• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

arkadaşlar bir arkadaşımın hamilelik haberini aldım bat 1 gün geçti ve kan değeri 3000 ona da aynı yorumu yaptım ikiz olmasın dedim :eğlence::eğlence:

Ay kuzenimin ikiz bebekleri var çok zor yaaa ben de deli gibi korkuyorum allahım bir derken iki olmasın diye :skandal:

Bir de millet dua ediyor allah sana da Çifter Çifter versin diye diyemiyorum tabi daha hele bir versin de iki şurda dursun diye :kızgın:

İkiz çıkarsa iki tane :anneadayı::nazar: koyacagım :KK70:

Bayıldım :halay:

Benim Bat 23.05.2016 inşallah güzel haberler alırız 2 yıldır bekliyoruz:KK68: .Aşılama da başarı sağlayanınız var mı?? bu ay aşılamaya geçeyim mi herhangi bir sıkıntı yok dedi doktor istersen bu ay kendin dene yeni rahim filmi çekildin çünkü dedi. rahim filminden sonra hamile kalma şansı yüksek oluyor denemeye devam edeyim mi?Yumurta takibi geçen ay sonuç vermedi bu ay kendimiz denedik ovalüasyon testleri ile.

Kizlar ya benim yumurtlama donemim geldi bu ay artik olsn istiyorm yastik koyma disinda bi onerisi olan varmi bu ay artk tutsn

Gunaydınlaar!

rujj rujj - 17 Mayıs
@angelkf - 17 Mayıs
@karahindiba2 - 17 Mayıs

Bugun sıra sizde kızlar, hadi güzel haberler getirin :)

@The Black - 11 Mayıs
@caaadiii - 13 Mayıs

Sizlerde gelen giden ya da güzel haber var mı? :)

@aaynaa sen de sonucun cıkınca paylas mutlaka canım, umarım güzel haber getirirsin :)
biz denemedik yine eşim istemiyor hala çok erkenmiş ona göre erteledik yine anlıcağın:KK12:

Kızlar yarın adet günüm 28 günde bir oluyorum geçen ay 32 günde oldum eğer yine aynı olursa pazar günü olmam lazım 28 günden hesapladim ama cikmadi:olamaz:

Eklentiler

• 2016-05-17 18.10.55.jpg
    2016-05-17 18.10.55.jpg
    55,2 KB · Görüntüleme: 71
benim doktorum da senin kızım bebeğin olur sabırlı ol diyor ama :KK43: bekledikçe çok üzülüyorum ama yapacak bir şey yok bu ay mı başlıyorsun aşılamaya canım
ben de devlette yaptırmayı düşünür oldum aşılamayı bir umut olur insana
Canım iki yıldır olmadığımız ameliyat kalmadı. 6.sayfanın sonunda yazdım hepsini. Bak istersen. Bu ay aşılama olacak . Samsun 19 mayıs fakültede yaptıracağım inşallah. Ücretsizmiş. Ama dün 28.gündü hâlâ regl olmadım. Aşılamada da ihtimal %10-15 canım o yüzden bana hiç olmayacak gibi geliyor artık :(

Canım yaaa valla ben soklardayim adete bir gün kala 1000 li değer konusuna takıldım

Zahmet olmazsa doktora sorar misin kaç haftaliksin

Senin ikiz olmasin yaaa

Ailede ikiz var mi

Canim adet günümden 1 gün sonra çıktı bu değer. Doktora haftaya gidecem sağlık ocağndaki hemşire şmd gitmeme gerek olmadığını söyledi. İnş o zaman da gzl haberler alırımda paylaşırm sizlerle. Benim bildğim sadece dedemin ikizi varmış diye.. nasip bakalım inş.. ama teke de razıyız hayırlı sağlıklı olsunda :)

Canim adet günümden 1 gün sonra çıktı bu değer. Doktora haftaya gidecem sağlık ocağndaki hemşire şmd gitmeme gerek olmadığını söyledi. İnş o zaman da gzl haberler alırımda paylaşırm sizlerle. Benim bildğim sadece dedemin ikizi varmış diye.. nasip bakalım inş.. ama teke de razıyız hayırlı sağlıklı olsunda :)

Aynen canım hayırlısıyla gelsin ya da gelsin ler

Bir arkadaşımın da adet 1 gun geçince 3000 çıktı dur bakalım onun ne olacak :)

Diğer bir söylentiye göre de yüksek beta erkek çocuğa işaret edermiş :)

Ara ara yaz mutlaka bakalım. Söylentiler doğru mu :)

Aynen canım hayırlısıyla gelsin ya da gelsin ler

Bir arkadaşımın da adet 1 gun geçince 3000 çıktı dur bakalım onun ne olacak :)

Diğer bir söylentiye göre de yüksek beta erkek çocuğa işaret edermiş :)

Ara ara yaz mutlaka bakalım. Söylentiler doğru mu :)
Walla canım hayırlısı olsunda brn hala pek inanamıyorum :) ama gelişmelerden haberar ederim.. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı ewlatlar nasip etsin inşallaaahhh :KK36:

Back