- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 38
-
- Konu Sahibi environmentaleng
KIZLAR KONU OLUŞTRDUMYENİ KONUMUZUN ADRESİ
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lilik-heyecanlari-geri-sayim-baslasin.885056/
Panoya katlmak isteyenler açıklamalı bilgi yazın yaş ve şehir de belirtelim :)
Canım aylara gelinlerin isimleri ve sadece düğn tarihi mi yazsak yoksa kişilerin senn yazdığın gibi tüm bilgileri mi yazsak bende karar veremedim yeni konuya gelsene ona göre düzenleyimhangi bilgileri yazalım :) ben hepsini yazıyorum sen ayıkla
İsteme: 29.10.2015
Nişan: 31.10.2015
Nikah: 30.11.2015
Kına-Düğün=? ağustos/eylül 2016
bende şubat ayından beri nişanlıyım canım düğünde 30.04.2016 Allahın izniyle :))Şubat ayından beri nişanlıyım :)
bende şubat ayından beri nişanlıyım canım düğünde 30.04.2016 Allahın izniyle :))
ooo hadi hayırlısı olsun canım gelinliği halletmişsin benimde bindallı tamam ama gelinliği diktirmeye şubatta gitcez birden heycan basıyo zaman yaklaşıyo gerçektenBen geldim kızlaar dün gelinliğimi bindallımı aldık hepsini. Bindallıda yeşil renk hiç düşünmüyordum yeşil seçtim. Gelinliğimde A kesim üst kısmında çiçekler var ama abartı görünmüyor tam ilk bahar gelinliği
Bindallıyı nasıl aldın canım. Şubata ne kaldı ki şurda sonra gelsin provalarooo hadi hayırlısı olsun canım gelinliği halletmişsin benimde bindallı tamam ama gelinliği diktirmeye şubatta gitcez birden heycan basıyo zaman yaklaşıyo gerçekten
bindallıyı içi elbise canım mor renk çok tatlı üstünede kaftan giyiyorum ben abiye almıcam bidaha hem masraf hem git değiş üstünü stres gerek yok bence :)Bindallıyı nasıl aldın canım. Şubata ne kaldı ki şurda sonra gelsin provalar
Güle güle giy inşallah. Bende öyle aldım yeşil renk içi elbise üstüne kaftanbindallıyı içi elbise canım mor renk çok tatlı üstünede kaftan giyiyorum ben abiye almıcam bidaha hem masraf hem git değiş üstünü stres gerek yok bence :)
Kızlaar bana yardım edin süpürge, tost makinesi konusundaCadiKelebek limoncicegii @sfye41 @Vatanseverr B burjuvas MissGamzeli
merhaba ben de ceyiz olayına yeni başlayacağım milleti gördükçe telaş yapıyorum nasıl olsa biz alıyoruz çok abartmaya ne gerek var ihtiyaç oldukça alacağız...Kızlar ya iki yıldır birçok şey aldım ama hala çeyiz boş gibi geliyor bana.. Facebookta bir sayfada yeni gelin evleri paylaşılıyor mesela, bakıyorum yığınla eşya var. Mutfakta kaç tane çay bardağı takımı var mesela.. Benim misafir için kesme bardaklarım ve günlük kullanacağım düz çay bardaklarım var sadece.. Bu sadece bir örnek. Aynı şekilde su bardakları da öyle.. Millet kaç çeşit takım almış. Siz nasıl yaptınız?
Aynen canım, ileride belki hoşuma giden bir şey olacak ama evde yığınla olduğu için alamayacağım. O yüzden ben sadece gerekli şeyleri gerekli miktarda alıyorum. Günlük ve misafirlik olarak birer takım mesela..merhaba ben de ceyiz olayına yeni başlayacağım milleti gördükçe telaş yapıyorum nasıl olsa biz alıyoruz çok abartmaya ne gerek var ihtiyaç oldukça alacağız...
Allah tamamına erdirsin canım.. Biz de eylül gibi düşünüyoruz ama tarihi falan ancak yaza belli olur heralde.. Çok erken değil mi salon bakmak ya da tarih almak için?Selam bende 2016 geliniyim inşallah :) temmuz düşünüyorduk fakat nişanlım Karadenizli ve fındık zamanları oluyorbu yüzden Allah nasip ederse 17 eylül düğün tarihimiz olacak.. Yarın salon bakmaya gideceğiz bizde
İstanbul'da oturuyoruz canım şimdiden yerler doluyor bende öyle söylemiştim.. Nişanım ekimdeydi benim temmuzda tuttum ama zar zor yani 29 ekime sıkıştırdık haftaiçine . Geçen bi salona baktık temmuzun bi kaç günü tutulmuş bile şimdiden.. Zaten şuan fiyat araştırmasındayız hemen tutamayız yılbaşından sonraya .. :) Bide bizim şöyle bir durum var.. Dayım şehirdışında oturuyor bayramdan bayrama gelebiliyorlar buraya. Ancak bayram iziniyle gelip düğünüme de kalıp öyle dönebilir. Yani 17 eylülden başka birgün kurtarmıyor biziAllah tamamına erdirsin canım.. Biz de eylül gibi düşünüyoruz ama tarihi falan ancak yaza belli olur heralde.. Çok erken değil mi salon bakmak ya da tarih almak için?
Ben de planlı yaşamayı severim, netlik olması lazım yani.. Gel gör ki daha bir şey konuşulmadı ve ne zaman konuşulacak onu da bilmiyorum. Ben uzaktayım görevim gereği, nişanlım da askerde, nisanda dönecek. Ben de temmuzda döneceğim işte..Bir de ben herzaman net birşeye göre hareket etmeyi severim.. Gün kesinleşsin ki ben şimdiden erken rezervasyondan yararlanıp balayımı ayırtacağım. Hazırlığımı ona göre yaya yaya yapacağım :) 4 yıldır beraberiz nişanlımla o askerdeyken bol bol çeyiz yaptım çoğu şeyim hazır çok şükür beyaz eşyalarımı mobilyalarımı evi tuttuğumuzda alacağız inş.
Hadi ya allah kavuştursun canım.. Belirsizlik de yoruyor insanı. Temmuzdan sonra üç ay içinde halledersiniz bence.. Ama bayramı vs onları da düşünün öyle planınızı yapın canım.Ben de planlı yaşamayı severim, netlik olması lazım yani.. Gel gör ki daha bir şey konuşulmadı ve ne zaman konuşulacak onu da bilmiyorum. Ben uzaktayım görevim gereği, nişanlım da askerde, nisanda dönecek. Ben de temmuzda döneceğim işte..
Off off valla düşününce içim sıkılıyor çünkü planlı yaşayan biriyim. Plan yapmadan çarşıya bile çıkmam ben.. Eylülde de bayram var, okul var, ne olacak bilmem. Benim hayalim hep yazın olacağıydı, en geç ağustos diyordum. Nişanlım ben askerden dönünce maddi olarak kendimi toparlamam lazım eylülden önce olmaz diyor.Hadi ya allah kavuştursun canım.. Belirsizlik de yoruyor insanı. Temmuzdan sonra üç ay içinde halledersiniz bence.. Ama bayramı vs onları da düşünün öyle planınızı yapın canım.