- 4 Şubat 2016
- 2.916
- 3.045
- 133
canm inşallah hayırlısıyla hamilesindir bende daha adet olmadm inşallah hayırlısıyla bende hamileyimdir
Evet ben de temmuza kaldım ama arkadasın en son regli mayıs oldugu icin haziran BAT'ı vermesini bekliyordum, reglinin mayıstan temmuza gecmesine sasırmıstım sadece. Yoksa bebek olup olmaması bizim takdirimizde degil, tabi ki temmuza kalabilir. Yanlıs anlasıldı galiba mesajım..sende temmuzda kaldin morördek.
ben hissediyorum ya temmuzda kesin olacak.. öle his başladi ne bilim daha adetim yeni bitti.
hayırlısı olsun.
Oluyor canm ama ben adet olcam diye yorumluyorm belirti olark sayamıyorm malesf sol kasığımda flan sancı oluyor ama bu enfeksiyon da olabilr diye korkuyorm bugün de afedersin ama tam vajina üstünde bi ağrı saplandı gaz sancısı gibi . Adet mi olamıyorm yoksa enfeksiyon mu yada hamilelik mi inan hiç bilmiyorum . Sabır diyorum :)Inşallah canım hamileyizdir
Sende bel ağrısı ya da adet olacakmış gibi sancı oluyor mu? Iki gündür birdenbire agri geliyor inşallah hamileliktendir
Oluyor canm ama ben adet olcam diye yorumluyorm belirti olark sayamıyorm malesf sol kasığımda flan sancı oluyor ama bu enfeksiyon da olabilr diye korkuyorm bugün de afedersin ama tam vajina üstünde bi ağrı saplandı gaz sancısı gibi . Adet mi olamıyorm yoksa enfeksiyon mu yada hamilelik mi inan hiç bilmiyorum . Sabır diyorum :)
Canm buna göre hamilesin demektir ama istersen kesin sonuç için kan verKizlar bunu az önce yaptım ama koyulaşmıyor
Bekleyelim canm :)Valla aynı şey canım dk başı lavaboyaya gidip bakıyorum adet oldum mu diye bir iki gün daha bekleyelim bakalım
Canım kan ver test e göre hamilesin benceeKizlar bunu az önce yaptım ama koyulaşmıyor
Canm buna göre hamilesin demektir ama istersen kesin sonuç için kan ver
Canım kan ver test e göre hamilesin bencee
vaavvvvv yenı gebemiz @the İlknur .....çokk tebrık ederımm: ))
Sakin ol uzan dinlen halay dalan çekmee ahahahaAyyy yerimde oturamiyorum kizlar
Teşekkür ederim yarin doktora gitmem lazım değil mi ya ne yapacağımı bilmiyorum halay mı çeksem
Sakin ol uzan dinlen halay dalan çekmee ahahaha
bence hemen kan ver imkanın varsa bugun
İlknur öğretmenmısın cnm?? e okul işleri tamammı:: ))))))))))))
Bende şimdi eşime erken gebelik testi aldırdm akşam 6 buçuk gibi testi kullanıcam . Hayırlısı bakalm
İnşallah hayırlısıyla hamileyimdir yaa ramazan ayının hürmetine dolsun karnımız :)Evet evet sen de test yap çok heyecanlı
Amiiinn inşallahhİnşallah hayırlısıyla hamileyimdir yaa ramazan ayının hürmetine dolsun karnımız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?