• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 gelinleri

Canım keşke seramik almasaydın, 1 yıl bile dayanmıyor ya, dikkat etsen bile.. Annem almıştı içi dışı mahvoldu. Ben çeyize granit aldım. Tabi bide çelikler var.
yaaa :KK57: granit mi seramik mi çok düşündüm. satış elemanı bayan fark yok dedi bu aldıklarımı çok önerdi. Annesi fırın kaplarını 2 yıldır kullanıyormuş bir şey olmamış. Kendi çeyizine de almış öyle söyledi. Korkmaz ın aldım. Annemde de Karacanın seramik tencerelerinden var 4 yıl falan oluyor sapasağlam :KK64: sizin annenizinkiler ne markaydı?

yaaa :KK57: granit mi seramik mi çok düşündüm. satış elemanı bayan fark yok dedi bu aldıklarımı çok önerdi. Annesi fırın kaplarını 2 yıldır kullanıyormuş bir şey olmamış. Kendi çeyizine de almış öyle söyledi. Korkmaz ın aldım. Annemde de Karacanın seramik tencerelerinden var 4 yıl falan oluyor sapasağlam :KK64: sizin annenizinkiler ne markaydı?
Essenso canım ama kullanan herkesten aynı şeyleri duydum. Granit çizilme yapmıyor, daha sağlıklı.. Granit kullananlar da başka bir şeye bakmıyorlarmış, kullananlar öyle diyor :KK48:

merhaba
herkesi simdiden tebrik ederim eminimki cok guzel dugunleriniz olucaktir
bende 30 ocakta nisanlaniyorum ve inanilmaz heycanliyim nisan organizasyonum icin nakkas bridge restoranti ayarladim kucuk bi kutlama olucak ancak mekan hakkinda cok bilgim yok acikcasi uzakta oldugumdan cokta deneyimleyemiyorum restoranti hic gideniniz varmi acaba oraya

hayırlı olsun tatlım:KK24: sözden önce tanışmaya geldiler mi yoksa direkt söz kesmek için mi geldiler? bize sanıyorum ki önce tanışmak için gelecekler. merak ettiğim bir konu tecrübelere ihtiyacım var:cool:

Yok canım bizim aileler tanışmıştı önceden o yüzden tanışma faslını atladık biz direk istediler o gece tmm dedi annmlerde :KK60:
Her türlü yardımcı olmaya çalışırm canm istediğini sorabilirsin tabi
:KK54:

birde onerebileceginiz guzel nisan pastalari yapan yerler varmidir
Canım ben nişan pastamı netten beğenmiştim pastaneye fotoğraf gösterip yaptrıdım 100 kişilik evde oldu zatn bizim nişanımız :KK36:
2015-05-30 21.41.37.jpg

bizim düğün tarihimiz belli değil, yazın düşünüyoruz ama temmmuz/ağustos gibi.
amaa, tayin için nikahı erken yapmamız gerekiyor, dün nikah tarihimizi aldık, 30 kasımda nikah'lanıyoruz :)

Çok güzel az kalmış hayırlısı olsun :) öğretmensiniz sanırım branşınız nedir :)

hayırlı olsun tatlım:KK24: sözden önce tanışmaya geldiler mi yoksa direkt söz kesmek için mi geldiler? bize sanıyorum ki önce tanışmak için gelecekler. merak ettiğim bir konu tecrübelere ihtiyacım var:cool:
Merhaba bizde önce ben annesiyle tanıştım. Sonra onlar kayınbabam hariç geldiler annemle kardeşlerimle tanıştılar. Ardından söz için daha doğrusu istemeye geldiler.

Back