- 12 Kasım 2015
- 1.779
- 2.711
- 133
Yapmadım bekliyorum çnkü hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum belki adetim gecikme yapıyordur diyeİdrar testi yaptın mı peki sen?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapmadım bekliyorum çnkü hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum belki adetim gecikme yapıyordur diyeİdrar testi yaptın mı peki sen?
çok geçmiş olsun canımHisteroskopi ile myom alındı şükür kurtuldum 10 yıldır çekıyodum, tşk ederım..dua et noluurrr(
kiyamam cnm ya hayirlisi olsun insallah meleginede kavusursunHisteroskopi ile myom alındı şükür kurtuldum 10 yıldır çekıyodum, tşk ederım..dua et noluurrr(
Canım benim akıntım olmaz ki hiç. Normalde de nadir olur yani. O yüzden akıntı ile anlayamıyorum.
sende temmuzda kaldin morördek.Aaaa temmuza mı kaldı?
En son mayıs diye haziran BAT'ı olur demistim ama neyse insallah temmuz sanslı gelir
Ben vajinusmusu yeni yendim. Nisan Mayıs ve bu ay yani daha 2 aydır ilişkiyi başarıyorum.. geçen ay şehir dışındaydım. Adam akıllı bu ay denedim. İnşallah olur bu ay. 2 günde bir düzenli denedim bu ay ama nasipanladım canım benim normal sıvı akıntıdan bahsetmıyorum da yumurta akı kıvamında bı akıntı da mı olmuyor
o zaman ovu testı en guzelı canım senın ıcın sankı
Ben vajinusmusu yeni yendim. Nisan Mayıs ve bu ay yani daha 2 aydır ilişkiyi başarıyorum.. geçen ay şehir dışındaydım. Adam akıllı bu ay denedim. İnşallah olur bu ay. 2 günde bir düzenli denedim bu ay ama nasip
Canim tam oradan ana damarlar geciyor. Hissettigin o. Hatta nabiz alinan bolgelerden biri bilek boyun ve kasik.hamile olmayan kesin olarak olmayan birisin elini kasığına koyup hafifce orda kalp atip atmadigini soleyebilirmi merak ettimde
anladim cnm sadece sordum merak bendekiCanim tam oradan ana damarlar geciyor. Hissettigin o. Hatta nabiz alinan bolgelerden biri bilek boyun ve kasik.
Aynı kaderi paylaşıyoruz canım :) kaç ay çektin bu sıkıntıyı biz de nisan'da yendik çok şükür şimdi de bebişimiz olsun istiyoruz hepimize nasip olur inşAllahBen vajinusmusu yeni yendim. Nisan Mayıs ve bu ay yani daha 2 aydır ilişkiyi başarıyorum.. geçen ay şehir dışındaydım. Adam akıllı bu ay denedim. İnşallah olur bu ay. 2 günde bir düzenli denedim bu ay ama nasip
Anliyorum canim. Herseyi hamilelige yormaya calisiyoruz hepimiz:) daha once farkinda olmadigimiz seyleri farkediyoruz kendimizi dinlemekten :))anladim cnm sadece sordum merak bendeki
anladim cnm sadece sordum merak bendeki
Bence de artik kan vermeli. Varsa cikar bence.canım ne zaman kan vereceksin?
bu hafta vericem cnm ya esim acele etmeyelim deyip.duruo onsuzda bi yere gitmem mumkun deil mecburen bu aksam diycem bi gun belirle randevu alalim en azindan diycem belirsizlikten cok sıkıldim bendecanım ne zaman kan vereceksin?
40.cı gün geldi bat tuhaf bu ay ... yeni bat temmuz 3Gunaydın hanımlaar!
Yine bir haziran sabahı ve morordek BAT ya da güzel haber peşinde :)
Aşağıdaki hanımlar sizlerin haziran BAT'larını ogrenebilir miyim??
@Enise54 - ? Haziran
@angelkf - ? Haziran
@zeplin88 - ? Haziran
@aylinelfin - ? Haziran
@ruzigarr - ? Haziran
@tostos16 - ? Haziran
@sinkar - ? Haziran
Aşağıdakı hanımlar sizlerin de son durumlarını rica edecegim?
Hijyenik - 26 Mayıs
-Lavinia - 28 Mayıs
@Aycinimo - 30 Mayıs
@emelll42 - 3 Haziran
@Pelukk - 3 Haziran
@Ela2411 - 4 Haziran
@Liss - 21 Mayıs
@aylaege - 23 Mayıs
@Londoner_ - 30 Mayıs
@kubito - 4 Haziran
bu hafta vericem cnm ya esim acele etmeyelim deyip.duruo onsuzda bi yere gitmem mumkun deil mecburen bu aksam diycem bi gun belirle randevu alalim en azindan diycem belirsizlikten cok sıkıldim bende
dinlemekten deilde hafif agri girince elimi oraya koydum ve o soruyuda merakimdan sordumAnliyorum canim. Herseyi hamilelige yormaya calisiyoruz hepimiz:) daha once farkinda olmadigimiz seyleri farkediyoruz kendimizi dinlemekten :))
dusuk yapip yapmama konusunda emin deilim ztn.. ama artik gitmem gerk 5hafta3gunluk falan keseninde gorunmesi gerek artik yani dis gebelik yada farkli bi durum olabilirdecanım tabii ki sizn kararınız ancak bi sıkıntı olursa erken müdahale acısından onemlı olabilir
mesela düşük yapan bazı arkadaşların iğne kullanması gerekiyor o yüzen öğrenir öğrenmez netleştirip gerekli önemleri almaya calışıyorlar