2016 gelinleri

Merhaba bizde önce ben annesiyle tanıştım. Sonra onlar kayınbabam hariç geldiler annemle kardeşlerimle tanıştılar. Ardından söz için daha doğrusu istemeye geldiler.

ailesiyle yıllardır tanışıyoruz. Annemle erkek arkadaşımın annesi de tanışıyor. Hatta amcam dahil ailemle tanıştı erkek arkadaşım. Herkes biliyor babam yıllardır biliyor ilişkimizi ama tanışmadılar henüz.

Ayy ne güzel hayırlı olsn canım

Çok güzel az kalmış hayırlısı olsun :) öğretmensiniz sanırım branşınız nedir :)

evet az kaldı :) teşekkürler :) ingilizce öğretmeniyim lalli

Bende nisan veya mayıs gelini olarak burdayım arkadaşlar
Bu cumartesi nasipse nişanım var 1 aydırda sözlüyüm

Benimde bu cumartesi nişanım var

sizin de nişanlarınız şimdiden hayırlı olsun :) çok güzel heyecanlar :)

cokk sik olmus bnde bakiyorum netten modelleri ama sanki zor karar vericem

Çok güzel az kalmış hayırlısı olsun :) öğretmensiniz sanırım branşınız nedir :)

Evet karar vermek biraz zor oluyor

Bu grup ne zamandır aktif değildi. Merhaba Arkadaşlar

kızlaaaar, nişan topiğimi açtımm

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/missgamzelinin-nisan-detaylari.878336/

benimde düğünüm agustosta olcak inş :) fotoğrafçımızı ayarladık kapora bıraktık filan :) bide ben kına organizasyon şirketiyle anlaştım onunda kaporasını aralık ayında vercem inş. kınayı erkenden netleştirmek istyodum sonrasında bide onu düşünmek istemiyorum :) siizn yaptığınız bişiler var mı?

malum haziran ramazan, temmuz 15inden sonra dügünler ciddi olarak başlar yoğunluk olur diye yavaş yavaş bişiler yapmaya başladık biz

Aynı benim kafa ya süpersin Ben de bir misafirlik bir günlük alıyorum
aynen canım yeterlii bence de

1 hafta var aramızdaa benim de 21 Ağustos düğünümm

evet canım isim değştim tuqbacadi
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2014-yarenleri.639899/page-6 Konuşmalarımızın bi kısmını buldum hatrlarsın
tamam tamam canımm hatırladım şimdii nasılsınnn? :))
arkadaşlar benim de söz tarihim netleşti şubatta sözleniyorum inşallah bu olay üzerine gidip çeyizlik bir şeyler aldım hemen paçalarım tutuştu zannımca
hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsiinn

Bu grup ne zamandır aktif değildi. Merhaba Arkadaşlar
merhabaa :)

ohh ne güzel canım hayırlı olsunn :)

canımm aynı şehirde olsaydık keşke fotoğrafçı organizasyon bütün detayları alırdım senden :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…