- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
Emin değilim bende ama erken olduğu için silik çıkmış olabilir kan testine git istersen :)10 ya da 11 haziran. Son adetime göre yani 28 günde bir olursa 11 haziran.. Ama ondan önce hrp 23 günde bir olıyordum, öyleyse dündü bat.
İnşallah canım. Sanki heran adet olacakmışım gibi sancım var, bi de kırmızılar gelirsegit git canım kan testine git bi bakalım :)
güzel haber getir ama :)
İnşallah canım. Sanki heran adet olacakmışım gibi sancım var, bi de kırmızılar gelirse( ya çok üzülürüm
genel olarak 10 gun sonra filan belli olur diolarKızlar merhaba bişey soracam ilişkiden en erken kaç gün sonra testte pozitifi görürüz. Ben grç yumurtladım bata 1 gün kala test yaptım negatif. Ama hiç bi adet belirtim yok normalde 4 gün öncesinde sancılarım başlardı. Şuan hiç bişey yok bat yarın ve kırmızılar yarın gelmicek biliyorum sancılarımdan anlarım ben çünkü.
Dur bakalım belki de bu ay hamile kalırsın sen de
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kızlar merhaba bişey soracam ilişkiden en erken kaç gün sonra testte pozitifi görürüz. Ben grç yumurtladım bata 1 gün kala test yaptım negatif. Ama hiç bi adet belirtim yok normalde 4 gün öncesinde sancılarım başlardı. Şuan hiç bişey yok bat yarın ve kırmızılar yarın gelmicek biliyorum sancılarımdan anlarım ben çünkü.
Bizim batlarımız aynı galiba ben de bugün sabah test yaptım negatif çıktı. Üç gün öncesinden kasık ağrısı vardı. Bugün hiç ağrım yok gebeliğe dair hiçbir belirtim yok. Bu ay yumurtlamayı Ovülasyon testi ile takip ettim 15. Gün yumurtladım.Sanırım bat bir kaç gün sarkacak. 9 haziran normalde ama yumurtlamaya göre 12 haziran gibi. Bakalım hala umudum varKızlar merhaba bişey soracam ilişkiden en erken kaç gün sonra testte pozitifi görürüz. Ben grç yumurtladım bata 1 gün kala test yaptım negatif. Ama hiç bi adet belirtim yok normalde 4 gün öncesinde sancılarım başlardı. Şuan hiç bişey yok bat yarın ve kırmızılar yarın gelmicek biliyorum sancılarımdan anlarım ben çünkü.
Ya korkuyorum negatif çıkarsa. Eşim de bekle diyor. Yumurtlama ve ilişkinin 12. Günü bugün, olmuşsa çıkar di mi?Cido17 kan versene cnmm hadi bi müjde de senden bekliyoruz...
Ya korkuyorum negatif çıkarsa. Eşim de bekle diyor. Yumurtlama ve ilişkinin 12. Günü bugün, olmuşsa çıkar di mi?
Bugünkü testim bu.. hayalet bişeyler görüyom sanki:)Kanda çıkar idrar zor :)
Yaaa çook silik ama var yani sonuçta :) kan ver acil yaaBugünkü testim bu.. hayalet bişeyler görüyom sanki:)
Çılıyoruz şimdi eşimle... Acilde bakarlar mı hcg ye?Yaaa çook silik ama var yani sonuçta :) kan ver acil yaa
Eger devletse iyi bir doktorsa baktirirda gicik bir doktorsa yarin sabah gel diyebilir ama ozelde direk bakip 40 dakikada sonucu verirlerÇılıyoruz şimdi eşimle... Acilde bakarlar mı hcg ye?
Yaaa bende görüyorum hadi hayırlısıyla güzel haberlerle gelBugünkü testim bu.. hayalet bişeyler görüyom sanki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?