2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

valla kalanları bıle geçirdim dr işleri çıkıcak diye: ))

Inşallah canım hamileyizdir

Sende bel ağrısı ya da adet olacakmış gibi sancı oluyor mu? Iki gündür birdenbire agri geliyor inşallah hamileliktendir
bende de öyle oluyor ama bata daha 5 gün var.
yarınki sonucunu merakla bekliyorum canım :) ona göre ben de evde erken gebelik testi yapıcam :)

aynı ben hepimiz için hayırlısı

Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu
  • 12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
  • 10 çay kaşığı toz tarçın
  • 10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar, aç karnına veya yemekten 1,5 - 2 saat sonra yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

(Bu yazıyı Netten buldum umarım faydasını görenler olur )

Erken gebelik Testi yaptım ve çok net bir şekilde negatif çıktı hayırlısı olsun ama inşallah enfeksiyon değildir yaaaa

Ayrıca eşlerinde sadece çörek otu kullanması faydalı olabilir. Bakınız şu deneyde de erkeklerde düzenli olarak çörek otu kullanımına müteakiben 2 ay sonra sperm sayısında ve hareketliliğinde artış meydana geldiği sonucuna varılmış.

bence çok mantıklı daha önce de görmüştüm bunu. bu ay olmazsa bebik bi dahaki ay yapmayı düşünüyorum bunu.

Erken gebelik Testi yaptım ve çok net bir şekilde negatif çıktı hayırlısı olsun ama inşallah enfeksiyon değildir yaaaa
canım keşke sabah ilk idrarla yapsaydın, belki ne bileyim ondan negatiftir. adet olmadıysan ümit kesilmez daha

Belki buradan bi arkadas açmak ister canım

Mart ben
nisan atalente
mayıs haziran morordek

Açtı bizden geçti artık darısı diğer arkadaşlara :)
Bn acarimda tam olarak nasil oldugunu filan bilmedigim icin acamiorum cok anlamam o yuzden nyse birileri cikar insallah

Ben çörek otu macununu hazırladm çoğunlktan olumlu sonuç aldm denicem bunu :)
Adetim gecikmesine rağmen silik dahi çıkmadı sabah idrarı daha net sonuç ama bende 4 saat tuttm idrarımı öyle yaptm testi hayırlısı canm artk temmuza inşallah :)

tutarak yaptıysan doğrudur o zaman canım. hakkımızda hayırlısı :)

Aynı kaderi paylaşıyoruz canım :) kaç ay çektin bu sıkıntıyı biz de nisan'da yendik çok şükür şimdi de bebişimiz olsun istiyoruz hepimize nasip olur inşAllah
Canım ben martin 30unda yendim. 1 buçuk yıldır evliyim. Bu günüme şükürler olsun. Hiç umudum yokken yendim. Her şeyin bir zamanı varmış. Bebeğimin de öyledir belki.. Sen ne zaman yendi senin hikayen ne??

Biz de Ekim'de evlendik canım, tam 6 ay çektim her gece ağlıyordum umudum tükenmişti.. Ama bebiş çok istiyoruz sırf o yüzden var gücümle yenmeye çalıştım. 14 nisan'da yendim şükürler olsun :) şimdi de çalışmalar devam ediyor bebek için

Egzersiz yaparak mi yendin? Bebegimiz de yakındır inşallah tatlim şu mübarek günlerde dua edelim..

Canlar bende durum halen aynı..hala regl olmadım.. evde test yaptım ama sonuç negatif ikinci çizgi silik dahi çıkmadı pko olmam nedeniyle kesin

Egzersiz yaparak mi yendin? Bebegimiz de yakındır inşallah tatlim şu mübarek günlerde dua edelim..
Evet çok duâ edelimm.. İnsanın başkaları için ettiği dualâr daha çabuk kabul olurmuş :)
Hep eşimle denedik canım, Rabbim ondan bin kere razı olsun bir kerecik bile oflayıp puflamadı.. Ben ne kadar umutsuz olsam da o hep destek oldu bana çok sabırlı davrandı.. Sen nasıl yendin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…