• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Canım benim akıntım olmaz ki hiç. Normalde de nadir olur yani. O yüzden akıntı ile anlayamıyorum.

anladım canım benim normal sıvı akıntıdan bahsetmıyorum da yumurta akı kıvamında bı akıntı da mı olmuyor

o zaman ovu testı en guzelı canım senın ıcın sankı

Aaaa temmuza mı kaldı?
En son mayıs diye haziran BAT'ı olur demistim ama neyse insallah temmuz sanslı gelir :KK66:
sende temmuzda kaldin morördek.
ben hissediyorum ya temmuzda kesin olacak.. öle his başladi ne bilim daha adetim yeni bitti.
hayırlısı olsun.

anladım canım benim normal sıvı akıntıdan bahsetmıyorum da yumurta akı kıvamında bı akıntı da mı olmuyor

o zaman ovu testı en guzelı canım senın ıcın sankı
Ben vajinusmusu yeni yendim. Nisan Mayıs ve bu ay yani daha 2 aydır ilişkiyi başarıyorum.. geçen ay şehir dışındaydım. Adam akıllı bu ay denedim. İnşallah olur bu ay. 2 günde bir düzenli denedim bu ay ama nasip

Ben vajinusmusu yeni yendim. Nisan Mayıs ve bu ay yani daha 2 aydır ilişkiyi başarıyorum.. geçen ay şehir dışındaydım. Adam akıllı bu ay denedim. İnşallah olur bu ay. 2 günde bir düzenli denedim bu ay ama nasip

hayırlısı canım benım ınsallah olur

6 ay dene olmazsa adetın 2. ya da 3. gun gıdıp kan ver degerlerıne baktır kontrol amaçlı güzel olur

bı de adetın 21. gunu gıdıp yumurtanın çatlayıp catlamadıgını da baktırabılırsın :)

hamile olmayan kesin olarak olmayan birisin elini kasığına koyup hafifce orda kalp atip atmadigini soleyebilirmi merak ettimde

Aynı kaderi paylaşıyoruz canım :) kaç ay çektin bu sıkıntıyı :( biz de nisan'da yendik çok şükür şimdi de bebişimiz olsun istiyoruz :dua: hepimize nasip olur inşAllah :anneadayı::dua::dua:

Gunaydın hanımlaar!
Yine bir haziran sabahı ve morordek BAT ya da güzel haber peşinde :)

Aşağıdaki hanımlar sizlerin haziran BAT'larını ogrenebilir miyim??
@Enise54 - ? Haziran
@angelkf - ? Haziran
@zeplin88 - ? Haziran
@aylinelfin - ? Haziran
@ruzigarr - ? Haziran
@tostos16 - ? Haziran
@sinkar - ? Haziran

Aşağıdakı hanımlar sizlerin de son durumlarını rica edecegim?
Hijyenik Hijyenik - 26 Mayıs
-Lavinia -Lavinia - 28 Mayıs
@Aycinimo - 30 Mayıs
@emelll42 - 3 Haziran
@Pelukk - 3 Haziran
@Ela2411 - 4 Haziran
@Liss - 21 Mayıs
@aylaege - 23 Mayıs
@Londoner_ - 30 Mayıs
@kubito - 4 Haziran
40.cı gün geldi bat tuhaf bu ay ... yeni bat temmuz 3 :(

bu hafta vericem cnm ya esim acele etmeyelim deyip.duruo onsuzda bi yere gitmem mumkun deil mecburen bu aksam diycem bi gun belirle randevu alalim en azindan diycem belirsizlikten cok sıkıldim bende

canım tabii ki sizn kararınız ancak bi sıkıntı olursa erken müdahale acısından onemlı olabilir

mesela düşük yapan bazı arkadaşların iğne kullanması gerekiyor o yüzen öğrenir öğrenmez netleştirip gerekli önemleri almaya calışıyorlar

canım tabii ki sizn kararınız ancak bi sıkıntı olursa erken müdahale acısından onemlı olabilir

mesela düşük yapan bazı arkadaşların iğne kullanması gerekiyor o yüzen öğrenir öğrenmez netleştirip gerekli önemleri almaya calışıyorlar
dusuk yapip yapmama konusunda emin deilim ztn.. ama artik gitmem gerk 5hafta3gunluk falan keseninde gorunmesi gerek artik yani dis gebelik yada farkli bi durum olabilirde

Back