Tamam canım, haziranda ihtimal olursa haber ver madem ekleriz listeye :)biz denemedik yine eşim istemiyor hala çok erkenmiş ona göre erteledik yine anlıcağın
Ya sorma beklemede olanlar baya var ya da gecikenler :)morordek Canım ben de bu konu sayesinde sana benzedim. Hasta olamıyorum ama hiçbir belirti de yok. Hep birlikte sıyıracağız yakında
Canım cok tebrik ederim, insallah saglıkla kucagına da alırsın :)Eki Görüntüle 1834126 Bir test daha yaptım baska marka 5.dakikadaki sonuc silik bi cizgi var sanki yarın kan vereceğim.ilgilenen arkaslara cok tesekkurler.
Geçti mi günün acabaEki Görüntüle 1834126 Bir test daha yaptım baska marka 5.dakikadaki sonuc silik bi cizgi var sanki yarın kan vereceğim.ilgilenen arkaslara cok tesekkurler.
Canim normal gebelik testimi erken gebelik testimi buEki Görüntüle 1834081
Selam kızlar yaptığım gebelik testi resimdeki gibi çıktı ama sorun şu testi yaptıktan yarım saat sonra gordum ikinci çizgiyi sizce sonuç doğru mudur
Canim normal gebelik testimi erken gebelik testimi bu
Hayirlisi olsun canim rabbim kucagina almayi nasip etsinNormal test biraz pahalı olanlardan ikincisi ise 3 4 liralik testlerden
Çok teşekkürler inşallah yarın kanda onaylayınca rahatlayacagim.Hayirlisi olsun canim rabbim kucagina almayi nasip etsin
İnşallah canım görünüş pozitif çok sevindim darısı bizim basimiza:)Çok teşekkürler inşallah yarın kanda onaylayınca rahatlayacagim.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin canım
çok teşekkürler Allah ım tüm isteyenlere tattirsin bu duyguyu inşallah dualarimdasiniz.
Canım ben şu an acildeydim yaa. Benim iki gün gecikti, testler negatif ama acile gitmemek için zor duruyorumÇok teşekkürler inşallah yarın kanda onaylayınca rahatlayacagim.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin canım
18 değil mi adet tarihinizCanım ben şu an acildeydim yaa. Benim iki gün gecikti, testler negatif ama acile gitmemek için zor duruyorum
çok teşekkürler cnm inşallah darısı tüm isteyenlerin başınaİnşallah canım görünüş pozitif çok sevindim darısı bizim basimiza:)
Telefondaki takvim 30. günü gösteriyor ama 28 günde bir oluyorum. Yani buraya telefondaki takvime göre yazdırdım18 değil mi adet tarihiniz
Umarim hamilesindir. Allah yardımcımız olsunTelefondaki takvim 30. günü gösteriyor ama 28 günde bir oluyorum. Yani buraya telefondaki takvime göre yazdırdım
İstersen bi doktora gözüküyor cnm. İhmal etme. Bi sorun çıkmasada için rahat olurKızlar herkese iyi akşamlar sizlerle birşey paylaşmak istiyorum ben 1 senelik evliyim ve 3 aydan beri çocuk istiyoruz Allahın izniyle ama ben bu gün internette dolaşırken bişey okudum kadınlarda Testesteron hormonu fazla olursa kısırlık söz konusuymuş ve bu hormonun yüksek olmasının belirtileri arasında vücuttaki bazı yerlerin kıllı olmasıymış bende de bu sorun var biraz kıllıyım çene altımda bacaklarım kollarım heryerim hiç doktora gitmedim ama çok üzülüyorum içime bi sıkıntı geldi napcam bilmiyorum sizinle paylaşmak istedim
Ooo bende zor duruyorumCanım ben şu an acildeydim yaa. Benim iki gün gecikti, testler negatif ama acile gitmemek için zor duruyorum
Ben bu ayda adet olayım öle gitmeyi düşünüyorum ama içim içimi yiyorİstersen bi doktora gözüküyor cnm. İhmal etme. Bi sorun çıkmasada için rahat olur
Canım benim.kardeşim de de cok kıl var afedersin goyus arasında bile erkek gibi kıl var. Ve testesteron hormani yulsek ama boyunca kızı var hatta böyle çok araştırıp okumak da iyi degik çok stres yapıp takar san da hormonlar etkilenir sıkıntı yapma en kisa zamanda olur insallahKızlar herkese iyi akşamlar sizlerle birşey paylaşmak istiyorum ben 1 senelik evliyim ve 3 aydan beri çocuk istiyoruz Allahın izniyle ama ben bu gün internette dolaşırken bişey okudum kadınlarda Testesteron hormonu fazla olursa kısırlık söz konusuymuş ve bu hormonun yüksek olmasının belirtileri arasında vücuttaki bazı yerlerin kıllı olmasıymış bende de bu sorun var biraz kıllıyım çene altımda bacaklarım kollarım heryerim hiç doktora gitmedim ama çok üzülüyorum içime bi sıkıntı geldi napcam bilmiyorum sizinle paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?