• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

biz denemedik yine eşim istemiyor hala çok erkenmiş ona göre erteledik yine anlıcağın:KK12:
Tamam canım, haziranda ihtimal olursa haber ver madem ekleriz listeye :)
morordek morordek Canım ben de bu konu sayesinde sana benzedim. Hasta olamıyorum ama hiçbir belirti de yok. Hep birlikte sıyıracağız yakında :halay::halay::halay:
Ya sorma beklemede olanlar baya var ya da gecikenler :)
The Black arkadasımız da 8 gun sonra regl olabildi ya :)
Artık havalardan mııı benim ugursuzlugumdan mı bilmiyorum ama herkeste bi haller oldugu kesin :D
Eki Görüntüle 1834126 Bir test daha yaptım baska marka 5.dakikadaki sonuc silik bi cizgi var sanki yarın kan vereceğim.ilgilenen arkaslara cok tesekkurler.
Canım cok tebrik ederim, insallah saglıkla kucagına da alırsın :)

Kızlar herkese iyi akşamlar sizlerle birşey paylaşmak istiyorum ben 1 senelik evliyim ve 3 aydan beri çocuk istiyoruz Allahın izniyle ama ben bu gün internette dolaşırken bişey okudum kadınlarda Testesteron hormonu fazla olursa kısırlık söz konusuymuş ve bu hormonun yüksek olmasının belirtileri arasında vücuttaki bazı yerlerin kıllı olmasıymış bende de bu sorun var biraz kıllıyım çene altımda bacaklarım kollarım heryerim hiç doktora gitmedim ama çok üzülüyorum içime bi sıkıntı geldi napcam bilmiyorum sizinle paylaşmak istedim :KK43:

Kızlar herkese iyi akşamlar sizlerle birşey paylaşmak istiyorum ben 1 senelik evliyim ve 3 aydan beri çocuk istiyoruz Allahın izniyle ama ben bu gün internette dolaşırken bişey okudum kadınlarda Testesteron hormonu fazla olursa kısırlık söz konusuymuş ve bu hormonun yüksek olmasının belirtileri arasında vücuttaki bazı yerlerin kıllı olmasıymış bende de bu sorun var biraz kıllıyım çene altımda bacaklarım kollarım heryerim hiç doktora gitmedim ama çok üzülüyorum içime bi sıkıntı geldi napcam bilmiyorum sizinle paylaşmak istedim :KK43:
İstersen bi doktora gözüküyor cnm. İhmal etme. Bi sorun çıkmasada için rahat olur

Canım benim.kardeşim de de cok kıl var afedersin goyus arasında bile erkek gibi kıl var. Ve testesteron hormani yulsek ama boyunca kızı var hatta böyle çok araştırıp okumak da iyi degik çok stres yapıp takar san da hormonlar etkilenir sıkıntı yapma en kisa zamanda olur insallah

Back