2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Canım ben de rahim filmi çekildim, bana da öyle dedi ama yine de olmadı. Testler negatif maalesef

tüp bebek mi ücretsiz canım?

anladım canım aşılama burada da sanırım ücretsiz bakalım ben de eşimi ikna edersem bakacağım ne olacak
Nerede canım? Öyle olması lazım devlette. Eskiden tüp bebek de 10 bin TL falan tutuyordu yanlış hatırlamıyorsam, devlet düzenleme getirdi ama ilaçlar ve bazı işlemler bu kadar tutuyormuş

Teste 15 dk dan sonra cikan sonuçları dikkate almayın yazıyor ben de o yüzden emin olamadın yarım saat sonra bu hale geldi

Hımmm ben bunu bilmiyordum canım

Bu konuda 2 yorum var

1. İstersen 3 gün bekle hamile değilsen o ikinci çizgi çıkmaz diyenler yani geç çıkması çok yeni bir hamileliktir diyenler

2. Hayır 5 dk dan sonraki sonuç geçerli değil diyenler

Sen en iyisi kan baktır

Kızlar belirtileri bosverin

Arkadaşım belirtilerin tamamını yaşadığı ayların hiç birinde hamile değildi

Tek bir belirtisi nin bile olmadığı ay hamile kaldi

Kızlar belirtileri bosverin

Arkadaşım belirtilerin tamamını yaşadığı ayların hiç birinde hamile değildi

Tek bir belirtisi nin bile olmadığı ay hamile kaldi
Canım ben de neler yaşadım. Bir kez 16 gün gecikti, bir kez 16 gün göğüs ağrısı çektim. Her ay beş gün kesin göğüs ağrısı çekiyorum ama dün test yaptım. Sonuç negatif. Gülüyorum artık halime. Oynatmaya az kaldı

Çok güzel yazmışsın canım

O arkadaşıMDA da bulantı başlamisti hatta çıkarirdi düşün bu ay tık yok ama hamile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…