• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

günaydın kızlar sabah yumurta akı kıvamındaki akıntıyı gördüm en son ilişki pazar akşamı olmuştu yesa1 canım sen bilgilisin bu konuda yardımcı olursan sevinirim sperm kalmış olma ihtimali var mı bide geç yumurtladım sanki bugün adetten itibaren 20.günüm bugünü değerlendiremeyebilirim bazı nedenlerden dolayı ne diyosunuz kızlar :110:

canım ya ihtimal bana çok düşük geldi sperm (ki gerçekten kaliteliyse) 3-4 gün en fazla yaşıyabiliyor.. keşke dün gece olsaydı ya da bu gece olabilse

ya da yarın akşam

ovu testi kullanıyor musun?

yumurtlama gününe takılma 10. gün yumurtlayan gördüm aynı şekilde 21. gün yumurtlayan :)

Aynen en güzeli Allah'a bırakmak ben çalışmalara başladığımız ay çok isteksizdim Allah doğru zamanı bilir dedim zaten 4 ay oldu gelen giden yok :KK43:
ama çok üzülmüyorum hani daha uzun zaman geçmedi diyerek kendimi teselli ediyorum o arada da psikolojik olarak kendimi hazırlıyorum herşeye karşı :kahve:

Sanki biraz erken evlenmişsin tabi herkesin hayat şartları farklı sen kendinde o gücü görmesen kendi isteğinle evlenmezdin heralde :super:

Ben cesaret edemezdim mesela hatta şuanda bile evin yükü ağır geliyor çalışıyorum onun da etkisi olabilir :KK17: ama yemek yapmada falan tecrübeliysen benim gibi sıkıntı yaşamazsın :KK70:

Bende calisiyorum akşam 9 da eve gidiyorum :D yemek eh iste idare ediyoruz mukemmel degil tabiki bir de üniverste okuyorum :) dedim bi cocuk eksik o da olsun tam olsun :D cocuk olunca kendine vakit ayiramazsin diyorlar ben yanlis oldugunu dusunuyorum sizce ? Bu kadar kosusturmanin icinde bile birseyler yapabiliyorsak neden olmasin

akıntı demek çatlama demek değil kızlar evet göstergesi evet yakın demek

ama bu yakınlık aynı gün de olabilir 3 gün sonra da olabilir :)

canım ya ihtimal bana çok düşük geldi sperm (ki gerçekten kaliteliyse) 3-4 gün en fazla yaşıyabiliyor.. keşke dün gece olsaydı ya da bu gece olabilse

ya da yarın akşam

ovu testi kullanıyor musun?

yumurtlama gününe takılma 10. gün yumurtlayan gördüm aynı şekilde 21. gün yumurtlayan :)
anladım canım :KK12: bugün veya yarın olma ihtimali çok zor canım bu ayda gitti :işsiz:

günaydın kızlar sabah yumurta akı kıvamındaki akıntıyı gördüm en son ilişki pazar akşamı olmuştu yesa1 canım sen bilgilisin bu konuda yardımcı olursan sevinirim sperm kalmış olma ihtimali var mı bide geç yumurtladım sanki bugün adetten itibaren 20.günüm bugünü değerlendiremeyebilirim bazı nedenlerden dolayı ne diyosunuz kızlar :110:
peki yumurta akı gibi olan uzayan akıntın bu ay başka bir günde geldi mi canım? Geldiyse değerlendirdim mi o günü? Kaç günde bir oluyorsun bilmem ama 20. Güne kalmaz yumurtlama bence

peki yumurta akı gibi olan uzayan akıntın bu ay başka bir günde geldi mi canım? Geldiyse değerlendirdim mi o günü? Kaç günde bir oluyorsun bilmem ama 20. Güne kalmaz yumurtlama bence
hayır canım gelmedi yani ben görmedim 30 günde bir oluyorum bat 30 mayıs az kaldı bilmiyorum ya :KK42:

anladım canım :KK12: bugün veya yarın olma ihtimali çok zor canım bu ayda gitti :işsiz:

Canım söyle olursa ihtimal var aslında

Bugün akinti devam
yarın akinti devam
ondan sonraki gün catlama olur ve beraberlik olursa süper olur

Hatta catlama yarın akşam bile olsa 24 saat var bir sonraki gün akşam beraberlik yine ihtimal yüksek :)

hayır canım gelmedi yani ben görmedim 30 günde bir oluyorum bat 30 mayıs az kaldı bilmiyorum ya :KK42:
ben de 30da bir oluyorum cnm bugün 15. günüm ve muhtemelen çatlıyor. Herkeste farklı işte gelmediyse bugünlerde yumurtlayacaksın değerlendirmen gerek

Canım söyle olursa ihtimal var aslında

Bugün akinti devam
yarın akinti devam
ondan sonraki gün catlama olur ve beraberlik olursa süper olur

Hatta catlama yarın akşam bile olsa 24 saat var bir sonraki gün akşam beraberlik yine ihtimal yüksek :)
şuanda da ıslaklık devam ediyor canım saydam şeklinde bakalım olmazsa da kısmet değilmiş napıyım Hoppa

ben de 30da bir oluyorum cnm bugün 15. günüm ve muhtemelen çatlıyor. Herkeste farklı işte gelmediyse bugünlerde yumurtlayacaksın değerlendirmen gerek
gelmedi canım bir haftaya kadar beraberlik olmayabilir belki daha fazla elimden bişey gelmiyo napıyım kısmet

21 Mayıs olmasın canım ? :) İnşallahh gelmezzz

ayyyyyyyyyyy sürekli 21 haziran yazıyorum ya sanırım hamile değilim Allah söyletti 21 haziran diye :işsiz:

hadi inşallah gelmez bakalım:)

testim ya 1 ya 2 kaldı tedbirli kullanıyorum yoksa bol bol yapardım o_O

• Beğen
Reactions: hrm
21

21 haziran canım :)

yarın sabah test yapacağım inşallah:)

bugün kan versem mi diye düşündüm ama yakındaki bi özel hastane aradım 105 tl diyor yok ya dedim kalsın :)
canım ben kızımda iki gün kala görmüştüm çift çizgiyi ama bazen adet geciktiğinde bil görünmüyor hemen yani en belirgin belirti adet gecikmesi. Oncesinde yapılan testler sadce moral bozuyor maalesef. Ama bekleyemem diyorsan 1-2 gün kala yap daha erken yapsan bile bıyık ihtimal çıkmaz. Bende bir tane test var geçen aydan kaldı onu da adetim geçerse inşallah geçtiği gün yapıcam:)

canım ben kızımda iki gün kala görmüştüm çift çizgiyi ama bazen adet geciktiğinde bil görünmüyor hemen yani en belirgin belirti adet gecikmesi. Oncesinde yapılan testler sadce moral bozuyor maalesef. Ama bekleyemem diyorsan 1-2 gün kala yap daha erken yapsan bile bıyık ihtimal çıkmaz. Bende bir tane test var geçen aydan kaldı onu da adetim geçerse inşallah geçtiği gün yapıcam:)

aynen canım ben de senin gibi düşünüyorum en erken 2 gün kala yapmak mantıklı :)

Back