• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

kan ver anında çıkar kesin çözüm: ))) ben 1 hafta kala öğrenmıştım oğlumda. 21.gunu devırınce kanda çok rahat çıkıo, hayırlı haberlerıni alırız ınşl.

kızlar ya ben sabah idrariyla test yaptim cok az ikinci cizgi gozukuyo sonra gittim pahali testlerden aldim oda oyle oldu ama cok belli degil camın yaninda gorebiliyorum ikinci cizgileri Adetimede daha 5 gun var şimdiye kadarki aylarda okadar test yaptim hic boyle cikmamişti insallah vardir ya bakalim carsamba tekrar yapicam... varmi boyle adet oncesinde zar zor gozuken ikinci cizgilerden sonra pozitif olan
Testin fotosu varsa atsana canım bi bakalım. Ama öncesinde yaptığın için silik çıkması normal adetin bikac gün geçtikten sonra yap daha belirgin çıkıyor bende öyle olmuştu

Sanmiyorum canim ben dun test yaptim negatif:KK43: yani olsa cokk silik cikiyor buyuk ihtimalle. Hayirlisi bakalim ben simdiden obur aya plan yapar oldum
Ben de adet günümde yapmıştım yani 3 gün önce ve negatifti.. Halâ da adet olmadım hamile olsam kesin çıkardı değil mi testte :(

Testin fotosu varsa atsana canım bi bakalım. Ama öncesinde yaptığın için silik çıkması normal adetin bikac gün geçtikten sonra yap daha belirgin çıkıyor bende öyle olmuştu
Benim adetim 3 gün geçti çıkar mı testte canım sence kesin :(

kızlar ya ben sabah idrariyla test yaptim cok az ikinci cizgi gozukuyo sonra gittim pahali testlerden aldim oda oyle oldu ama cok belli degil camın yaninda gorebiliyorum ikinci cizgileri Adetimede daha 5 gun var şimdiye kadarki aylarda okadar test yaptim hic boyle cikmamişti insallah vardir ya bakalim carsamba tekrar yapicam... varmi boyle adet oncesinde zar zor gozuken ikinci cizgilerden sonra pozitif olan

Canım inşallah hamilesindirr :)
Bende yarın sabah idrar testi yapacam inşallah hamileyimdir ama bişey hissetmiyorum hafiften bulantım ve bel ağrım var belki de çok dinliyorum kendimi :(

Cnm fotografta belli olmuyo carsamba tekrar yapicam varsa daha belirgin olur zaten ozaman atarim foto... sende ilk adet gunu oncesimi yapmistin??

Kızlar bugün yarın çatlar yumurta. 2 hafta nasıl geçecek şimdi

Back