• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Geç döllenme olunca sonradan artıyormuş.daha adete 3 gün var ne de olsa... :KK43: ne bilim işte halaaa bi umut:KK43:

3 gün varmış canım ya bayaa yakın

Ben ilişkinin üzerinden 9 gun geçince kan vermiştim doktor olsa çıkardı dedi ki o zaman adet olmama vardı bayaa

Neyse hayirlisi herkes için...

Dedigin gibi olur ins

kızlar ilişkiden sonra ne kadar yatıyorsunuz .. ben bazen 10 dk mecbur bazen 5 bazende yarım saat o an ki duruma bağlı.. açıkcası bunlada pek ilgisi oldugu düşünmüyorum kısmet işi ama merak ettim sizleri ?

şu saatlerde bol bol dua edin .. ve namaz kılın..
Allahın en sevdiği saatler benden isteyin dana dua edin der ..
güzel Allahım ..

dinlemekten deilde hafif agri girince elimi oraya koydum ve o soruyuda merakimdan sordum
Tatlim bi fikir olmasi adina soyluyorum yillardir yatinca hatta ozellikle yogun spordan sonra dokunmasam bile hissediyorum o atisi. Arkadasin dedigi gibi nabiz alinan yerlerden birisi ayni zamanda vucut isisi ve vucuttaki zehirle ile ilgilide fikir veriyormus ben zehirledigimde kasigimdan kan almislardi ordan ates olcmuslerdi.

Tatlim bi fikir olmasi adina soyluyorum yillardir yatinca hatta ozellikle yogun spordan sonra dokunmasam bile hissediyorum o atisi. Arkadasin dedigi gibi nabiz alinan yerlerden birisi ayni zamanda vucut isisi ve vucuttaki zehirle ile ilgilide fikir veriyormus ben zehirledigimde kasigimdan kan almislardi ordan ates olcmuslerdi.
Ya birisi birine demisti bak bakalim kasiginda pit pit atan bisi varsa hamilesin diye nerden aklima geldiyse bakmak istedim bende .saol zehir konusunu bilmiyordum cnm...bir bilgi daha edinmis oldum

Ya birisi birine demisti bak bakalim kasiginda pit pit atan bisi varsa hamilesin diye nerden aklima geldiyse bakmak istedim bende .saol zehir konusunu bilmiyordum cnm...bir bilgi daha edinmis oldum
Sanmiyorum canim ben cunku onceden bunun sebebini doktora gittigimde sormustum kist mi var biseyim mi varda boyle hissediyorum diye. Ozellikle yogun yuruyusten sonra bile oluyormus kaldi ki ben boks yapiyordum cok normalmis :D
Su anda da cok bastirirsam ancak hissediyorum nabizla alakali tamamen. Belki de o buyudugu kipirdadigi donemi kastetmistir :)

İnşallah canım. burada beşinci kez falan aşılama olanları görüp üzülüyorum ama ilk seferden tutan da var. Hayırlısı bakalım
Inşallah canim benim hep aklimdasiniz allahtan ümit kesilmez :KK51:
Canım sen doktora gittin mi? Önceki mesajlara baktım baktım göremedim. Niyeyse bu topiğin bildirimleri gelmiyor bana anlamadım :KK43:

Yok gitmedim canım daha haftaya randevu aldım :KK9:

kızlar ilişkiden sonra ne kadar yatıyorsunuz .. ben bazen 10 dk mecbur bazen 5 bazende yarım saat o an ki duruma bağlı.. açıkcası bunlada pek ilgisi oldugu düşünmüyorum kısmet işi ama merak ettim sizleri ?
Canım biz 6 ay denedik 6. Da tuttu ilk 4 ay yapmadığım kalmadı bekledim ayaklarımı havaya diktim ama sonuç enfeksiyon..... doktorlar hiç önermiyor böyle yapmayı
Son iki ay sadece yumurtlama günlerimi takip ettim olmazsa olmasın dedim ümidimi de kesmistim beklemediğim anda oldu.... :KK51:

tereyagli ekmek tereyagli ekmek çok sevindim canimmmm allah sağlıkla kucağına almayi büyümeyi nasip etsin masalllh

Inşallah tatlım çok teşekkür ederim :KK200:

tereyagli ekmek tereyagli ekmek Tebrikler tatliiim hayirlisiyla kucagina al insallaaah :)

Canimmmn teşekkür ederim sen de inşallah:anneadayı::anneadayı:

Geç döllenme olunca sonradan artıyormuş.daha adete 3 gün var ne de olsa... :KK43: ne bilim işte halaaa bi umut:KK43:
canım ben iki ay önce iki gün arayla hep 0.1 sonuç aldım iki gün sonra yaptım 1 çıktı bi iki gün sonra 4 çıktı geç döllenme olmuştur canım belki senin de

Selam kizlar benim bat 4-6 hazirandi hala gelmedi insallah gelmez... dun adet oldum sandim 2-3 damla kahve rengi lekelenme oldu butun gece devami gelmedi bugunde hic bisey yok şuan sari akintim var sadece, sali gunu idrar testi yapmistim negatifti neolabilir bilgisi olan varmi arkadaslar

Back