- 31 Temmuz 2015
- 98
- 32
- 27
-
- Konu Sahibi environmentaleng
evet tek bir fotograf gözüküyor albümde alti fotograf var ama sadece uzun kollu tüllü gelinlik var canim oo da guzelde ben olsam straplez veya askili alirdimağustos başı gel buyur
senin ne zaman. ay çok daraldım yemin ederim herşey güzel olsun istiyorum ama çok yoruluyorum. Gelinlik modelleri paylaşalım ben albüm yaptım ama kimse görememiş neden acaba
nereye gittiniz mi cnm balayına nelere dikkat etmeli valizde neler olmalıKızlar benim evliliğim şuan çok taze :) Balayından yeni geldik sayılır ve çok güzel bir balayı geçirdik . Gitmeden önce çok araştırdım o yüzden tatille ilgili baya bir deneyim edindim :) Sormak istedikleriniz varsa yardımcı olurum zevkle .. :)
Kızlar benim evliliğim şuan çok taze :) Balayından yeni geldik sayılır ve çok güzel bir balayı geçirdik . Gitmeden önce çok araştırdım o yüzden tatille ilgili baya bir deneyim edindim :) Sormak istedikleriniz varsa yardımcı olurum zevkle .. :)
Merhaba canım , benimde bu yaz düğünüm . Hemen hemen evimi falan kurdum çok stresli geçiyor ama balayını bile %70 indirimli erken rezervasyon ayarladık . Balayı için çok araştırma yaptım ve uygun fiyata ayarladık okonuda balayı düşünürsen çok iyi bildiğm yerler var yine düşünürsen özelden de yazabilirsin yardımcı olurum
Kapodakya balayı paketi aldık , zaten balayı çifttiyiz diye gittiğimizde odamız süslenmiş özel meyze tabakları , özel içecekler ve aynı zamanda otelin rehberi Göreme, Avanos, Ürgüp, Zelve,Uçhisar, Derinkuyu, Ihlara ve Soğanlı heryeri gezdirdi , çok iyidi kızlar
burada evlendim geldim yazmışsın, başka bir konuda düğünün bu yaz olacağını yazmışsın, başka bir konuda yurtdışı balayı ayarladığını yazmışsın...
sen neyin kafasındasın?
hayırlı olsun o da hallolur hiç canını sıkma tatlımMayıs 2016 geliniyim. Her şey hazır. Gelinlik, ayakkabı, balayı, salon, tüm çeyizler ama ev yok! Çünkü yaşayacağımız yer henüz belli değil. Tayin meselesi elimizi ayağımızı bağlıyor. Ev kurmadan evleniyoruz, bir süre ayrı kalacağız, inşallah yazın ya oraya ya buraya ev kuracağız. Hayırlısı artık.
merhaba kızlaarr nasılsınızz? :)
iyiyim ben de çok şüküür spordan geldim şimdii :)iyiyim canım sağolasın sen nasılsın ?
arkadaslar bu sarki dans icin guzel mi? kirac hayraniyimda :)
tesekkür ederim canim sevindim o zman :)Çok güzelmiş şarkııı bayıldım
Bence olabilir canım
hangi şarkı bende görünmüyor daEylül 18 geliniyim kısmetse. :)