• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Çok teşekkürler inşallah yarın kanda onaylayınca rahatlayacagim.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin canım
cnm ALLAH sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsin çok sevindim her gebelik haberi bizleri dahada umutlandırıyor
tbk ederim:KK9:

Canım benim.kardeşim de de cok kıl var afedersin goyus arasında bile erkek gibi kıl var. Ve testesteron hormani yulsek ama boyunca kızı var hatta böyle çok araştırıp okumak da iyi degik çok stres yapıp takar san da hormonlar etkilenir sıkıntı yapma en kisa zamanda olur insallah
Canım yorumun için çok teşekkür ederim siz böyle şeyler yazdıkça ben çok rahatlıyorum inşallah benimde bir bebişim olur :KK68:

Canlar Günaydın
Nasilsiniz
Hamişlerimiz varmi
Birşey soracam bu hamile kalma süresince eşleriniz size yardimi ve morali varmi

Canım yorumun için çok teşekkür ederim siz böyle şeyler yazdıkça ben çok rahatlıyorum inşallah benimde bir bebişim olur :KK68:
rahatla canım sıkıntı yapacak bişi yok. çok kendini kaptırma ama çok da boş bırakma. sen elinden geleni yap gersi kader kısmet ;)

Bugün adet günüm gelen giden yok geceden olmam lazım normalde. Bakalm dün test yaptım çıkmadı ama ümidim var hâlâ En Büyük KK

Kızlarr günaydın bu sabah sağ kasığımın ağrısı tavan yaptı yürüyemiyorum be çatlamaz yumırtqymış anlamadım keşke ovu test alsaydım akıntım çok erken başladı ha bugün ha yarın derken 15.gun oldu hala akıntı ve ağrım var

Kızlarr günaydın bu sabah sağ kasığımın ağrısı tavan yaptı yürüyemiyorum be çatlamaz yumırtqymış anlamadım keşke ovu test alsaydım akıntım çok erken başladı ha bugün ha yarın derken 15.gun oldu hala akıntı ve ağrım var
Ya benimde öyle çok akıntım olmuyo. İlla ki akıntıyLA alakası var mıdır ki

Ya benimde öyle çok akıntım olmuyo. İlla ki akıntıyLA alakası var mıdır ki
canım akıntı her zaman dışarı çıkmaz vajina içinde kalır genelde sen parmakla kontrol edebilirsin. Benim ostrojenim fazla sanırım bol oluyor dışarı da çıkıyor çamaşırımı ıslatıyor.

Kızlar sabah idrarın yapamadım 1 2 saatlik idrarla yaptım biraz once yine yok yine yok . En iyisi beni çıkar bugün adet günüm ama maalesef yok yine.

günaydın kızlar sabah yumurta akı kıvamındaki akıntıyı gördüm en son ilişki pazar akşamı olmuştu yesa1 canım sen bilgilisin bu konuda yardımcı olursan sevinirim sperm kalmış olma ihtimali var mı bide geç yumurtladım sanki bugün adetten itibaren 20.günüm bugünü değerlendiremeyebilirim bazı nedenlerden dolayı ne diyosunuz kızlar :110:

Back