• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

İnşallah canım. Sanki heran adet olacakmışım gibi sancım var, bi de kırmızılar gelirse :KK43:( ya çok üzülürüm

Adet belirtisi ile gebelik belirtisi benzer derler ama sen yine de çok kaptirma canım kendini.. hayırlısı olsun bakalm

Kızlar merhaba bişey soracam ilişkiden en erken kaç gün sonra testte pozitifi görürüz. Ben grç yumurtladım bata 1 gün kala test yaptım negatif. Ama hiç bi adet belirtim yok normalde 4 gün öncesinde sancılarım başlardı. Şuan hiç bişey yok bat yarın ve kırmızılar yarın gelmicek biliyorum sancılarımdan anlarım ben çünkü.

Kızlar merhaba bişey soracam ilişkiden en erken kaç gün sonra testte pozitifi görürüz. Ben grç yumurtladım bata 1 gün kala test yaptım negatif. Ama hiç bi adet belirtim yok normalde 4 gün öncesinde sancılarım başlardı. Şuan hiç bişey yok bat yarın ve kırmızılar yarın gelmicek biliyorum sancılarımdan anlarım ben çünkü.
genel olarak 10 gun sonra filan belli olur diolar

12 diyorlar canım da bence bat 2 kala daha mantıklı hatta 1 hatta bat günü :)

Bizim batlarımız aynı galiba ben de bugün sabah test yaptım negatif çıktı. Üç gün öncesinden kasık ağrısı vardı. Bugün hiç ağrım yok gebeliğe dair hiçbir belirtim yok. Bu ay yumurtlamayı Ovülasyon testi ile takip ettim 15. Gün yumurtladım.Sanırım bat bir kaç gün sarkacak. 9 haziran normalde ama yumurtlamaya göre 12 haziran gibi. Bakalım hala umudum var:KK72:

Son düzenleme:
kızlaaar batıma çok az kaldı ama hiiç belirtim yok, 10 haziranı bekliyorum heyecanla.. Birde malum ramazan eger bebiş varsa oruc tutuyorum sıkıntı olurmu ?

Kizlar merhaba batim 12 haziran.ben yine dayanamadim.erken gebelik testlerinden aldim.adet tarihinden 6 gun oncesine kadar gosterebilir yaziyor.ve yine cok net bir tek cizgi.bati bekleyecem.ama sanirim yine gebe degilim.bu ay 2.ayimdi.temmuzda denemelere devam.rabbim insallah en kisa surede nasip eder isteyen herkese.

Eklentiler

• IMG_20160607_151509-01.jpeg
    IMG_20160607_151509-01.jpeg
    34,1 KB · Görüntüleme: 65
Back