• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Cnm fotografta belli olmuyo carsamba tekrar yapicam varsa daha belirgin olur zaten ozaman atarim foto... sende ilk adet gunu oncesimi yapmistin??
Yok adetim 5 gün geçtikten sonra yapmıştım canım sen tekrar yap testini insalahh hamilesindir niyeyse benim içime sen hamileymisin gibi doğdu :anneadayı:

sevgili arkadaşlarım şimdi size bi soru :) biliyosunuz 11 .gun pozitif olan ovu testım 12.gün silikleşti yanı yumurtladım.11-12-14. gunlerı değerlendırdık...devam etmeye gerek varmı??? 28 gunde bi adet gördüğüm için 14. gun yumurtlarım sanıyordum..değilmiş..valla 3 kere bıle baydı..sizce napiyim ?? bu arada ovu test devam ettım hergun silik çıkıyo yanı yumurtlamayı doğru yakaladığımı düşünüyorum.şimdiden tşk ederım.

Kızlar tam iki hafta oldu regl olamıyorum :( Bu sabah da test yaptım ama negatif :( zamanında olsaydım bu hafta aşılama yapılmış olacaktı. Allah bizi çok büyük bir sınavdan geçiriyor :(

Test yapsan cikar buyuk ihtimalle cnm insallah yerlesme kanamasidir o

İnşallah canım bende ondan şüphelendim ama hava değişiminden de olmuş olabilir yarın sabah test yapacam pozitif çıkarsa havalara uçabilirim sanırım okadar heycanlıyım kii :)

sevgili arkadaşlarım şimdi size bi soru :) biliyosunuz 11 .gun pozitif olan ovu testım 12.gün silikleşti yanı yumurtladım.11-12-14. gunlerı değerlendırdık...devam etmeye gerek varmı??? 28 gunde bi adet gördüğüm için 14. gun yumurtlarım sanıyordum..değilmiş..valla 3 kere bıle baydı..sizce napiyim ?? bu arada ovu test devam ettım hergun silik çıkıyo yanı yumurtlamayı doğru yakaladığımı düşünüyorum.şimdiden tşk ederım.
canım sen o dönemi atlatmışsın o yüzden ne zaman istersen artık:)
ayy neleri konuşur olduk:bicak:
vallahi etrafıma sorup anlatamadıklarımı sizinle konuşuyorum kızlar çok iyi geliyorsunuz bana:KK200:

Canım tam olması gereken günleri degerlendirmissin umarım tutmuştur :) bence gerek yok ama zor olmazsa gün aşırı olması daha iyi tabii :)

Back