- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- 1
- 16.873
- 298
Canım ben de rahim filmi çekildim, bana da öyle dedi ama yine de olmadı. Testler negatif maalesefBenim Bat 23.05.2016 inşallah güzel haberler alırız 2 yıldır bekliyoruz.Aşılama da başarı sağlayanınız var mı?? bu ay aşılamaya geçeyim mi herhangi bir sıkıntı yok dedi doktor istersen bu ay kendin dene yeni rahim filmi çekildin çünkü dedi. rahim filminden sonra hamile kalma şansı yüksek oluyor denemeye devam edeyim mi?Yumurta takibi geçen ay sonuç vermedi bu ay kendimiz denedik ovalüasyon testleri ile.
Walla canım hayırlısı olsunda brn hala pek inanamıyorum :) ama gelişmelerden haberar ederim.. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı ewlatlar nasip etsin inşallaaahhh
Yanda beş dakika yazıyor ama çizgi var yani. Gebelik testlerinin kullanma kılavuzunda 10dk'dan sonraki sonuçlar geçersizdir yazıyor ama bence sen acile git, bir kan ver derim
tüp bebek mi ücretsiz canım?Canım iki yıldır olmadığımız ameliyat kalmadı. 6.sayfanın sonunda yazdım hepsini. Bak istersen. Bu ay aşılama olacak . Samsun 19 mayıs fakültede yaptıracağım inşallah. Ücretsizmiş. Ama dün 28.gündü hâlâ regl olmadım. Aşılamada da ihtimal %10-15 canım o yüzden bana hiç olmayacak gibi geliyor artık
Aşılama yazdım ya canım.Tüp bebek 2.500 civarı tutuyormuştüp bebek mi ücretsiz canım?
anladım canım aşılama burada da sanırım ücretsiz bakalım ben de eşimi ikna edersem bakacağım ne olacakAşılama yazdım ya canım.Tüp bebek 2.500 civarı tutuyormuş
Nerede canım? Öyle olması lazım devlette. Eskiden tüp bebek de 10 bin TL falan tutuyordu yanlış hatırlamıyorsam, devlet düzenleme getirdi ama ilaçlar ve bazı işlemler bu kadar tutuyormuşanladım canım aşılama burada da sanırım ücretsiz bakalım ben de eşimi ikna edersem bakacağım ne olacak
Teste 15 dk dan sonra cikan sonuçları dikkate almayın yazıyor ben de o yüzden emin olamadın yarım saat sonra bu hale geldi
Canım ben de neler yaşadım. Bir kez 16 gün gecikti, bir kez 16 gün göğüs ağrısı çektim. Her ay beş gün kesin göğüs ağrısı çekiyorum ama dün test yaptım. Sonuç negatif. Gülüyorum artık halime. Oynatmaya az kaldıKızlar belirtileri bosverin
Arkadaşım belirtilerin tamamını yaşadığı ayların hiç birinde hamile değildi
Tek bir belirtisi nin bile olmadığı ay hamile kaldi
Canım ben de neler yaşadım. Bir kez 16 gün gecikti, bir kez 16 gün göğüs ağrısı çektim. Her ay beş gün kesin göğüs ağrısı çekiyorum ama dün test yaptım. Sonuç negatif. Gülüyorum artık halime. Oynatmaya az kaldı
Eki Görüntüle 1834126 Bir test daha yaptım baska marka 5.dakikadaki sonuc silik bi cizgi var sanki yarın kan vereceğim.ilgilenen arkaslara cok tesekkurler.
hayırlı olsun canımEki Görüntüle 1834126 Bir test daha yaptım baska marka 5.dakikadaki sonuc silik bi cizgi var sanki yarın kan vereceğim.ilgilenen arkaslara cok tesekkurler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?