• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Erken gebelik Testi yaptım ve çok net bir şekilde negatif çıktı hayırlısı olsun ama inşallah enfeksiyon değildir yaaaa

Inşallah canım adet olmak bir dert olmamak başka dert :KK43:

Ayrıca eşlerinde sadece çörek otu kullanması faydalı olabilir. Bakınız şu deneyde de erkeklerde düzenli olarak çörek otu kullanımına müteakiben 2 ay sonra sperm sayısında ve hareketliliğinde artış meydana geldiği sonucuna varılmış.
Ben bu ay kullanmak için hazırladım ama bir hafta kullandım sonra rahatsizlandim biraktim ama eşim hep devam etti belki o yardimci oldu bize sanırım

tereyagli ekmek tereyagli ekmek canim en kisa surede kan ver bence de :)

Inşallah tatlım hatta direk doktora gideyim diyorum :halay:

Inşallah canım adet olmak bir dert olmamak başka dert :KK43:

Ben bu ay kullanmak için hazırladım ama bir hafta kullandım sonra rahatsizlandim biraktim ama eşim hep devam etti belki o yardimci oldu bize sanırım

Inşallah tatlım hatta direk doktora gideyim diyorum :halay:
Eşine çörek otuyla ne hazırladın canım nasıl yedi

xiexie xiexie canım üzüldüm ama hayırlısı. Benim de erken gebelik testi negatif çıkmıstı adetime 4 gün kaldı ama yaptıgım iyi oldu hasta oldum ilaç kullanıyorum. Seninle temmuzu beklicez muradımıza kacusuruz inşallah.

xiexie xiexie canım üzüldüm ama hayırlısı. Benim de erken gebelik testi negatif çıkmıstı adetime 4 gün kaldı ama yaptıgım iyi oldu hasta oldum ilaç kullanıyorum. Seninle temmuzu beklicez muradımıza kacusuruz inşallah.
bnde temmuzu bekliorum temmuzda hamile kalmk isteyenlerde epey olcak gibi hakkimizda hayirlisi olsn

Canlar bende durum halen aynı..hala regl olmadım.. evde test yaptım ama sonuç negatif ikinci çizgi silik dahi çıkmadı pko olmam nedeniyle kesin
Hayirlisi olsun o zaman. Sanirim senin yeni BAT da temmuz olur..
morordek morordek sen adet oldun mu? Benim 30 haziran bat canim. Hayirlisi bu ay cok kasmiycam bakalim
Evet canim dun regl oldum. Zaten bu aydan umidim yoktu:) temmuza insallah

Evet çok duâ edelimm.. İnsanın başkaları için ettiği dualâr daha çabuk kabul olurmuş :)
Hep eşimle denedik canım, Rabbim ondan bin kere razı olsun bir kerecik bile oflayıp puflamadı.. Ben ne kadar umutsuz olsam da o hep destek oldu bana çok sabırlı davrandı.. Sen nasıl yendin canım?
Ben egzersiz yaptım 20 gün boyunca sabah akşam. 20. Gün denedik eşimle ve başardık. İlk zamanlar biraz uyuşturucu kremi kullandım. Ve ilişki öncesinde egzersiz yapiyordum vajinayi alıştırmak için. Rabbime Hamd olsun artık onları da bıraktım. Normale yakın diyebilirim.. Çok sukur

tutarak yaptıysan doğrudur o zaman canım. hakkımızda hayırlısı :)
Evet canm hayırlısı :)

Ah canm inşallah Rabbim en iyisini bilendir hayırlı zaman değilmiş demek ki :)

Ben egzersiz yaptım 20 gün boyunca sabah akşam. 20. Gün denedik eşimle ve başardık. İlk zamanlar biraz uyuşturucu kremi kullandım. Ve ilişki öncesinde egzersiz yapiyordum vajinayi alıştırmak için. Rabbime Hamd olsun artık onları da bıraktım. Normale yakın diyebilirim.. Çok sukur
Çok şükür canımm :) bebişlerimiz de çok bekletmez inşAllah bizi :dua::dua:

arkadaşlar bende soğan kürü içiyorum iltihaplarim yeni yeni çikiyor affedersin idrarimda çok koyu çikiyor.. ordan anlaşıldı.. henüz adetim yeni bitti.. iltihaplari temizlemek için ne yapmaliyim..

Temmuzu ben açarım ama muhtemel reglim 27 Haziran. Geç olur sanki biraz.

Kızlarr emin olamıyorum bitürlü.. İkinci hayalet çizgiyi ben görmek istediğim için mi görüyorum, yoksa var mı gerçekten? !!?? Lütfen olsun lütfen

Eklentiler

• IMG_20160607_151509-01.jpeg
    IMG_20160607_151509-01.jpeg
    34,1 KB · Görüntüleme: 64
Back