15.günüm bugün benim yumurta akı sıvıdan sonra çatlaması 1-2 günü buluyor ama dün çatladı bence. Havuç yiyorum bol bol :)benim de normalde 12. gün akıntı olur ve akşamına çatlar
ama 12. günüm bugün ama akıntı falan yok :)
Sakın olmaya çalış tatlim daha sonra trkrar yedirirsin olmazsa tabi anne olmadan anlayam ama yinede onun sana ihtiyacı var ve gulmeneAyy kizlar su an kizima kahvalti vermeye calisiyorum agzinda tutuyor yutmuyor ben kuplere binmis vaziyetteyim
15.günüm bugün benim yumurta akı sıvıdan sonra çatlaması 1-2 günü buluyor ama dün çatladı bence. Havuç yiyorum bol bol :)
Sakın olmaya çalış tatlim daha sonra trkrar yedirirsin olmazsa tabi anne olmadan anlayam ama yinede onun sana ihtiyacı var ve gulmeneAyy kizlar su an kizima kahvalti vermeye calisiyorum agzinda tutuyor yutmuyor ben kuplere binmis vaziyetteyim
Ben ayniyim canim hicbir degisiklik yok. He iki gun once test yaptim adete 4 kala negatif cikti zaten bekliyordum cunku bu ay belirtim sifir yineİnşallah canım sen ne durumdasın
Canım hayırlısı olsun. Sabretmek gerek, insallah en güzel zamanda gelir bebeginKızlar tam iki hafta oldu regl olamıyorumBu sabah da test yaptım ama negatif zamanında olsaydım bu hafta aşılama yapılmış olacaktı. Allah bizi çok büyük bir sınavdan geçiriyor
YeşiiiiimOyle demeee umidi kesmiyoruz gormeden :) Benim de 5 gun kalmis bu sabah sacma bi sekilde uyari geldi telefondan o anda 'aaaa 5 gun mu varmis yaaa' dedim dustu aklima2-3 gundur felaket bi bel ve kasik agrisi var,cok yoruldum diye dusunuyorum hayirlisi olsun hakkimizda bakalim. Ama bu ay olursa esime de harika bi supriz olacak yildonumumuzde :)
Kızlar merhaba bugün 19. Gün ve ovu testi sonucu bu. Geç mi yumurtladım ben şimdi anlamadım ya ne stresliymiş bu ovu. Testi elimdekiler bitince bi daha almıcam valla.
Yani yaşadıysamda haberim yok yakalayamadım. Kendisiyle karşılaşamadım bu aycanım sen bu zamana kadar hiç yumurta akı kıvamında akıntı yaşamadın mı?
aynen dostum kımse bılmıyor bu durumu eşim de söylemıyor (çok pis tembihledim: )) iyi ki sizler varsınızcanım sen o dönemi atlatmışsın o yüzden ne zaman istersen artık:)
ayy neleri konuşur olduk
vallahi etrafıma sorup anlatamadıklarımı sizinle konuşuyorum kızlar çok iyi geliyorsunuz bana
Yani yaşadıysamda haberim yok yakalayamadım. Kendisiyle karşılaşamadım bu ay
Bisi sorcam kafama takildi az once okurken sen yazmistin sanirim yumurta aki siviya dondukten sonra bir iki gunu buluyor diye eger oyleyse ben kacirdim bu ay cunku 16. Gun sivi oldu ve o gun son kez degerlendirdikkkbizim 4. deneme 6. deneme de olumsuz olursa eşim doktora gidecek
ben gittim sıkıntı yoktu ama eşim gitmedi daha inşallah bekletmez daha fazla :)
Kızlar bana son durumlarınızı bildirir misiniz lütfen??? Listede yer almak istemiyorsanız lütfen silmemi belirtin. Yeni BAT varsa yazın. Sapık gibi profillerinize girip bilgi toplamak istemiyorum artık
K kubito - ? Haziran
H hicran17 - ? Haziran
Ogemibirgungelecek - ? Haziran
Enise54 - ? Haziran
X xDerinMavix - ? Haziran
cilekli_sut - ? Haziran
angelkf - ? Haziran
2 26guzel26 - ? Haziran
zeplin88 - ? Haziran
A aylinelfin - ? Haziran
Bu hanımlarımız da regl oldu mu güzel haber var mı hiçbir bilgi bulamadım.
L Liss - 21 Mayıs ?
aylaege - 23 Mayıs ?
Hijyenik - 26 Mayıs ?
E eysaih - 27 Mayıs ?
Zilan92 - 28 Mayıs ?
-Lidya- - 29 Mayıs ?
L Londoner_ - 30 Mayıs ?
@Aycinimo - 30 Mayıs ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?