• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

canm inşallah hayırlısıyla hamilesindir bende daha adet olmadm inşallah hayırlısıyla bende hamileyimdir

Inşallah canım hamileyizdir :dua:

Sende bel ağrısı ya da adet olacakmış gibi sancı oluyor mu? Iki gündür birdenbire agri geliyor inşallah hamileliktendir :anneadayı:

Kızlar adetten 5 gün sonra kahverengi akıntı geldi. Başına böyle bişey gelen var mı o_O

sende temmuzda kaldin morördek.
ben hissediyorum ya temmuzda kesin olacak.. öle his başladi ne bilim daha adetim yeni bitti.
hayırlısı olsun.
Evet ben de temmuza kaldım ama arkadasın en son regli mayıs oldugu icin haziran BAT'ı vermesini bekliyordum, reglinin mayıstan temmuza gecmesine sasırmıstım sadece. Yoksa bebek olup olmaması bizim takdirimizde degil, tabi ki temmuza kalabilir. Yanlıs anlasıldı galiba mesajım..

Inşallah canım hamileyizdir :dua:

Sende bel ağrısı ya da adet olacakmış gibi sancı oluyor mu? Iki gündür birdenbire agri geliyor inşallah hamileliktendir :anneadayı:
Oluyor canm ama ben adet olcam diye yorumluyorm belirti olark sayamıyorm malesf sol kasığımda flan sancı oluyor ama bu enfeksiyon da olabilr diye korkuyorm bugün de afedersin ama tam vajina üstünde bi ağrı saplandı gaz sancısı gibi . Adet mi olamıyorm yoksa enfeksiyon mu yada hamilelik mi inan hiç bilmiyorum . Sabır diyorum :)

Oluyor canm ama ben adet olcam diye yorumluyorm belirti olark sayamıyorm malesf sol kasığımda flan sancı oluyor ama bu enfeksiyon da olabilr diye korkuyorm bugün de afedersin ama tam vajina üstünde bi ağrı saplandı gaz sancısı gibi . Adet mi olamıyorm yoksa enfeksiyon mu yada hamilelik mi inan hiç bilmiyorum . Sabır diyorum :)

Valla aynı şey canım dk başı lavaboyaya gidip bakıyorum adet oldum mu diye bir iki gün daha bekleyelim bakalım :KK15:

Kizlar bunu az önce yaptım ama koyulaşmıyor :KK43:

Eklentiler

• 20160607_154349.jpg
    20160607_154349.jpg
    35,2 KB · Görüntüleme: 79
  • 20160607_154356.jpg
    20160607_154356.jpg
    35,5 KB · Görüntüleme: 73
Bende şimdi eşime erken gebelik testi aldırdm akşam 6 buçuk gibi testi kullanıcam . Hayırlısı bakalm

Back