluşmuş dedi 5haziran sbah 10da catlatma ignesi vuruldm bu aksam icinde 6haziran aksam 10da iliski soyledi
Insallah bol yumurtalarn olusur ve bu ay birlkde kalrz hamileAslinda bana bittikten 3 gun sonra kontrole gel dedi ama cagirdigi gun hastanede degil galiba randevu alamadim bende carsamba gidicegime sali gidicem insallah bi sorun olmaz
canım beni doktorum birer gün arayla 3 gun cagırmıstı yarın git büyüklüğüne göre sana tekrar gitmen için gün verecektir.Arkadaslar dun klomen bitti yarin kontrole gidicem bnimkidemi erken acaba buyumemismidir ki yarin gitmessem haftaya sali gitmem gerekicek oda cok gec olmazmi
bende aynı durumu düşünüyorum normalde hiç bir sıkıntım yok sadece kendi hastalığımdan (lupus) dolayı hamile kalamıyorum zaten regl bittikten sonra hergün kan sulandırıcı iğne yapıyorum hamile kalırsam günde ikiye çıkacak hastalığımdan dolayı da bir sürü laç kullanıyorum inşallah klomenden dolayıda sıkıntı olmazSanki erken olmus gibi ama gec olmasindan iyidir canim sen yine dr. Dedigini yap. Bende bu ay kullaniyorum gunde iki tane 5.gun basladim 14.gun gel dedi.. Bakalim hayirlisi....
Kizlar bide klomen kist yapiyor diye seyler okudum benim hic kistim olmadi simdi korkuyorum ya kist falan yaparsa. Adet olamazsam sonra diye.
Canm ben ilk defa bu ay kullandm ve hemen catlatma igneside verdi ilk tedavim .Kizlar her klomen kullandiginiz ay catlatma ignesi oluyo mu bana igneden hic bahsetmedi doktor
bende aynı durumu düşünüyorum normalde hiç bir sıkıntım yok sadece kendi hastalığımdan (lupus) dolayı hamile kalamıyorum zaten regl bittikten sonra hergün kan sulandırıcı iğne yapıyorum hamile kalırsam günde ikiye çıkacak hastalığımdan dolayı da bir sürü laç kullanıyorum inşallah klomenden dolayıda sıkıntı olmaz