• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

15.günüm bugün benim yumurta akı sıvıdan sonra çatlaması 1-2 günü buluyor ama dün çatladı bence. Havuç yiyorum bol bol :)
He canim sen yazmissin. Ya sivi geldikten sonra bir iki gunu buldugunu kim dedi eger oyleyse vay basima yani:(

Bisi sorcam kafama takildi az once okurken sen yazmistin sanirim yumurta aki siviya dondukten sonra bir iki gunu buluyor diye eger oyleyse ben kacirdim bu ay cunku 16. Gun sivi oldu ve o gun son kez degerlendirdikkk:KK43:

yok canım başka bir arkadaş yazdı ben dedim ki benim öyle olmuyor ben hem yumurta akını hem de sıvıyı aynı gün görüyorum dedim

Bazı durumlarda yumurtada büyüme olur ve yumurtlama olmadan 4-5 gün öncesinde ağrı oluşumu başlar. Ağrı yumurtlamanın gerçekleştiği gün artış gösterir sonrasında ise ani olarak ortadan kaybolur.
Boyle bir yazi buldum sanirim kacirmamisim

Bazı durumlarda yumurtada büyüme olur ve yumurtlama olmadan 4-5 gün öncesinde ağrı oluşumu başlar. Ağrı yumurtlamanın gerçekleştiği gün artış gösterir sonrasında ise ani olarak ortadan kaybolur.
Boyle bir yazi buldum sanirim kacirmamisim
Canım benim yumurta akı akıntım cuma akşam ve cumartesi akşam geldi.. cumartesi günü sabah doktora gittim kaç mm diye 1 sağda 1 solda 16mm yum olduğunu söyledi. Yumlar 18mmden sonra çatlıyor ama benimkiler genelde 19-20mmden sonra çatlıyorlar.Bende PCO var Klomen vermişti normalde büyüme döneminde günde 1-1.5 mm büyürken klomenle günde 2mm büyüyorlar. O yüzden dün akşam çatladığını düşünüyorum. Tabi bu işler matematikle olmuyor. Rabbim OL diyecek olacak.
Dün akşam çok ağrım oldu ama bugün ara ara devam ediyor o yüzden emin olamadım. Çatlasınlar artık yoksa ben çatlayacam :rolleyes:

ne kadar da umudum vardı tüm belirtiler vardı artık hiçbirini umursamıycam
Canim sen tabi kendini daha iyi bilirsin ama uzulme. Ben de onu diyecektim kendini cok dinleme bundan sonra. Hamilelik sen de biliyorsun ki cok bagira bagira gelmiyo aslinda adet oncesi cok belirtisi yok. Bir de sana tavsiyem bir dr.a git canim kasiklarin agriyor ya hani kontrol ettirmis olursun. Benim de gelecek buyuk ihtimalle ve ben bir dahaki ay biraz daha rahat olmayi deniycem cok stres yapiyoruzz:(

ben dün yaptırdım hiç bişey çıkmadı doktor rahim filmi istedi ama çok korkuyorum :KK43:
canım ben bu ay rahim filmi çekindim hemde anestezisiz. Korkacak bir şey yok. Zaten ufak iğne yapıp biraz bölgesel uyuşturuyor. Ergenlikte yaşadığın ilk adet sancısı gibi bir sancı oluyor 1dk sabretmek lazım sonrasında ağrı olmuyor. Bide ben özelde yaptırdım devlete güvenemedim bu konuda. Doktorun da eli hafifti hem daha hızlı randevu aldım. İlk sıvı verdiklerinde tüpler doldu ama boşluğa taşmadı bi daha verdi o zaman tamamen boşluğa çıktı. Bide benim rahim ağzında yara varmış ve rahmim tersmiş onu öğrendim.

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    35,6 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar bana son durumlarınızı bildirir misiniz lütfen??? Listede yer almak istemiyorsanız lütfen silmemi belirtin. Yeni BAT varsa yazın. Sapık gibi profillerinize girip bilgi toplamak istemiyorum artık :KK53:

K kubito - ? Haziran
@hicran17 - ? Haziran
Ogemibirgungelecek Ogemibirgungelecek - ? Haziran
@Enise54 - ? Haziran
@xDerinMavix - ? Haziran
@cilekli_sut - ? Haziran
@angelkf - ? Haziran
@26guzel26 - ? Haziran
@zeplin88 - ? Haziran
@aylinelfin - ? Haziran

Bu hanımlarımız da regl oldu mu güzel haber var mı hiçbir bilgi bulamadım.
@Liss - 21 Mayıs ?
@aylaege - 23 Mayıs ?
@Hijyenik - 26 Mayıs ?
@eysaih - 27 Mayıs ?
@Zilan92 - 28 Mayıs ?
@-Lidya- - 29 Mayıs ?
@Londoner_ - 30 Mayıs ?
@Aycinimo - 30 Mayıs ?
:)) Benim de bat 21 haziran
Hsg ,klomen, catlatma iğnesi, inofolic, keçiboynuzu kuru vs ile hazırlıklar başladı hadi bakalim

Back