• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

benim de normalde 12. gün akıntı olur ve akşamına çatlar

ama 12. günüm bugün ama akıntı falan yok :)
15.günüm bugün benim yumurta akı sıvıdan sonra çatlaması 1-2 günü buluyor ama dün çatladı bence. Havuç yiyorum bol bol :)

15.günüm bugün benim yumurta akı sıvıdan sonra çatlaması 1-2 günü buluyor ama dün çatladı bence. Havuç yiyorum bol bol :)

canım ben de bulmuyor ya hepsi aynı gün gerçekleşiyor hem ovu testinden hem de akıntıdan anladım ben bunu

tabii bu geçen ayki durum belki bu ay farklı olur :)

slm kızlar dün bekledeğim adetim gelmedi hep adet oldum olacam hissi var lavaboya gidiyorum yok bekliyorum:KK51:

Kızlar benim de 1 2 gün var belirti yok sadece sabah namazına kalktıgimda sol tarafa kaşığı ma biri bıçak saplandı gibi saniyelik ağrı girdi uzandım bu kez sağda ama daha hafif bir ağrı oda saniyelik. Böyle bi r Belirti varmıdır bir fikrim yok

Kızlar merhaba bugün 19. Gün ve ovu testi sonucu bu. Geç mi yumurtladım ben şimdi anlamadım ya ne stresliymiş bu ovu. Testi elimdekiler bitince bi daha almıcam valla.

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    26,2 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar tam iki hafta oldu regl olamıyorum :KK43: Bu sabah da test yaptım ama negatif :KK43: zamanında olsaydım bu hafta aşılama yapılmış olacaktı. Allah bizi çok büyük bir sınavdan geçiriyor :KK43:
Canım hayırlısı olsun. Sabretmek gerek, insallah en güzel zamanda gelir bebegin :KK68:
Oyle demeee umidi kesmiyoruz gormeden :) Benim de 5 gun kalmis bu sabah sacma bi sekilde uyari geldi telefondan o anda 'aaaa 5 gun mu varmis yaaa' dedim dustu aklima :KK70: 2-3 gundur felaket bi bel ve kasik agrisi var,cok yoruldum diye dusunuyorum hayirlisi olsun hakkimizda bakalim. Ama bu ay olursa esime de harika bi supriz olacak yildonumumuzde :) :KK200:
Yeşiiiiim:KK200:
Benim bu ay olmayacak, yumurtlama günlerini degerlendiremedik ama sen güzel haber getirirsin belkiii, BAT'daş da olmustuk ama neyse artık :)
Senin cok güzel bir güne denk geliyormus bak insallah olur bu ay :)

Kızlar merhaba bugün 19. Gün ve ovu testi sonucu bu. Geç mi yumurtladım ben şimdi anlamadım ya ne stresliymiş bu ovu. Testi elimdekiler bitince bi daha almıcam valla.

canım sen bu zamana kadar hiç yumurta akı kıvamında akıntı yaşamadın mı?

Kızlar bana son durumlarınızı bildirir misiniz lütfen??? Listede yer almak istemiyorsanız lütfen silmemi belirtin. Yeni BAT varsa yazın. Sapık gibi profillerinize girip bilgi toplamak istemiyorum artık :KK53:

K kubito - ? Haziran
H hicran17 - ? Haziran
Ogemibirgungelecek Ogemibirgungelecek - ? Haziran
Enise54 Enise54 - ? Haziran
X xDerinMavix - ? Haziran
cilekli_sut cilekli_sut - ? Haziran
angelkf angelkf - ? Haziran
2 26guzel26 - ? Haziran
zeplin88 zeplin88 - ? Haziran
A aylinelfin - ? Haziran

Bu hanımlarımız da regl oldu mu güzel haber var mı hiçbir bilgi bulamadım.
L Liss - 21 Mayıs ?
aylaege aylaege - 23 Mayıs ?
Hijyenik Hijyenik - 26 Mayıs ?
E eysaih - 27 Mayıs ?
Zilan92 Zilan92 - 28 Mayıs ?
-Lidya- -Lidya- - 29 Mayıs ?
L Londoner_ - 30 Mayıs ?
@Aycinimo - 30 Mayıs ?

canım sen o dönemi atlatmışsın o yüzden ne zaman istersen artık:)
ayy neleri konuşur olduk:bicak:
vallahi etrafıma sorup anlatamadıklarımı sizinle konuşuyorum kızlar çok iyi geliyorsunuz bana:KK200:
aynen dostum kımse bılmıyor bu durumu eşim de söylemıyor (çok pis tembihledim: )) iyi ki sizler varsınız:spor:

hala adet olmadım dün kan testi yaptrdm negatif çıktı adeti beklyrm

bizim 4. deneme 6. deneme de olumsuz olursa eşim doktora gidecek

ben gittim sıkıntı yoktu ama eşim gitmedi daha inşallah bekletmez daha fazla :)

bizim 4. deneme 6. deneme de olumsuz olursa eşim doktora gidecek

ben gittim sıkıntı yoktu ama eşim gitmedi daha inşallah bekletmez daha fazla :)
Bisi sorcam kafama takildi az once okurken sen yazmistin sanirim yumurta aki siviya dondukten sonra bir iki gunu buluyor diye eger oyleyse ben kacirdim bu ay cunku 16. Gun sivi oldu ve o gun son kez degerlendirdikkk:(

Kızlar bana son durumlarınızı bildirir misiniz lütfen??? Listede yer almak istemiyorsanız lütfen silmemi belirtin. Yeni BAT varsa yazın. Sapık gibi profillerinize girip bilgi toplamak istemiyorum artık :KK53:

K kubito - ? Haziran
H hicran17 - ? Haziran
Ogemibirgungelecek Ogemibirgungelecek - ? Haziran
Enise54 Enise54 - ? Haziran
X xDerinMavix - ? Haziran
cilekli_sut cilekli_sut - ? Haziran
angelkf angelkf - ? Haziran
2 26guzel26 - ? Haziran
zeplin88 zeplin88 - ? Haziran
A aylinelfin - ? Haziran

Bu hanımlarımız da regl oldu mu güzel haber var mı hiçbir bilgi bulamadım.
L Liss - 21 Mayıs ?
aylaege aylaege - 23 Mayıs ?
Hijyenik Hijyenik - 26 Mayıs ?
E eysaih - 27 Mayıs ?
Zilan92 Zilan92 - 28 Mayıs ?
-Lidya- -Lidya- - 29 Mayıs ?
L Londoner_ - 30 Mayıs ?
@Aycinimo - 30 Mayıs ?

Ben bu konuyu aradım ve bulamadım biliyor musun canım iyi ki etiketledin.
28 mayısta regl oldum ben.
Bat 25 haziran.

Back