2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Maalesef negatif çıktı kızlar inşallah haziran da tutar yeni bat 24 haziran

Yok adetim 5 gün geçtikten sonra yapmıştım canım sen tekrar yap testini insalahh hamilesindir niyeyse benim içime sen hamileymisin gibi doğdu
Tabi canım çıkar benim 5 gün geçiyordu yapmıştım belirgin iki çizgi çıkmıştı tabi sonra dusuk yaptım ama takdir öyleymiş insalahh hamilesindir canım yap testini
Canımm teşekkür ederim cevabın için :) ben hamile değil miyim doğmuyor mu içine

3 kere bile baydi dedin ya cok yasa yaa Koyu olan gunden sonra silikse yumurta catlamis anlamina geliyor bence devam etme bikac gun ara ver en azindan gorev gibi olmasin .

perşembe benim canım da olmadı büyük ihtimal çünkü hiçbir belirtim yok
Oyle demeee umidi kesmiyoruz gormeden :) Benim de 5 gun kalmis bu sabah sacma bi sekilde uyari geldi telefondan o anda 'aaaa 5 gun mu varmis yaaa' dedim dustu aklima 2-3 gundur felaket bi bel ve kasik agrisi var,cok yoruldum diye dusunuyorum hayirlisi olsun hakkimizda bakalim. Ama bu ay olursa esime de harika bi supriz olacak yildonumumuzde :)

perşembe benim canım da olmadı büyük ihtimal çünkü hiçbir belirtim yok
ay çok az kalmış... belirti için daha çok erken yerine yerleşiyordur inşallah benimde dün akşam sol kasığım ağırıyordu çatlasa da rahatlasam :)

ay çok az kalmış... belirti için daha çok erken yerine yerleşiyordur inşallah benimde dün akşam sol kasığım ağırıyordu çatlasa da rahatlasam :)

Ben de hala yumurta aki kıvamında akınti yok canım ya sende Durumlar nedir:)

Canim benim ilk hamileligimde yerlesme agrim cok olmustu bir gun hatirliyorum simdi de hep o agriyi bekliyorum olmayinca tutmadi diyorum dogru da cikiyor:)

Bence 48 saat sonra bhcg katlaninca daha koyu çıkar tekrar etmek lazım benim de 6 gün kaldı kendimi zor tutuyorum

Kızlar tam iki hafta oldu regl olamıyorum Bu sabah da test yaptım ama negatif zamanında olsaydım bu hafta aşılama yapılmış olacaktı. Allah bizi çok büyük bir sınavdan geçiriyor

Canım rabbim sabrını arttirsin inşallah bir an önce ve hayirlisiyla bebisin gelir

Canim benim ilk hamileligimde yerlesme agrim cok olmustu bir gun hatirliyorum simdi de hep o agriyi bekliyorum olmayinca tutmadi diyorum dogru da cikiyor:)
Benim de yumurtam çatladıktan 3 gün sonra çok ağrım oldu 4 gün çektim ağrıyı akıntıyla beraber şu an hiç ağrım yok sadece geçen gece istifra ettim çok midem bulandı başkada bişi yok ne adet belirtisi ne gebelik belirtisi tek olan çok yorgunluk ve uyku hayırlısı inşaAllah

Senin bu ay baya sinyal veriyor canim hadi senden umutluyum ben yine:)

Ayy kizlar su an kizima kahvalti vermeye calisiyorum agzinda tutuyor yutmuyor ben kuplere binmis vaziyetteyim

Ben de hala yumurta aki kıvamında akınti yok canım ya sende Durumlar nedir:)
canım bende o akıntı cuma akşamı ve cumartesi akşam geldi... Ama cumartesi sabah (12.gün) ultrasonda 16mm di yumlar akşamına çatlamamıştır zannımca :) doktor cumartesiden-cumaya ilişki dedi..Bu sabah çatlama sıvısı olduğunu sandığım çok sıvı akıntım oldu ama ilişki de olduğu için emin değilim o yüzden cumaya kadar devam Bu ay erken oldu nedense??

benim de normalde 12. gün akıntı olur ve akşamına çatlar

ama 12. günüm bugün ama akıntı falan yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…