- 28 Mayıs 2014
- 1.243
- 638
- 32
-
- Konu Sahibi environmentaleng
aa sizinde mi bu cumartesiCanım bende herşeye atlıyor gibiyim ama güvenilir butik pasta yapan birini bulabilirsen yaptır. Benim nişanım bu cumartesi çok beğendiğim bir pastanın aynısından yapacaklar inşallah resmini atayım buraya.
Benimde bu cumartesi nişanım varBende nisan veya gelini olarak burdayım arkadaşlar
Bu cumartesi nasipse nişanım var 1 aydırda sözlüyüm
Aynı anda yazmışızaa sizinde mi bu cumartesi
evetAynı anda yazmışız
Heyecan yok şimdilikevethazırlıklarınız tamam mı heyecan var mı
Merhaba bizde önce ben annesiyle tanıştım. Sonra onlar kayınbabam hariç geldiler annemle kardeşlerimle tanıştılar. Ardından söz için daha doğrusu istemeye geldiler.
heyecan bendede hiç yok sanki başkasının nişanına gidecekmişiz gibiHeyecan yok şimdilikama o gün olacaktır Hazırlıklar bitti çok şükür küçük bir kaç bir şey kaldı. Siz ne durumdasınız nişan evde mi salondamı olacak?
Merhaba canım ben yeni keşfettim burayıBu grup ne zamandır aktif değildi. Merhaba Arkadaşlar
Hayırlı olsun canımBende nisan veya mayıs gelini olarak burdayım arkadaşlar
Ayy ne güzel hayırlı olsn canım
Çok güzel az kalmış hayırlısı olsun :) öğretmensiniz sanırım branşınız nedir :)
Bende nisan veya mayıs gelini olarak burdayım arkadaşlar
Benimde bu cumartesi nişanım var
cokk sik olmus bnde bakiyorum netten modelleri ama sanki zor karar vericem
Çok güzel az kalmış hayırlısı olsun :) öğretmensiniz sanırım branşınız nedir :)
Evet karar vermek biraz zor oluyor
Bu grup ne zamandır aktif değildi. Merhaba Arkadaşlar
Bende nisan veya mayıs gelini olarak burdayım arkadaşlar
ailesiyle yıllardır tanışıyoruz. Annemle erkek arkadaşımın annesi de tanışıyor. Hatta amcam dahil ailemle tanıştı erkek arkadaşım. Herkes biliyorbabam yıllardır biliyor ilişkimizi ama tanışmadılar henüz.
Ozaman tanışırlar inşallah en kısa zamandaailesiyle yıllardır tanışıyoruz. Annemle erkek arkadaşımın annesi de tanışıyor. Hatta amcam dahil ailemle tanıştı erkek arkadaşım. Herkes biliyorbabam yıllardır biliyor ilişkimizi ama tanışmadılar henüz.
aynen canım yeterlii bence deAynı benim kafa ya süpersinBen de bir misafirlik bir günlük alıyorum
tamam tamam canımm hatırladım şimdii nasılsınnn? :))evet canım isim değştim tuqbacadi
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2014-yarenleri.639899/page-6 Konuşmalarımızın bi kısmını buldum hatrlarsın
hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsiinnarkadaşlar benim de söz tarihim netleştişubatta sözleniyorum inşallah bu olay üzerine gidip çeyizlik bir şeyler aldım hemen paçalarım tutuştu zannımca
merhabaa :)Bu grup ne zamandır aktif değildi. Merhaba Arkadaşlar
ohh ne güzel canım hayırlı olsunn :)Bende nisan veya mayıs gelini olarak burdayım arkadaşlar
canımm aynı şehirde olsaydık keşke fotoğrafçı organizasyon bütün detayları alırdım senden :))benimde düğünüm agustosta olcak inş :) fotoğrafçımızı ayarladık kapora bıraktık filan :) bide ben kına organizasyon şirketiyle anlaştım onunda kaporasını aralık ayında vercem inş. kınayı erkenden netleştirmek istyodum sonrasında bide onu düşünmek istemiyorum :) siizn yaptığınız bişiler var mı?
malum haziran ramazan, temmuz 15inden sonra dügünler ciddi olarak başlar yoğunluk olur diye yavaş yavaş bişiler yapmaya başladık biz
Sağol canım iyiym sen nasılsın nasıl gidiyortamam tamam canımm hatırladım şimdii nasılsınnn? :))