- 5 Temmuz 2014
- 1.321
- 1.026
- 333
- Konu Sahibi environmentaleng
Teşekkür ederimm heyecan dorukta şimdiden. sizin sözünüz oldu muHadi hayırlı olsun canım Çok güzel bir duygu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimm heyecan dorukta şimdiden. sizin sözünüz oldu muHadi hayırlı olsun canım Çok güzel bir duygu
yaaa granit mi seramik mi çok düşündüm. satış elemanı bayan fark yok dedi bu aldıklarımı çok önerdi. Annesi fırın kaplarını 2 yıldır kullanıyormuş bir şey olmamış. Kendi çeyizine de almış öyle söyledi. Korkmaz ın aldım. Annemde de Karacanın seramik tencerelerinden var 4 yıl falan oluyor sapasağlam sizin annenizinkiler ne markaydı?Canım keşke seramik almasaydın, 1 yıl bile dayanmıyor ya, dikkat etsen bile.. Annem almıştı içi dışı mahvoldu. Ben çeyize granit aldım. Tabi bide çelikler var.
14 maysta isteme sözTeşekkür ederimm heyecan dorukta şimdiden. sizin sözünüz oldu mu
14 maysta isteme söz
30 mayısta nişanımız oldu canım
Essenso canım ama kullanan herkesten aynı şeyleri duydum. Granit çizilme yapmıyor, daha sağlıklı.. Granit kullananlar da başka bir şeye bakmıyorlarmış, kullananlar öyle diyoryaaa granit mi seramik mi çok düşündüm. satış elemanı bayan fark yok dedi bu aldıklarımı çok önerdi. Annesi fırın kaplarını 2 yıldır kullanıyormuş bir şey olmamış. Kendi çeyizine de almış öyle söyledi. Korkmaz ın aldım. Annemde de Karacanın seramik tencerelerinden var 4 yıl falan oluyor sapasağlam sizin annenizinkiler ne markaydı?
aldım artık inşallah bir sorun çıkmaz çok da beğenerek almıştımEssenso canım ama kullanan herkesten aynı şeyleri duydum. Granit çizilme yapmıyor, daha sağlıklı.. Granit kullananlar da başka bir şeye bakmıyorlarmış, kullananlar öyle diyor
Kızçeler sizin düğün tarihleri belli mi?
İyi günlerde kullan canım :)aldım artık inşallah bir sorun çıkmaz çok da beğenerek almıştım
hayırlı olsun tatlım sözden önce tanışmaya geldiler mi yoksa direkt söz kesmek için mi geldiler? bize sanıyorum ki önce tanışmak için gelecekler. merak ettiğim bir konu tecrübelere ihtiyacım var
Ayy ne güzel hayırlı olsn canımbizim düğün tarihimiz belli değil, yazın düşünüyoruz ama temmmuz/ağustos gibi.
amaa, tayin için nikahı erken yapmamız gerekiyor, dün nikah tarihimizi aldık, 30 kasımda nikah'lanıyoruz :)
Canım ben nişan pastamı netten beğenmiştim pastaneye fotoğraf gösterip yaptrıdım 100 kişilik evde oldu zatn bizim nişanımızbirde onerebileceginiz guzel nisan pastalari yapan yerler varmidir
cokk sik olmus bnde bakiyorum netten modelleri ama sanki zor karar vericemCanım ben nişan pastamı netten beğenmiştim pastaneye fotoğraf gösterip yaptrıdım 100 kişilik evde oldu zatn bizim nişanımız Eki Görüntüle 1692370
bizim düğün tarihimiz belli değil, yazın düşünüyoruz ama temmmuz/ağustos gibi.
amaa, tayin için nikahı erken yapmamız gerekiyor, dün nikah tarihimizi aldık, 30 kasımda nikah'lanıyoruz :)
Evet karar vermek biraz zor oluyorcokk sik olmus bnde bakiyorum netten modelleri ama sanki zor karar vericem
Merhaba bizde önce ben annesiyle tanıştım. Sonra onlar kayınbabam hariç geldiler annemle kardeşlerimle tanıştılar. Ardından söz için daha doğrusu istemeye geldiler.hayırlı olsun tatlım sözden önce tanışmaya geldiler mi yoksa direkt söz kesmek için mi geldiler? bize sanıyorum ki önce tanışmak için gelecekler. merak ettiğim bir konu tecrübelere ihtiyacım var
Canım bende herşeye atlıyor gibiyim ama güvenilir butik pasta yapan birini bulabilirsen yaptır. Benim nişanım bu cumartesi çok beğendiğim bir pastanın aynısından yapacaklar inşallah resmini atayım buraya.birde onerebileceginiz guzel nisan pastalari yapan yerler varmidir