• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Bizim batlarımız aynı galiba ben de bugün sabah test yaptım negatif çıktı. Üç gün öncesinden kasık ağrısı vardı. Bugün hiç ağrım yok gebeliğe dair hiçbir belirtim yok. Bu ay yumurtlamayı Ovülasyon testi ile takip ettim 15. Gün yumurtladım.Sanırım bat bir kaç gün sarkacak. 9 haziran normalde ama yumurtlamaya göre 12 haziran gibi. Bakalım hala umudum var:KK72:
genel olarak 10 gun sonra filan belli olur diolar

12 diyorlar canım da bence bat 2 kala daha mantıklı hatta 1 hatta bat günü :)
Ya benim yumurtlama 21. Günde oldu inanırmısınız çok geç oldu bu ay. Belkide hep geç yumurtlama oluyodu ama haberin olmuyodu ovu btesti kullanınca anladım. Geçen 2 ay yanlış günlerde çalışma yapmışız demekki dedim :kızgın: kırmızıları bekleyelim bakalım 2 gün sonra bi test daha yaparım olmazsa. Çünkü hiç sancım filan yok

kızlar bende günleri değerlendirdi ama sanki tutmadı gibi bu ay haftaya regl bakalım kısmet bu ay olmazsa avulasyon testi alacam bende

3 gündür bi ateş basması bi üşüme oluyor. Bak yine alev çıkıyo sanki ağzımdan burnumdan, gözlerim bile yanıyor.. Böyle belirti var mı ki? Ay kafayı yiycez hapşırsam belirti mi diycem:)

ya yine çok ümitlenmek istemiyorum ama, göğüs ağrım adetten 4-5 gün önce olurken bu ay 12-13 gün önce başladı, bir de git gide ağrısı da artıyor yürürken bile acıyor değişik arada bişiler batıyor gibi oluyor göğsüme sizce belirti olabilir mi, günlerdir de rüyamda hamile olduğumu görüyorum kafayı yedim iyice ((

3 gündür bi ateş basması bi üşüme oluyor. Bak yine alev çıkıyo sanki ağzımdan burnumdan, gözlerim bile yanıyor.. Böyle belirti var mı ki? Ay kafayı yiycez hapşırsam belirti mi diycem:)
Greçen ay benim de öyleydi hatta adet bile tam olmadım ama hamile değilim hıh :(

Naptiniz bn catladm burda

Back