2016 gelinleri

slmlar benimde nasipse temmuzda olacak.
kızlar sizce geline en çok hangi saç modeli yakışıyo ( yani yüksek topuzmu maşalı topuzmu salık saçmı düşük topuzmu vs)

slmlar benimde nasipse temmuzda olacak.
kızlar sizce geline en çok hangi saç modeli yakışıyo ( yani yüksek topuzmu maşalı topuzmu salık saçmı düşük topuzmu vs)
yüz tipine de bağlı tabiki canım ama ben en çok yüksek balerin topuzu yakıştırıyorum duvak ön planda oluyo dağılma bozulma derdi yok :)

yüz tipine de bağlı tabiki canım ama ben en çok yüksek balerin topuzu yakıştırıyorum duvak ön planda oluyo dağılma bozulma derdi yok :)
evet haklısın yü çok önemli ama kuaförün el becerisi iyiyse bişekilde modeli yüze göre uyarlayabiliyo modeli biaz yumuşatarak.
ben kendime hiç bişey yakıştırmıyorum çok kararsızım oyüzden

Çoook şükür 25 ağustosta ankarada olacak düğün tarihini aldık salonu tuttuk oh bee rahatladım inanın ama aşırı aşırı aşırı heyecan bastı beni size anlatamam

ağustos başı gel buyur
senin ne zaman. ay çok daraldım yemin ederim herşey güzel olsun istiyorum ama çok yoruluyorum. Gelinlik modelleri paylaşalım ben albüm yaptım ama kimse görememiş neden acaba
nisanda benimde daha vakit var ya neden bu kadar sıkıştın ki sen

nişanlımla ben uğraşıyorum sadece. bide ben fazla detaycıyım oyüzden fazla kafa yoruyorum herşeye. ay çok az kalmış sana gelinliğin hazırdır oaman nasıl bişey
hazır sayılır halı perde falan kaldı şimdilik onlarda hallolur da vaktin var şimdiden darlama adamı yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…