- 28 Nisan 2016
- 97
- 112
- 8
valla kalanları bıle geçirdim dr işleri çıkıcak diye: ))Ay evet tatlım öğretmenimm sen de mi?
Ben aslında bitirmişim islerimi ama ilkokulda çalışıyorum karnelerine bir düşen çocuklar var onların sözlü notlarını yukseltmem lazım gözümde büyüyor
Amin inşallah hepimiz için hayırlısı neyse o olsun :)
bende de öyle oluyor ama bata daha 5 gün var.Inşallah canım hamileyizdir
Sende bel ağrısı ya da adet olacakmış gibi sancı oluyor mu? Iki gündür birdenbire agri geliyor inşallah hamileliktendir
aynı benOluyor canm ama ben adet olcam diye yorumluyorm belirti olark sayamıyorm malesf sol kasığımda flan sancı oluyor ama bu enfeksiyon da olabilr diye korkuyorm bugün de afedersin ama tam vajina üstünde bi ağrı saplandı gaz sancısı gibi . Adet mi olamıyorm yoksa enfeksiyon mu yada hamilelik mi inan hiç bilmiyorum . Sabır diyorum :)
Ayrıca eşlerinde sadece çörek otu kullanması faydalı olabilir. Bakınız şu deneyde de erkeklerde düzenli olarak çörek otu kullanımına müteakiben 2 ay sonra sperm sayısında ve hareketliliğinde artış meydana geldiği sonucuna varılmış.Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar, aç karnına veya yemekten 1,5 - 2 saat sonra yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.
- 12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
- 10 çay kaşığı toz tarçın
- 10 yemek kaşığı saf bal
(Bu yazıyı Netten buldum umarım faydasını görenler olur )
Hayirlisi olsun ya bnde temmuzda hamile kalmak istiyorum oyle bir grup acilsa ne guzel olur yaErken gebelik Testi yaptım ve çok net bir şekilde negatif çıktı hayırlısı olsun ama inşallah enfeksiyon değildir yaaaa
Hayirlisi olsun ya bnde temmuzda hamile kalmak istiyorum oyle bir grup acilsa ne guzel olur ya
bence çok mantıklı daha önce de görmüştüm bunu. bu ay olmazsa bebik bi dahaki ay yapmayı düşünüyorum bunu.Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar, aç karnına veya yemekten 1,5 - 2 saat sonra yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.
- 12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
- 10 çay kaşığı toz tarçın
- 10 yemek kaşığı saf bal
(Bu yazıyı Netten buldum umarım faydasını görenler olur )
canım keşke sabah ilk idrarla yapsaydın, belki ne bileyim ondan negatiftir. adet olmadıysan ümit kesilmez dahaErken gebelik Testi yaptım ve çok net bir şekilde negatif çıktı hayırlısı olsun ama inşallah enfeksiyon değildir yaaaa
Bn acarimda tam olarak nasil oldugunu filan bilmedigim icin acamiorum cok anlamam o yuzden nyse birileri cikar insallahBelki buradan bi arkadas açmak ister canım
Mart ben
nisan atalente
mayıs haziran morordek
Açtı bizden geçti artık darısı diğer arkadaşlara :)
Ben çörek otu macununu hazırladm çoğunlktan olumlu sonuç aldm denicem bunu :)bence çok mantıklı daha önce de görmüştüm bunu. bu ay olmazsa bebik bi dahaki ay yapmayı düşünüyorum bunu.
canım keşke sabah ilk idrarla yapsaydın, belki ne bileyim ondan negatiftir. adet olmadıysan ümit kesilmez daha
tutarak yaptıysan doğrudur o zaman canım. hakkımızda hayırlısı :)Ben çörek otu macununu hazırladm çoğunlktan olumlu sonuç aldm denicem bunu :)
Adetim gecikmesine rağmen silik dahi çıkmadı sabah idrarı daha net sonuç ama bende 4 saat tuttm idrarımı öyle yaptm testi hayırlısı canm artk temmuza inşallah :)
Canım ben martin 30unda yendim. 1 buçuk yıldır evliyim. Bu günüme şükürler olsun. Hiç umudum yokken yendim. Her şeyin bir zamanı varmış. Bebeğimin de öyledir belki.. Sen ne zaman yendi senin hikayen ne??Aynı kaderi paylaşıyoruz canım :) kaç ay çektin bu sıkıntıyıbiz de nisan'da yendik çok şükür şimdi de bebişimiz olsun istiyoruz hepimize nasip olur inşAllah
Biz de Ekim'de evlendik canım, tam 6 ay çektim her gece ağlıyordum umudum tükenmişti.. Ama bebiş çok istiyoruz sırf o yüzden var gücümle yenmeye çalıştım. 14 nisan'da yendim şükürler olsun :) şimdi de çalışmalar devam ediyor bebek içinCanım ben martin 30unda yendim. 1 buçuk yıldır evliyim. Bu günüme şükürler olsun. Hiç umudum yokken yendim. Her şeyin bir zamanı varmış. Bebeğimin de öyledir belki.. Sen ne zaman yendi senin hikayen ne??
Egzersiz yaparak mi yendin? Bebegimiz de yakındır inşallah tatlim şu mübarek günlerde dua edelim..Biz de Ekim'de evlendik canım, tam 6 ay çektim her gece ağlıyordum umudum tükenmişti.. Ama bebiş çok istiyoruz sırf o yüzden var gücümle yenmeye çalıştım. 14 nisan'da yendim şükürler olsun :) şimdi de çalışmalar devam ediyor bebek için
Gunaydın hanımlaar!
Yine bir haziran sabahı ve morordek BAT ya da güzel haber peşinde :)
Aşağıdaki hanımlar sizlerin haziran BAT'larını ogrenebilir miyim??
@Enise54 - ? Haziran
@angelkf - ? Haziran
@zeplin88 - ? Haziran
@aylinelfin - ? Haziran
@ruzigarr - ? Haziran
@tostos16 - ? Haziran
@sinkar - ? Haziran
Aşağıdakı hanımlar sizlerin de son durumlarını rica edecegim?
@Hijyenik - 26 Mayıs
@_Dusler_Akedemisi_ - 28 Mayıs
@Aycinimo - 30 Mayıs
@emelll42 - 3 Haziran
@Pelukk - 3 Haziran
@Ela2411 - 4 Haziran
@Liss - 21 Mayıs
@aylaege - 23 Mayıs
@Londoner_ - 30 Mayıs
@kubito - 4 Haziran
Evet çok duâ edelimm.. İnsanın başkaları için ettiği dualâr daha çabuk kabul olurmuş :)Egzersiz yaparak mi yendin? Bebegimiz de yakındır inşallah tatlim şu mübarek günlerde dua edelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?