- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
Sonuç 0.82 kızlar ben vazgectim tedavi flan istemiyorum artık
Canım hemen moral bozma dur bakalım bi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim sakin sakin moralini bozma. En onemlisi moral. Daha zamani varmis demekki. Hayirlisi buymus.Sonuç 0.82 kızlar ben vazgectim tedavi flan istemiyorum artık
Hayirlisi byleymis demekki su mubarek gunlerde dua edelim insallah Allahim herseyin zamanini daha iyi bilirSonuç 0.82 kızlar ben vazgectim tedavi flan istemiyorum artık
Yani direkt benimle yazısmasan bile bu konuya yazmıssın sanırım ki seni listeye eklemisim :) BAT bugun gorundugu icin de sormak istedim. Günü gelene soruyorum cunku :)merhaba biz yazışmışmıydık :)
Böyle olup da yükselen var mı acaba sonra?
Canim senin adet dongun ne? Benim bu ay 29. Gun oldu onceden 30du. Yumurtlamayi nasil ayarliycam bide hangi gunler daha elverisli kafam vok karisik.Benim de 30 haziraaann :) Bat'daşız canımm :)
Canim sen naptin bat geldi mi takip edemedim bi surecanım moral bozmak istemem ama olsa çıkardı, gelecek aya inşallah
Evet hala haziran BAT'ı vermedin örneginCanim sen naptin bat geldi mi takip edemedim bi sure
Ya benim yumurtlama 21. Günde oldu inanırmısınız çok geç oldu bu ay. Belkide hep geç yumurtlama oluyodu ama haberin olmuyodu ovu btesti kullanınca anladım. Geçen 2 ay yanlış günlerde çalışma yapmışız demekki dedim kırmızıları bekleyelim bakalım 2 gün sonra bi test daha yaparım olmazsa. Çünkü hiç sancım filan yok
Geç döllenme olunca sonradan artıyormuş.daha adete 3 gün var ne de olsa... ne bilim işte halaaa bi umutcanım moral bozmak istemem ama olsa çıkardı, gelecek aya inşallah
Hahahh:) canim yazdim gecen gun 30 haziran diye de gormemissin opuyorum seni haziran ugurlu gelsin bize insallahhEvet hala haziran BAT'ı vermedin örnegin
Peki dun kacinci gunundu?Kızlar dün doktora gittim 11 ve 12 mm iki yumurtam var. Haftaya kadar büyüyecekler inşallah ve aşılama yapılacak. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Hepimize en kısa sürede güzel haberi versin inşallah
Ayyy pardon ya cok özür dilerimHahahh:) canim yazdim gecen gun 30 haziran diye de gormemissin opuyorum seni haziran ugurlu gelsin bize insallahh
Reglin daha 6. günüydü canım ama doktor karnımdan vurmam için bir iğne verdi. Sanırım o yüzden bu kadar çabuk büyüdülerPeki dun kacinci gunundu?