cnm ALLAH sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsin çok sevindim her gebelik haberi bizleri dahada umutlandırıyorÇok teşekkürler inşallah yarın kanda onaylayınca rahatlayacagim.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin canım
Canım yorumun için çok teşekkür ederim siz böyle şeyler yazdıkça ben çok rahatlıyorum inşallah benimde bir bebişim olurCanım benim.kardeşim de de cok kıl var afedersin goyus arasında bile erkek gibi kıl var. Ve testesteron hormani yulsek ama boyunca kızı var hatta böyle çok araştırıp okumak da iyi degik çok stres yapıp takar san da hormonlar etkilenir sıkıntı yapma en kisa zamanda olur insallah
Aminn cumlesinede bizlerede en tez zamanda hayirlisiylaÇok teşekkürler inşallah yarın kanda onaylayınca rahatlayacagim.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin canım
rahatla canım sıkıntı yapacak bişi yok. çok kendini kaptırma ama çok da boş bırakma. sen elinden geleni yap gersi kader kısmetCanım yorumun için çok teşekkür ederim siz böyle şeyler yazdıkça ben çok rahatlıyorum inşallah benimde bir bebişim olur
Güzel haberlerini alırız inş senindeeBugün adet günüm gelen giden yok geceden olmam lazım normalde. Bakalm dün test yaptım çıkmadı ama ümidim var hâlâ
Amin canm inşallahGüzel haberlerini alırız inş senindee
Ya benimde öyle çok akıntım olmuyo. İlla ki akıntıyLA alakası var mıdır kiKızlarr günaydın bu sabah sağ kasığımın ağrısı tavan yaptı yürüyemiyorum be çatlamaz yumırtqymış anlamadım keşke ovu test alsaydım akıntım çok erken başladı ha bugün ha yarın derken 15.gun oldu hala akıntı ve ağrım var
canım akıntı her zaman dışarı çıkmaz vajina içinde kalır genelde sen parmakla kontrol edebilirsin. Benim ostrojenim fazla sanırım bol oluyor dışarı da çıkıyor çamaşırımı ıslatıyor.Ya benimde öyle çok akıntım olmuyo. İlla ki akıntıyLA alakası var mıdır ki
İlk 10 dk dan sonra dikkate almayın diyolar ama bence hamile olabilirsin kan testi yaptır şekerEki Görüntüle 1834081
Selam kızlar yaptığım gebelik testi resimdeki gibi çıktı ama sorun şu testi yaptıktan yarım saat sonra gordum ikinci çizgiyi sizce sonuç doğru mudur
Eki Görüntüle 1834126 Bir test daha yaptım baska marka 5.dakikadaki sonuc silik bi cizgi var sanki yarın kan vereceğim.ilgilenen arkaslara cok tesekkurler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?