- 4 Şubat 2016
- 2.916
- 3.045
- 133
Erken gebelik Testi yaptım ve çok net bir şekilde negatif çıktı hayırlısı olsun ama inşallah enfeksiyon değildir yaaaa
Ben bu ay kullanmak için hazırladım ama bir hafta kullandım sonra rahatsizlandim biraktim ama eşim hep devam etti belki o yardimci oldu bize sanırımAyrıca eşlerinde sadece çörek otu kullanması faydalı olabilir. Bakınız şu deneyde de erkeklerde düzenli olarak çörek otu kullanımına müteakiben 2 ay sonra sperm sayısında ve hareketliliğinde artış meydana geldiği sonucuna varılmış.
tereyagli ekmek canim en kisa surede kan ver bence de :)
Eşine çörek otuyla ne hazırladın canım nasıl yediInşallah canım adet olmak bir dert olmamak başka dert
Ben bu ay kullanmak için hazırladım ama bir hafta kullandım sonra rahatsizlandim biraktim ama eşim hep devam etti belki o yardimci oldu bize sanırım
Inşallah tatlım hatta direk doktora gideyim diyorum
bnde temmuzu bekliorum temmuzda hamile kalmk isteyenlerde epey olcak gibi hakkimizda hayirlisi olsnxiexie canım üzüldüm ama hayırlısı. Benim de erken gebelik testi negatif çıkmıstı adetime 4 gün kaldı ama yaptıgım iyi oldu hasta oldum ilaç kullanıyorum. Seninle temmuzu beklicez muradımıza kacusuruz inşallah.
Benim de 30 haziraaann :) Bat'daşız canımm :)morordek sen adet oldun mu? Benim 30 haziran bat canim. Hayirlisi bu ay cok kasmiycam bakalim
Hayirlisi olsun o zaman. Sanirim senin yeni BAT da temmuz olur..Canlar bende durum halen aynı..hala regl olmadım.. evde test yaptım ama sonuç negatif ikinci çizgi silik dahi çıkmadı pko olmam nedeniyle kesin
Evet canim dun regl oldum. Zaten bu aydan umidim yoktu:) temmuza insallahmorordek sen adet oldun mu? Benim 30 haziran bat canim. Hayirlisi bu ay cok kasmiycam bakalim
Ben egzersiz yaptım 20 gün boyunca sabah akşam. 20. Gün denedik eşimle ve başardık. İlk zamanlar biraz uyuşturucu kremi kullandım. Ve ilişki öncesinde egzersiz yapiyordum vajinayi alıştırmak için. Rabbime Hamd olsun artık onları da bıraktım. Normale yakın diyebilirim.. Çok sukurEvet çok duâ edelimm.. İnsanın başkaları için ettiği dualâr daha çabuk kabul olurmuş :)
Hep eşimle denedik canım, Rabbim ondan bin kere razı olsun bir kerecik bile oflayıp puflamadı.. Ben ne kadar umutsuz olsam da o hep destek oldu bana çok sabırlı davrandı.. Sen nasıl yendin canım?
Evet canm hayırlısı :)tutarak yaptıysan doğrudur o zaman canım. hakkımızda hayırlısı :)
Ah canm inşallah Rabbim en iyisini bilendir hayırlı zaman değilmiş demek ki :)xiexie canım üzüldüm ama hayırlısı. Benim de erken gebelik testi negatif çıkmıstı adetime 4 gün kaldı ama yaptıgım iyi oldu hasta oldum ilaç kullanıyorum. Seninle temmuzu beklicez muradımıza kacusuruz inşallah.
Çok şükür canımm :) bebişlerimiz de çok bekletmez inşAllah biziBen egzersiz yaptım 20 gün boyunca sabah akşam. 20. Gün denedik eşimle ve başardık. İlk zamanlar biraz uyuşturucu kremi kullandım. Ve ilişki öncesinde egzersiz yapiyordum vajinayi alıştırmak için. Rabbime Hamd olsun artık onları da bıraktım. Normale yakın diyebilirim.. Çok sukur
Dur bakalım belki de bu ay hamile kalırsın sen deTemmuzu ben açarım ama muhtemel reglim 27 Haziran. Geç olur sanki biraz.
Temmuzu ben açarım ama muhtemel reglim 27 Haziran. Geç olur sanki biraz.
oleyyyyuppiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Çok silik ama bende gördüümmmKızlarr emin olamıyorum bitürlü.. İkinci hayalet çizgiyi ben görmek istediğim için mi görüyorum, yoksa var mı gerçekten? !!?? Lütfen olsun lütfen
Yaa inşallah allahımm.. Gitsem mi ki kan testine, yarın gideyim diyordum:)))Çok silik ama bende gördüümmm
Bat ne zamandı senin canımYaa inşallah allahımm.. Gitsem mi ki kan testine, yarın gideyim diyordum:)))
10 ya da 11 haziran. Son adetime göre yani 28 günde bir olursa 11 haziran.. Ama ondan önce hrp 23 günde bir olıyordum, öyleyse dündü bat.Bat ne zamandı senin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?