2016 KLOMEN KULLANANLAR YAŞADIKLARIMIZI PAYLAŞALIM !

Bana adetin 5. Günü klomene başla 5 gün kullan 1 gün ara ver sonra günde 1 adet estrofem 7 gün kullan bırak sonra gel kontrol edicem dedi
klomen bittikten 7 gün sonra kontrol geç degil mi yaaa o ara bi yumurta catlamasin. benim ilk yumurta adetin 8. günü ikincisi 15. gün üçüncüsü 17. gün catladi hep. doktor öyle dediyse vardir bi bildigi ama bence sen kontrole gidene kadar arada çalışma yap catlarsa filan boşa gitmesin :KK66:

klomen bittikten 7 gün sonra kontrol geç degil mi yaaa o ara bi yumurta catlamasin. benim ilk yumurta adetin 8. günü ikincisi 15. gün üçüncüsü 17. gün catladi hep. doktor öyle dediyse vardir bi bildigi ama bence sen kontrole gidene kadar arada çalışma yap catlarsa filan boşa gitmesin :KK66:
Bende burdaki Yorumları okuyunca estrofemi neden verdiğini anlayamadım.adetin 13.günü doktora gidicem 12.günü değerlendir ertesi gün kontrole gel dedi..hadi Hayırlısı bakalım.. Senin tedavin nasıl gidiyor canım

Bende burdaki Yorumları okuyunca estrofemi neden verdiğini anlayamadım.adetin 13.günü doktora gidicem 12.günü değerlendir ertesi gün kontrole gel dedi..hadi Hayırlısı bakalım.. Senin tedavin nasıl gidiyor canım
e sen dedinki adetin 5. günü klomene baslayip 5 gün kullancam yani adetin 10. günü bitcek sonrada estrofem kullancam 7 gün dedin 17. günde estrofem bitcek kontrole 17. gün gitcen anladim ondan. canim östrojen hormonu ile yumurta büyümesi ayni hizda olmazsa sorun oluyormus estrofemi tedbir olsun diye vermis olabilir. bi de calismalar esnasinda bayaga faydasi oluyor onun calisma istegini arttirir :KK66:

e sen dedinki adetin 5. günü klomene baslayip 5 gün kullancam yani adetin 10. günü bitcek sonrada estrofem kullancam 7 gün dedin 17. günde estrofem bitcek kontrole 17. gün gitcen anladim ondan. canim östrojen hormonu ile yumurta büyümesi ayni hizda olmazsa sorun oluyormus estrofemi tedbir olsun diye vermis olabilir. bi de calismalar esnasinda bayaga faydasi oluyor onun calisma istegini arttirir :KK66:
Hadi bakalım inşallah faydası olur doktorun verdiği takvim Aklımı karıştırdı yanlış söyledim galiba :)

Tekrar test yaptinmi canim kist olusmus olmasin sakin
CANIM ULTRASON İLE BAKTI DOKTOR AMA HERHANGİ BİR KİST OLSAYDI GÖRÜRDÜ DİYE DÜŞÜNÜYORUM. RAHİM DUVARIN ÇOK KALINLAŞMIŞ DEMİŞTİ. BİR GEBELİK OLABİLİR DEDİ AMA KAN TESTİ NEGATİF.. TARLUSAL VERDİ ONU DA İÇTİM. AMA YİNE OLMADIM :KK43:

CANIM ULTRASON İLE BAKTI DOKTOR AMA HERHANGİ BİR KİST OLSAYDI GÖRÜRDÜ DİYE DÜŞÜNÜYORUM. RAHİM DUVARIN ÇOK KALINLAŞMIŞ DEMİŞTİ. BİR GEBELİK OLABİLİR DEDİ AMA KAN TESTİ NEGATİF.. TARLUSAL VERDİ ONU DA İÇTİM. AMA YİNE OLMADIM :KK43:
ozaman kan testini tekrarla canım sürpriz olabilir.

ADET BEKLEDİĞİ GÜNDE HAMİLE KALINIRMI YAHU İLK DEFA DUYDUM.
o ay cok geç yumurtlamis taaa 30. güne yakin yumurtlamis. adet düzensizliği olanlarda filan oluyor bazen öyle. sende klomen kullandigin icin sonradan bi yumurta büyümüş catlamis olabilir. tarlusa bittikten 1 hafta sora adet gelmezse tekrar bi test yap :KK66:

lupus hastaligi ne oluyor cnm ilk defa duydum? bende de cikolata kisti var benim de o zorlastiriyor. insallah klomenle hamile kalirsin:KK66: kontrollerine düzenli git klomen kullanirken doktor kontrolu önemli
mrblar msj baya geç gördüm malesef bu hafta hep hastaydım klomen bende çok fazla yan etki yaptı .. lupus ise kandak bir hastalık kısaca vucut kendi hasta olmadığı halde kendi kendini hasta ediyor .. vucudun dışında veya iç organlarda benim ki şuan iç organlarda gibi göüküyor gerçi şun hiç bir organ fonksiyonunda problem yok çok şükür inşaallah ilerdede olmaz. bende sadece çok fazla güneş alerjisi oluyor hiç çıkmıyorum güneşe birde hamileyken bebeğim çok erken düştü o yüzden regl bitince claeksen iğne yapıyorum hamile kalmadan öncede .. Karışık anlattım ama çok zor bir hastalık sürekli ilaç kullanıyorsun çaresi yok ilaçda iyileştirmiyor sadece tutuyor hastalığı ...

X