2016 gelinleri

Balayı olayı beni sinir etti nereye gitsek karar verememe çok kötü Gelinlik işinide hemen halletmek istiyorum bu aralar indirimli deniliyor.
evet canım ya kış diye öyle ama ocak şubattada uygun olur düğün sezonu değil ya tam balayıda artık temmuz ağustos gibi bodruma gitmeyi düşünüyoruz düğünden sonra evime vakit geçirmek istiyorum çünkü sonra işe başlıcam bişey anlamaz insan :)

Haklısın canım düğünden sonra bir hafta izin alacam bende.

Kızlar neleri hallettiniz mobilya falan aldınızmı

Biz bugün kayınvalidemle parke ankastre çelik kapı fiyatlarına baktık onları halletmeye çalışyruz canım .
Henüz mobilyalara gelemedik
Ama mutfak dolaplarım banyo dolabı yatak odası dolaplarımın siparişini verdi babam onlar cepte

bizde daha hiç hazırlık yok, benim çeyiz dışında. tarihimiz de belli değil
Bir başladınızmı canım hepsi iki haftada bitiyor.

Ayy ne güzel ya perde ve avizede ne var ki hemen alınır onlar

Kızlar bizde düğün tarihli pano yapsak ya
Yapalım canım pano nasıl yapılıyorsa. Tarihler belli oldukça yazarız.
En güzeli evin kendine ait olması canım maşallah size. Biz kiraya çıkacaz ama mobilyaları falan aldık ona göre ev bakacaz artık

Valla gğzel ama bir okdr da ek masraf canm ilerde rahat edicez inş. İnş sizde istediğinz gibi bir ev bulursunz canım

öle tabi canım ya çok şükür bu kadar olduk ya :)
Maşallah canım
evet kızlar ya pano yapalım nası yapılıyo :))

Biz nişan topiğinde konşyordk kızlarla yapmştk pano ama artık oraya kimse uğramıyor. Aslnda het gün şafak attrr gibi de yayınlayabilirz ya da konu sahibi ilk sayfadaki mesajı düzenleyip yapabilir

Merhaba kizlar bende yeni üye oldum
allah izin verirse bende ekim 2016da gelin olcam :) suanda 1 aylik nisanliyim
hazirliklara basladik gibi gibi
en azindan dügün salonumuz kina salonumuz okaylendi
ceyizlerimede ufak ufak basladim

daha birsürü sey var almam gereken ama cok güzel telaslar herkese nasip etsin rabbim :)

Insallah cok mutlu oluruz hepimiz <3

Hayırlı olsın canım hoşgeldin :)
Tarihiniz belirlendi o zaman süper bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…