2016 gelinleri

ağustos başı gel buyur
senin ne zaman. ay çok daraldım yemin ederim herşey güzel olsun istiyorum ama çok yoruluyorum. Gelinlik modelleri paylaşalım ben albüm yaptım ama kimse görememiş neden acaba
evet tek bir fotograf gözüküyor albümde alti fotograf var ama sadece uzun kollu tüllü gelinlik var canim oo da guzelde ben olsam straplez veya askili alirdim

Kızlar benim evliliğim şuan çok taze :) Balayından yeni geldik sayılır ve çok güzel bir balayı geçirdik . Gitmeden önce çok araştırdım o yüzden tatille ilgili baya bir deneyim edindim :) Sormak istedikleriniz varsa yardımcı olurum zevkle .. :)

nereye gittiniz mi cnm balayına nelere dikkat etmeli valizde neler olmalı

Kapodakya balayı paketi aldık , zaten balayı çifttiyiz diye gittiğimizde odamız süslenmiş özel meyze tabakları , özel içecekler ve aynı zamanda otelin rehberi Göreme, Avanos, Ürgüp, Zelve,Uçhisar, Derinkuyu, Ihlara ve Soğanlı heryeri gezdirdi , çok iyidi kızlar

burada evlendim geldim yazmışsın, başka bir konuda düğünün bu yaz olacağını yazmışsın, başka bir konuda yurtdışı balayı ayarladığını yazmışsın...

sen neyin kafasındasın?

Mayıs 2016 geliniyim. Her şey hazır. Gelinlik, ayakkabı, balayı, salon, tüm çeyizler ama ev yok! Çünkü yaşayacağımız yer henüz belli değil. Tayin meselesi elimizi ayağımızı bağlıyor. Ev kurmadan evleniyoruz, bir süre ayrı kalacağız, inşallah yazın ya oraya ya buraya ev kuracağız. Hayırlısı artık.

hayırlı olsun o da hallolur hiç canını sıkma tatlım

2016 kasım geliniyim hayırlısıyla 13 kasım olacak :)) Gülben ergenin cok eski bi şarkısı teşekkür ederimi yapacagım düğü. Şarkısıı

Herkese hayırlı olsun benim de 25 mayıs da düğünüm zor valla maddiyat yönünden çok zorluyor onu al bunu al derken battık Gelinlik hazır aldım izmirde zor olmuyor bulmak gelinlik mağazası heryer.Mobilyalar da alındı.Biz düğün salonuna karşılıklı merdivenlerden inerek gireceğiz orda çalcak olan parçayı daha tam olarak bulamadım.Bir sözsüz melodi olsun diyorum geçen dinlerken kayahanla eşinin söylediği seninle herşeye varım ben olsun diyorum bir amelie jy suis jamais alle mi olsun diyorum aklım karışık ama merdivenlerden inince dans müzigi olarak baha gülü susuz seni aşksız bırakmam olcak diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…