2016 gelinleri

bende arcelikle bosch karşılaştırması yapıyodum kac gündür.
fiyat olarak da sanki daha uygun gibi bosch

Arçelik kullanan yok çevremde o yüzden yorum yapamıyorum kuzum ama dediğim gibi bosch bir gelenek haline geldi bizim ailede :) Boschun her cebe uygun ürünü var tabiki özelliklerine göre değişiyor

Arçelik kullanan yok çevremde o yüzden yorum yapamıyorum kuzum ama dediğim gibi bosch bir gelenek haline geldi bizim ailede :) Boschun her cebe uygun ürünü var tabiki özelliklerine göre değişiyor

benim kardeşim arçelik aldı memnun. amcamın kızı da 2008 senesinde evlendi tüm beyaz eşya arcelik hic sıkıntı yaşamadıgını söylüyo o da.
bide fiyat araştırmam şöyle; arçelikle bosch hemen hemen özellikleri birbirine yakın ürünler toplamı arçelikte 7bin küsür , boschta 5bin küsür tuttu. nişanlım arçelikten yana ama benimde nedense bosch alasım var :)

benim kardeşim arçelik aldı memnun. amcamın kızı da 2008 senesinde evlendi tüm beyaz eşya arcelik hic sıkıntı yaşamadıgını söylüyo o da.
bide fiyat araştırmam şöyle; arçelikle bosch hemen hemen özellikleri birbirine yakın ürünler toplamı arçelikte 7bin küsür , boschta 5bin küsür tuttu. nişanlım arçelikten yana ama benimde nedense bosch alasım var :)

Aaa ben bosch diğer markalardan daha pahalıdır diye düşünüyordum hep :)
Bizde hepsini 8 bine aldık epey pahalıya geldi ama a+++ aldık hepsini.
Beyaz eşya gerçekten şans işi.
İçine sineni al sen bence :)

Aaa ben bosch diğer markalardan daha pahalıdır diye düşünüyordum hep :)
Bizde hepsini 8 bine aldık epey pahalıya geldi ama a+++ aldık hepsini.
Beyaz eşya gerçekten şans işi.
İçine sineni al sen bence :)

buzdolabı camasır mak. bulaşık mak. bide ocak bizim alcaklarımız. benim baktıklarım da iyisiydi aslında :) senin ne var icinde daha mı cok acaba senin eşyan

buzdolabı camasır mak. bulaşık mak. bide ocak bizim alcaklarımız. benim baktıklarım da iyisiydi aslında :) senin ne var icinde daha mı cok acaba senin eşyan
Daha çok değil aslında
Çamaşır makinesi, buzdolabı, bulaşık makinesi, elektrikli süpürge.
Düşün ocakta içinde değil bizim. Biraz pahalıya geldi ama hepsi içime sindi

Daha çok değil aslında
Çamaşır makinesi, buzdolabı, bulaşık makinesi, elektrikli süpürge.
Düşün ocakta içinde değil bizim. Biraz pahalıya geldi ama hepsi içime sindi

arçelikte mesela buzdolabını 3binlik olanı begendim. çamaşır mak. kurutmalı olanı begendim. ocak da cam ocaktı.
orda fiyatlar 7bini buldu.
ama boschta daha iyisini belkide ben görmedim. bide netten baktım sadece. belki fiyat farkı o şekilde de değişebilir :)

arçelikte mesela buzdolabını 3binlik olanı begendim. çamaşır mak. kurutmalı olanı begendim. ocak da cam ocaktı.
orda fiyatlar 7bini buldu.
ama boschta daha iyisini belkide ben görmedim. bide netten baktım sadece. belki fiyat farkı o şekilde de değişebilir :)
Biz taksitle peşin fiyatına aldık canım ona rağmen pahalıydı
Buzdolabı 3500 falandı yani
E süpürgem de 1200 tl olduğu için onunda etkisi var :KK22:
Senin aldığın fiyatta çok iyiymiş ocak dahil olması güzel.
Çevrende arçelik kullanan da varmış memnunlarsa alabilirsin bence
Ben evime alacağım tabağı bardağı bile araştıran bir insan olduğum için beyaz eşyalara da 1 ayda falan karar vermiştim :KK45:

Biz taksitle peşin fiyatına aldık canım ona rağmen pahalıydı
Buzdolabı 3500 falandı yani
E süpürgem de 1200 tl olduğu için onunda etkisi var :KK22:
Senin aldığın fiyatta çok iyiymiş ocak dahil olması güzel.
Çevrende arçelik kullanan da varmış memnunlarsa alabilirsin bence
Ben evime alacağım tabağı bardağı bile araştıran bir insan olduğum için beyaz eşyalara da 1 ayda falan karar vermiştim :KK45:

bizde gidip magazalarda gezerek bakarsak fikrimiz daha da netleşir inş.
senin eşyaların da hayırlı ugurlu olsun inş :) Allah güle güle kullanmayı nasip etsin

bizde gidip magazalarda gezerek bakarsak fikrimiz daha da netleşir inş.
senin eşyaların da hayırlı ugurlu olsun inş :) Allah güle güle kullanmayı nasip etsin

Sağol canım amin inşallah hepimize.
Ben önce internetten beğendim, sonra mağazaya gidip canlı canlı gördük
İnternette beğendiklerimi mağazada beğenmedim mesela orda fikrim değişti
Bence de gidip mağazadan bakın çok daha iyi olur, internetten bakınca insanın kafası karışıyor

slm canlarım bende 13 ekimde evleniyorum kısmetse salonu da tuttuk şimdiden heyecan bastı o gün düşünemiyorum kendimi

X