2016 gelinleri

aynen canım yeterlii bence de :KK70:

1 hafta var aramızdaa benim de 21 Ağustos düğünümm :KK70:

tamam tamam canımm hatırladım şimdii nasılsınnn? :))

hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsiinn :KK70:

merhabaa :)

ohh ne güzel canım hayırlı olsunn :)

canımm aynı şehirde olsaydık keşke fotoğrafçı organizasyon bütün detayları alırdım senden :))
teşekkür ederim canım:KK200:

canımm aynı şehirde olsaydık keşke fotoğrafçı organizasyon bütün detayları alırdım senden :))

Belki aynı şehirdeyizdir kimbilir :KK24:
Şaka bi yana biz normalde istanbuldayız da Annemlerin memlekete taşınması gerekti benimde artık herşeyim orda olcak :KK43: burdan ayarlamaya calıstık bişiler :) fotografcıyıda dügün yerinden ayarladık

Şaka bi yana biz normalde istanbuldayız da Annemlerin memlekete taşınması gerekti benimde artık herşeyim orda olcak :KK43: burdan ayarlamaya calıstık bişiler :) fotografcıyıda dügün yerinden ayarladık

Ne güzel ya bende fotoğrafçımı buldm face den ama tarih bekliyo belli olur olmaz anlaşıcam onunla :KK49:

Sağol canım iyiym sen nasılsın nasıl gidiyor :KK54:
iyiyim canım çok şükür işte ufaktan hazırlıklar bir yandan iş güç :))

iyi bakalım canıımm hayırlısı olsun Bursadayım ben de :))

günaydın kızlaar :))

Benim de düğünüm Mayıs 2016. Kendimiz İzmirliyiz ama düğün Ankara'da olacak..
2 hafta kadar önce Ankara'da 400 kişilik yemekli içkili bir düğün organizasyonu yapmak üzere çok güzel bir salon tuttuk.
Ocak ayının ilk haftası nikah için kayıt defterleri açılıyor dedi Çankaya Belediyesi:cool:
Ben Ocak'ta Ankara'ya gittiğimde salonumu ancak canlı görebileceğim ama fotografları ile gördüm çok beğendim..Detayları istediğim renkleri vs. organizasyona dair o zaman bildireceğim.

İnşallah herşey gönlümüzce olur kızlar :KK200:
Ben de aranıza katıldımmm..

Benim de düğünüm Mayıs 2016. Kendimiz İzmirliyiz ama düğün Ankara'da olacak..
2 hafta kadar önce Ankara'da 400 kişilik yemekli içkili bir düğün organizasyonu yapmak üzere çok güzel bir salon tuttuk.
Ocak ayının ilk haftası nikah için kayıt defterleri açılıyor dedi Çankaya Belediyesi:cool:
Ben Ocak'ta Ankara'ya gittiğimde salonumu ancak canlı görebileceğim ama fotografları ile gördüm çok beğendim..Detayları istediğim renkleri vs. organizasyona dair o zaman bildireceğim.

İnşallah herşey gönlümüzce olur kızlar :KK200:
Ben de aranıza katıldımmm..
Merhaba. Hayırlı olsun inşallah herşey gönlünüzce istediğiniz gibi olur :KK200:

Hayırlı olsn canım tebrik ederim Nişanının detaylarını bekliyoruz :KK54:

hayırlı olsunnn :) detay bekliyoruz ama, anlat biraz ve foto da isteriz :)
Öyle kalabalıktı ki hemen geçti sürekli birilerini öptüm sarıldım :KK73:Kapımıza kapı süsü yaptık annemle nişanımıza hoşgeldiniz şeklinde onlarıda süsledik tülle kapıyı süsledik. İsimlerimiizn olduğu kurabiye hediye verdik. Onuda arkadaşımla ben yaptık. İki katlı çok güzel bir pasta kestik böyleydi :21:

Bana sorarsan değil :KK39: Eğer hayalinde genç anne olmak yoksa erken evlenmeye gerek yok. Maddi olarak daha iyi ve yaş olarak belli olgunluğa geldikten sonra herşey daha güzel.

Genç anne olmak istiyorum ama çok acelede etmek istemiyorum evlenince maddi bakımdan sıkılmak istemiyorum çünkü . En doğrusu sanırım teşekkür ederim =)

Patisserieyumyummm.. Sen evde mi yaptın nişanını. Hadi allah içine sindirsinn, hiçbişey anlamıyor insan valla kendi sözünden nişanınından..Su gibi geçiyor onca hazırlık onca zahmet.
Ama ne sorcamm, ben de düğünden önce kına yapıcam. Çok büyük bütçem yok hemde çok kalabalık olmucak ki, 200 kişilik salon tutmalık bişey yok.. Evde 30 kişi diyorum. Sözüm de öyle olmuştu, nişan 200 kişi dışarda olmuştu.Sözde müziğe gerek yok ki zaten. Güzel olmuştu. Ama evde kına yapmak için müzik olayını nasıl çözebilirim... Fikri olan var mıdır? Evimiz bahçeli de değil, salonda yapıcam allah nasip ederse:KK72:

Patisserieyumyummm.. Sen evde mi yaptın nişanını. Hadi allah içine sindirsinn, hiçbişey anlamıyor insan valla kendi sözünden nişanınından..Su gibi geçiyor onca hazırlık onca zahmet.
Ama ne sorcamm, ben de düğünden önce kına yapıcam. Çok büyük bütçem yok hemde çok kalabalık olmucak ki, 200 kişilik salon tutmalık bişey yok.. Evde 30 kişi diyorum. Sözüm de öyle olmuştu, nişan 200 kişi dışarda olmuştu.Sözde müziğe gerek yok ki zaten. Güzel olmuştu. Ama evde kına yapmak için müzik olayını nasıl çözebilirim... Fikri olan var mıdır? Evimiz bahçeli de değil, salonda yapıcam allah nasip ederse:KK72:
Sağolasın canım evde yaptık. Aynen onca hazırlık zahmet bir kaç saat için oluyor. Kına için ben salon tuttum iyi ki de tuttum dedim çünkü nişanda ev çok battı rezil oldu. Müzik konusunda da canım masaüstü bilgisayarların hoparlörü büyük oluyor ya seside iyice açıp öyle yapabilirsin veya televizyonların yanına konulan büyük hoparlörlerden akrabalarda komşuda falan varsa bir akşam için rica edip alabilirsin. Aklıma başka gelmiyor

16 Nisanda canım inşallah sizinki ne zaman? Bizde mobilyaları beyaz eşyayı hallettik sadece gelinlik damatlık balayı o işler kaldı bizde salonlarıda tuttuk şükür.
bizimde 30 nisan canım aynen bizimde gelinlik damatlık balayı kaldı şubattada gelinliğe gidicez balayıda hava daha çok ısınmadığı için bolu düşünüyoruz çok güzel oteller var :)

bizimde 30 nisan canım aynen bizimde gelinlik damatlık balayı kaldı şubattada gelinliğe gidicez balayıda hava daha çok ısınmadığı için bolu düşünüyoruz çok güzel oteller var :)
Balayı olayı beni sinir etti nereye gitsek karar verememe çok kötü :KK16: Gelinlik işinide hemen halletmek istiyorum bu aralar indirimli deniliyor.

X