Bizim batlarımız aynı galiba ben de bugün sabah test yaptım negatif çıktı. Üç gün öncesinden kasık ağrısı vardı. Bugün hiç ağrım yok gebeliğe dair hiçbir belirtim yok. Bu ay yumurtlamayı Ovülasyon testi ile takip ettim 15. Gün yumurtladım.Sanırım bat bir kaç gün sarkacak. 9 haziran normalde ama yumurtlamaya göre 12 haziran gibi. Bakalım hala umudum var
genel olarak 10 gun sonra filan belli olur diolar
Ya benim yumurtlama 21. Günde oldu inanırmısınız çok geç oldu bu ay. Belkide hep geç yumurtlama oluyodu ama haberin olmuyodu ovu btesti kullanınca anladım. Geçen 2 ay yanlış günlerde çalışma yapmışız demekki dedim12 diyorlar canım da bence bat 2 kala daha mantıklı hatta 1 hatta bat günü :)
Hastanedeyim, acilde biraz söylendi ama kan aldı lar. 1,5 saat sonra sınuçEger devletse iyi bir doktorsa baktirirda gicik bir doktorsa yarin sabah gel diyebilir ama ozelde direk bakip 40 dakikada sonucu verirler
Ay hadi inşaallah güzel haberini alırızHastanedeyim, acilde biraz söylendi ama kan aldı lar. 1,5 saat sonra sınuç
Sonuç ne zaman çıkacakmış pekii *.*Hastanedeyim, acilde biraz söylendi ama kan aldı lar. 1,5 saat sonra sınuç
1 saat olunca bi sor sekretere belki erkende cikabilir heycala bekliyrzSonuç ne zaman çıkacakmış pekii *.*
2 saat sonra gideriz dedi eşim. Bekliycem mecbur.. Ya negatifse ya, beklese miydim acaba adetimi?1 saat olunca bi sor sekretere belki erkende cikabilir heycala bekliyrz
Belirsizlikten kurtulursun en azından canm2 saat sonra gideriz dedi eşim. Bekliycem mecbur.. Ya negatifse ya, beklese miydim acaba adetimi?
Hadi insallah :)İnşallah ya. Hayırlısıyla. Çok istiyorum :)
Greçen ay benim de öyleydi hatta adet bile tam olmadım ama hamile değilim hıh3 gündür bi ateş basması bi üşüme oluyor. Bak yine alev çıkıyo sanki ağzımdan burnumdan, gözlerim bile yanıyor.. Böyle belirti var mı ki? Ay kafayı yiycez hapşırsam belirti mi diycem:)
Naptiniz bn catladm burda3 gündür bi ateş basması bi üşüme oluyor. Bak yine alev çıkıyo sanki ağzımdan burnumdan, gözlerim bile yanıyor.. Böyle belirti var mı ki? Ay kafayı yiycez hapşırsam belirti mi diycem:)
Vallaha bende çatladımmmmm yaaaNaptiniz bn catladm burda
merhaba biz yazışmışmıydık :)bebekim4 guzel haber var mi? :)
Evdeyiz daha iftardan sonra gider alırız. Çok korkuyorumNaptiniz bn catladm burda
Güzel haberlerini bekliyoruz canım korkma hiç hayırlısı olsunEvdeyiz daha iftardan sonra gider alırız. Çok korkuyorum
Sonuç 0.82 kızlarGüzel haberlerini bekliyoruz canım korkma hiç hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?