-
- Konu Sahibi environmentaleng
evet canım ya kış diye öyle ama ocak şubattada uygun olur düğün sezonu değil ya tam balayıda artık temmuz ağustos gibi bodruma gitmeyi düşünüyoruz düğünden sonra evime vakit geçirmek istiyorum çünkü sonra işe başlıcam bişey anlamaz insan :)Balayı olayı beni sinir etti nereye gitsek karar verememe çok kötüGelinlik işinide hemen halletmek istiyorum bu aralar indirimli deniliyor.
Haklısın canım düğünden sonra bir hafta izin alacam bende.evet canım ya kış diye öyle ama ocak şubattada uygun olur düğün sezonu değil ya tam balayıda artık temmuz ağustos gibi bodruma gitmeyi düşünüyoruz düğünden sonra evime vakit geçirmek istiyorum çünkü sonra işe başlıcam bişey anlamaz insan :)
Kızlar neleri hallettiniz mobilya falan aldınızmı
Ayy ne güzel ya perde ve avizede ne var ki hemen alınır onlarbiz hepsini hallettik canım mobilya beyaz eşya halı falan bi perde ve avizeler kaldı sizin düğün ne zaman canım :))
Kızlar neleri hallettiniz mobilya falan aldınızmı
Bir başladınızmı canım hepsi iki haftada bitiyor.bizde daha hiç hazırlık yok, benim çeyiz dışında. tarihimiz de belli değil
Biz bugün kayınvalidemle parke ankastre çelik kapı fiyatlarına baktık onları halletmeye çalışyruz canım .
Henüz mobilyalara gelemedik
Ama mutfak dolaplarım banyo dolabı yatak odası dolaplarımın siparişini verdi babam onlar cepte
Ayy ne güzel ya perde ve avizede ne var ki hemen alınır onlar
Yapalım canım pano nasıl yapılıyorsa. Tarihler belli oldukça yazarız.Kızlar bizde düğün tarihli pano yapsak ya
öle tabi canım ya çok şükür bu kadar olduk ya :)Ayy ne güzel ya perde ve avizede ne var ki hemen alınır onlar
evet kızlar ya pano yapalım nası yapılıyo :))Bir başladınızmı canım hepsi iki haftada bitiyor.
Yapalım canım pano nasıl yapılıyorsa. Tarihler belli oldukça yazarız.
En güzeli evin kendine ait olması canım maşallah size. Biz kiraya çıkacaz ama mobilyaları falan aldık ona göre ev bakacaz artık
Valla gğzel ama bir okdr da ek masraf canm ilerde rahat edicez inş. İnş sizde istediğinz gibi bir ev bulursunz canımBir başladınızmı canım hepsi iki haftada bitiyor.
Yapalım canım pano nasıl yapılıyorsa. Tarihler belli oldukça yazarız.
En güzeli evin kendine ait olması canım maşallah size. Biz kiraya çıkacaz ama mobilyaları falan aldık ona göre ev bakacaz artık
Maşallah canımöle tabi canım ya çok şükür bu kadar olduk ya :)
evet kızlar ya pano yapalım nası yapılıyo :))
Çok güzelmiş bizde düğün için yapalım. Konu sahibimiz duy sesimizihttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...san-hazirliklari-kizlar-nerdesinizzzz.746481/
Bakın burada bizim eski panomuz var kızçeler
Eveet @environmentoleng duy biziiÇok güzelmiş bizde düğün için yapalım. Konu sahibimiz duy sesimizi
Canıım pano işine ne diyorsun yapalım mıkızlar nasipse 2016 temmuz gelini olacağım.. benim gibi olanlar düğün salonunu tuttunuz mu yada ne gibi hazırlıklar içindesiniz su sıralar
tatlım evet süper olur ama benim vaktim cok olmuyor işte oldugumdan dolayıCanıım pano işine ne diyorsun yapalım mı
Hm anladım canım nasıl yapcaz kitatlım evet süper olur ama benim vaktim cok olmuyor işte oldugumdan dolayı
Merhaba kizlar bende yeni üye oldum
allah izin verirse bende ekim 2016da gelin olcam :) suanda 1 aylik nisanliyim
hazirliklara basladik gibi gibi
en azindan dügün salonumuz kina salonumuz okaylendi
ceyizlerimede ufak ufak basladim
daha birsürü sey var almam gereken ama cok güzel telaslar herkese nasip etsin rabbim :)
Insallah cok mutlu oluruz hepimiz <3
Hayırlı olsın canım hoşgeldin :)
Tarihiniz belirlendi o zaman süper bu
Olsun canım hayırlısı olsun geç olsn güç olmasın. Bizim henüz tarihimiz yok bu aralar konuşçaz inşevet belirlendi istedimiz tarihden biraz gec oldu ama olsn hayirlisi böyleymis demeki ekim sonu 29.10.2016 hatta kasim sayilir :) balayi kasimda yani :)