- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
Insallah cnm insallah Allahim iateyen herkess versin.. adet gunun nezaman? Haberlerini bekliyorumm
Cumartesi sabah 16mmdiler. Doktor 1 hafta hergün ilişki dedi.Benimkiler o zamana kalmaz en geç çarşamba çatlar. Haberleselim olacak insallahAaaa benim de bugun yarın :)
Biz de bu sekil denedik bu ay ama bit hafta her gun biraz zor oluyor heheh:)Cumartesi sabah 16mmdiler. Doktor 1 hafta hergün ilişki dedi.Benimkiler o zamana kalmaz en geç çarşamba çatlar. Haberleselim olacak insallah
Önceden gün aşırı deniyorduk ben söylemeden doktor hergün olacak dedi.kac gün kaldı senin canimBiz de bu sekil denedik bu ay ama bit hafta her gun biraz zor oluyor heheh:)
Cumartesi sabah 16mmdiler. Doktor 1 hafta hergün ilişki dedi.Benimkiler o zamana kalmaz en geç çarşamba çatlar. Haberleselim olacak insallah
Tabi canım çıkar benim 5 gün geçiyordu yapmıştım belirgin iki çizgi çıkmıştı tabi sonra dusuk yaptım ama takdir öyleymiş insalahh hamilesindir canım yap testiniBenim adetim 3 gün geçti çıkar mı testte canım sence kesin
Yok adetim 5 gün geçtikten sonra yapmıştım canım sen tekrar yap testini insalahh hamilesindir niyeyse benim içime sen hamileymisin gibi doğduCnm fotografta belli olmuyo carsamba tekrar yapicam varsa daha belirgin olur zaten ozaman atarim foto... sende ilk adet gunu oncesimi yapmistin??
Agri kanama vs. Olmuyor o zmncanım bunda extra bir belirti yok, doktora gidince kesenin boş olduğunu söylüyor sadece :)
Ayyy inşallah oyledir Allah soyletiyor heralde ☺☺☺Yok adetim 5 gün geçtikten sonra yapmıştım canım sen tekrar yap testini insalahh hamilesindir niyeyse benim içime sen hamileymisin gibi doğdu
Test yapsan cikar buyuk ihtimalle cnm insallah yerlesme kanamasidir oCanım normalde 25 i ile 29 u arasnda olmam lazımdı ama 25 inde pembe ve düzensiz akıntım oldu 2 gün sürdü hasta oldum mu bilmiyorum anlayamadım
Test yapsan cikar buyuk ihtimalle cnm insallah yerlesme kanamasidir o
Hadi bakalim guzel haberlerini beklicezİnşallah canım bende ondan şüphelendim ama hava değişiminden de olmuş olabilir yarın sabah test yapacam pozitif çıkarsa havalara uçabilirim sanırım okadar heycanlıyım kii :)
Yok canım yapmadım 5 ine kadar yapmıycam bekliyorum
perşembe benim canım da olmadı büyük ihtimal çünkü hiçbir belirtim yokÖnceden gün aşırı deniyorduk ben söylemeden doktor hergün olacak dedi.kac gün kaldı senin canim
belirtilerin devam ediyor mu?:)Yok canım yapmadım 5 ine kadar yapmıycam bekliyorum
canım sen o dönemi atlatmışsın o yüzden ne zaman istersen artık:)sevgili arkadaşlarım şimdi size bi soru :) biliyosunuz 11 .gun pozitif olan ovu testım 12.gün silikleşti yanı yumurtladım.11-12-14. gunlerı değerlendırdık...devam etmeye gerek varmı??? 28 gunde bi adet gördüğüm için 14. gun yumurtlarım sanıyordum..değilmiş..valla 3 kere bıle baydı..sizce napiyim ?? bu arada ovu test devam ettım hergun silik çıkıyo yanı yumurtlamayı doğru yakaladığımı düşünüyorum.şimdiden tşk ederım.
sevgili arkadaşlarım şimdi size bi soru :) biliyosunuz 11 .gun pozitif olan ovu testım 12.gün silikleşti yanı yumurtladım.11-12-14. gunlerı değerlendırdık...devam etmeye gerek varmı??? 28 gunde bi adet gördüğüm için 14. gun yumurtlarım sanıyordum..değilmiş..valla 3 kere bıle baydı..sizce napiyim ?? bu arada ovu test devam ettım hergun silik çıkıyo yanı yumurtlamayı doğru yakaladığımı düşünüyorum.şimdiden tşk ederım.
İnşallah canım bende ondan şüphelendim ama hava değişiminden de olmuş olabilir yarın sabah test yapacam pozitif çıkarsa havalara uçabilirim sanırım okadar heycanlıyım kii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?