• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Günaydın kızlarcım.

Benim reglim her ay 3 gün öne gelir. En son Nisan 13 te regl oldum , buraya bat 11 Mayıs yazdırdım hatta. Aslında bugün regl günüm. Hala regl olmadım.

5 gün önce test yaptırdığımda kanda negatifti.

Hayırlısı bakalım.

Herkese en içten duygularımla en doğru zamanda annelik duygusunu yaşamalarını diliyorum.
canım testi bugun tekrarlasanaaaa hadi vardır inşlhhhh:KK16:

Kızlar merhaba benim bat a son iki gün kaldı sabah inanılmaz bir mide bulantısıyla uyandım hemen umitlenip teste koştum ama sonuç negatif tabi ki :işsiz:

Işığa tutunca ikinci çizginin yeri belli oluyor gibiydi aradan 5 dk geçince o da kayboldu hiç böyle olmazdı.
Umut fakirin ekmeği diyip sevindim azıcık
Sonra geçti hemen :KK70:

Ama hala bir mide bulantısı var hadi hayırlısı:KK69:

Kızlar merhaba benim bat a son iki gün kaldı sabah inanılmaz bir mide bulantısıyla uyandım hemen umitlenip teste koştum ama sonuç negatif tabi ki :işsiz:

Işığa tutunca ikinci çizginin yeri belli oluyor gibiydi aradan 5 dk geçince o da kayboldu hiç böyle olmazdı.
Umut fakirin ekmeği diyip sevindim azıcık
Sonra geçti hemen :KK70:

Ama hala bir mide bulantısı var hadi hayırlısı:KK69:
canım kırmızılar gelmezse yarın sabah testi tekrarlasana hadi inşallah güzel haberler verirsin :anneadayı:

Kizlar bata 3 gun kaldi.haftasonu erken gebelik testi yaptim negatif cikti.uzerinde 6 gun oncesinde bile yuzde 76 tutma orani yaziyor.bu testler ne kadar guvenilir.umudumu devam ettirmelimiyim.bir sonraki ayami kaldim szce.

Kizlar bata 3 gun kaldi.haftasonu erken gebelik testi yaptim negatif cikti.uzerinde 6 gun oncesinde bile yuzde 76 tutma orani yaziyor.bu testler ne kadar guvenilir.umudumu devam ettirmelimiyim.bir sonraki ayami kaldim szce.

Her zaman yanılma payları da oluyo canım.. Sen yinede adeti bekle bence.. Nasip kısmet hepimiz için hayırlısı olur inşallah..

Canım ben kan testinden başka bir şeye güvenemiyorum niyeyse. İdrar testinde de yalnızca BAT günü ya da sonrasında yapılıyorsa güvenirim %90 üzerinde dogruluk payı oldugu icin. %76 tutma oranı varsa, %24 de tutmama payı var demektir :)

kızlar enfeksiyon kaptım galiba hem de yumurtlama dönemindeyim bu üç gün önemliydi benim için. daha önce sık tekrarladığı için bununla ilgili idrar kültürüne varıncaya kadar bolca test yaptırdım ama bir şey çıkmadı. uzun zamandır da olmuyordum.

sadece bol su içerek atlatsam ya da ilaç kullanırken korunmasak sıkıntı olur mu sizce? doktora gitmem gerek biliyorum ama yarına kadar bekleyemedim :(

Canım bende geçen ay yapmıştım negatifti yani doğru çıktı. Tabi ki yanılma payı var inşallah o yanılma payından nasiplenirsin sen

kızlar merhaba bende bu ay korunmayı bıraktım ve yumurtlama dönemim geçen haftaydı tabş degerlendirdim. ama o günden beri kasıklarımda ve belimde felaket ayrı var. hemen etki etmez psikolojik diyecem ama çok fenaç. neyse hayırlısı bu arada çok begendim gurubunuzu :)

3 gun kalmış senın test yapın kızlar yaaa motive olalımmmmm hadi hayırlı haberler verın
Ben pazar gunu erken gebelik testi yaptim negatif ama ilginctir kivyumurta aki gibi akinti cmrtsi gene geldi hemen degerlendirdik o gun ve dun diyorum belki olur hala umudum var olmasa bu ay meryem otu denicem olacak insallah

kızlar merhaba bende bu ay korunmayı bıraktım ve yumurtlama dönemim geçen haftaydı tabş degerlendirdim. ama o günden beri kasıklarımda ve belimde felaket ayrı var. hemen etki etmez psikolojik diyecem ama çok fenaç. neyse hayırlısı bu arada çok begendim gurubunuzu :)
BAT söyle istersen seni de listeye ekleyelim :)

kızlar enfeksiyon kaptım galiba hem de yumurtlama dönemindeyim bu üç gün önemliydi benim için. daha önce sık tekrarladığı için bununla ilgili idrar kültürüne varıncaya kadar bolca test yaptırdım ama bir şey çıkmadı. uzun zamandır da olmuyordum.

sadece bol su içerek atlatsam ya da ilaç kullanırken korunmasak sıkıntı olur mu sizce? doktora gitmem gerek biliyorum ama yarına kadar bekleyemedim :KK43:

kimse cevap vermemiş ama ben yine de sonucu yazayım. aile hekimine gittim çok etkilemezmiş bir tane tek kullanımlık bir toz verdi. dün ve bugünüm gitmiş olacak kalan iki günümü değerlendireceğim ben de.

bu arada morordek morordek benim bat daha önce eklenmişti ama listede şimdi göremedim bat 26 mayıs ekleyebilir misin rica etsem?

kimse cevap vermemiş ama ben yine de sonucu yazayım. aile hekimine gittim çok etkilemezmiş bir tane tek kullanımlık bir toz verdi. dün ve bugünüm gitmiş olacak kalan iki günümü değerlendireceğim ben de.

bu arada morordek morordek benim bat daha önce eklenmişti ama listede şimdi göremedim bat 26 mayıs ekleyebilir misin rica etsem?
o tek dozluk ilacı biliyorum hakıkaten çok iyi geliyor. gebeliğe engel olmaz tedavi olmasan daha buyuk sıkıntı yaşardın.hayırlı haberlerını bekliyoruz cnm.

Canim listede varsin sen. Tablo olarak ekledigim icin asagiya kaydirmak gerekiyor.

Back